Merhaba,
Benim yine bir sorum olacak,
Destine nasıl gidiliyor? Direk giden uçak var mı yoksa yakın bir yere gidip ordan otobüsle falan mı geçmemiz lazım?
Bir de önceki senelerde uçak biletleri ne civardaydı?
Merhaba,
Benim yine bir sorum olacak,
Destine nasıl gidiliyor? Direk giden uçak var mı yoksa yakın bir yere gidip ordan otobüsle falan mı geçmemiz lazım?
Bir de önceki senelerde uçak biletleri ne civardaydı?
Destin' e direkt giden uçak yok bildiğim kadarıyla, Ancak aktarmalı gidebilirsin..Havayolu şirketlerinin aktarmalı ucusları mevcut, danısman şirketinden yada bilet satısı yapan sitewlrden kontrol edebilirisn.
Geçtiğimiz yıl ben 690 euro ya bilet bulmustum ayrıca 6 taksitle aldım, taksitle alınca 720 ye denk gelmişti...
İstanbuldan Önce amsterdama KLM ile geçtim sonra, amsterdam dan Nortwest Airlines ile Önce Memphis uluslararası havaalanına sonrada Pensacola Regional Air porta inmiştim. Yaklasık 14 saat sürmüştü yolculuk...
Pensacola airporttan sonra destin' e taksiyle gidebilirisn yaklasık 80-110 dolar gibi birşey tutabilir...fakat ben vardığımda Red Roof diye bir otelde kaldım..sonraki sabah beni Supervisor karsıladı oryantasyona götürmüştü..
İnanılmazz keyifli bir şehirdir Destin, insanları Sahilleri alısveriş yerleri müthişti...
Sen öğrenebildin mi buarada destinde nerde çalışacağını?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks