Work and Travel
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

VA beachte de bir sürü 2.iş olanağı var.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VA beachte de bir sürü 2.iş olanağı var.
    evet varmis restaurant ve otellerde ama acaba hangisi daha avantajli olur bnm için williamsburgtaki otel 150 yatak kapasiteli pek bi buyuk oldugu soylenemz virginia beachteki 5 yildizli buyuk bi otel.hem eglenip hem calisamak ve biraz birikinmle donmek için.buch gardenin metnini cok duydum o yuzden birazda o tarafa kayiyorum secerken.kararsiz kaldm :S
    fiorex sende sanirim virginia tarafina gidicektin forumlarda ole gormustum yanlis hatrlamiyorsam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı liquid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet varmis restaurant ve otellerde ama acaba hangisi daha avantajli olur bnm için williamsburgtaki otel 150 yatak kapasiteli pek bi buyuk oldugu soylenemz virginia beachteki 5 yildizli buyuk bi otel.hem eglenip hem calisamak ve biraz birikinmle donmek için.buch gardenin metnini cok duydum o yuzden birazda o tarafa kayiyorum secerken.kararsiz kaldm :S
    fiorex sende sanirim virginia tarafina gidicektin forumlarda ole gormustum yanlis hatrlamiyorsam
    Benim iş durumu hala muallakta.. Kısaca "Destination Unknown" hala
    Ama Virginia Beach'e giden arkadaşım 10 gün içinde 2.işini buldu be baya iyi bir kazançla geri döndü.Eğer ikinci iş düşünüyorsan, schedule ı sabit bir yere gitmen lazımki, diğer bulacağın işle zamanları birbirine uysun.Çakışmasın yani.Bunu aslında şimdiden kestirmek çok zor.Ancak mantık olarak 5 Yıldızlı bir hotelde Schedule sabit olur gibime geliyor.Farklı yönlerden bakıp iyi araştırmak lazım.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim iş durumu hala muallakta.. Kısaca "Destination Unknown" hala
    Ama Virginia Beach'e giden arkadaşım 10 gün içinde 2.işini buldu be baya iyi bir kazançla geri döndü.Eğer ikinci iş düşünüyorsan, schedule ı sabit bir yere gitmen lazımki, diğer bulacağın işle zamanları birbirine uysun.Çakışmasın yani.Bunu aslında şimdiden kestirmek çok zor.Ancak mantık olarak 5 Yıldızlı bir hotelde Schedule sabit olur gibime geliyor.Farklı yönlerden bakıp iyi araştırmak lazım.
    anladim dostum valla 4. 5. is degistrisim sadce bi iste bu kadar arastirma yapsaydim heralde orayi ordakilerden daha ii biliyor olurdum bnm istyedigim yerlerin kontejnlari doldugu için sirket kendi istedigi yere yonlendiriyor tabi arastirinca iiysi kotusu1 ortaya cikinca isi degistrmek istiosn genelde ama virginiada cok turk var(bu yuzden dil pratigi ynunden belki uygun degil) ama kimseden olumsuz cok sey duymadim konaklama sorunu haricinde zaten bu saatten sonra 4x4luk bi is umudum yok elimde olan1n en iyisini yapmaya calisiyorum.
    bu arada seninde isin belli olur umarim biran once forum yoneticsinin isi olmazsa vay bizlerin haline hehehhe

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks