rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı acilen bir korku filmine ihtiyacımız var arkadaşlar önerebilecek olan var mı??? Acilen? Hayırdır hastaya kan mı yetiştiriyorsunuz [REC] ve Shutter
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina) 2010 Work and Travel (Lake George, New York) 2011 Internship (Germany) 2012 Internship (???Bratislava)
ayhn Nickli Üyeden Alıntı Acilen? Hayırdır hastaya kan mı yetiştiriyorsunuz [REC] ve Shutter zevkine güveniyorum ve 2sinden birini açıyorum ayhn
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı zevkine güveniyorum ve 2sinden birini açıyorum ayhn korkmana güveniyorum diyecektin heralde
sincili Nickli Üyeden Alıntı korkmana güveniyorum diyecektin heralde Artık korkamıyorum yahu filmlerden Küçükken ne güzel, ne izlesek korkardık.. Ama tahminlerime göre, tatmin edici bir film olduğunu düşünecektir Bu arada hoş geldn, geçmiş olsun, Allah rahatlk versin de at yorgunluğu
ayhn Nickli Üyeden Alıntı Artık korkamıyorum yahu filmlerden Küçükken ne güzel, ne izlesek korkardık.. Ama tahminlerime göre, tatmin edici bir film olduğunu düşünecektir Bu arada hoş geldn, geçmiş olsun, Allah rahatlk versin de at yorgunluğu ben korku filmlerinde genelde gülüyorum bide bazılarında kan gövdeyi götürüyo resmen iğrenç !! hiç sevemedim nedense ! teşekkürler dostum spor salonundan geldim biraz fazla yüklendim galiba birdebire bi halsizlik oldu ama şimdi iyiyim eksik olma
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks