Work and Travel
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: R.T.E. Demisti ..adam HAKLI cikti

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özelleştirmenin tek sebebini şirketlerin borcuna bağlamşsın bu kadar biliyosun olayları.

Dünyanın en fazla borcu olan ülkeninde ABD olduğunu bilirsin. Ne kadar borç yapma cesaretin varsa o kadarda ödemeye iktidarın vardır.

Biz madem körü körüne, bağlanmışız, takım tutar gibi parti tutuyomuşus hoş bişi tutduğumda yok ama sen neyi,nasıl neyi neyine ne tutuyosun??? yada benim takım tutar gibi parti tutduğumu nerden çıkardın???? Görmediklerini görünce takım tutar gibi parti tutuyo oluyoz??? Öyle kurusıkı atlamakla olmuyo bu işler.

Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz.

Gözün varsa biraz bakarsın, aklın varsa biraz düşünürsün, hükümet öncesi batan bankaları, hortumlanan bankaları, üzerinde gezdiğin yolların yıllarca tamamlanamamasını ve hükümet döneminde bitirilmesini, 80 yıldır doğuya döndüğümüz sırtımızı artık bu hükümet sayesinde yüzümüzü dönmeyi öğrendik, orda da insanların yaşadığını, onlarında TC vatandaşı olduğunu, binlerce elektiriksiz, susuz, yolsuz köyler olduğunu, Binali Yıldırımın bakan oldukdan sonra bütün genel müdürlerini toplayıp Erzincan da elektiriksiz, susuz köylere yaptığı üst düzey bürokrat turunu ve tur sonunda "siz bu insanların maaşlarıyla geçiniyosunuz,buraları görmemezlikden gelirseniz yediğiniz ekmek haramdır" demesiniz imf e olan borcun 3 de 1 e inmesini, herkesin beklediği gibi hükümetin imf yandaşı değil yeri geldiğinde red etmeyi bildiğini, 2002 yılında milli gelirin 230 milyar olduğunu ve ve şuanda 750 milyar dolara çıktığını bak ihracat rakamlarına 79 yılda 36 milyar dolar hükümet işe geldikden sonra 130 milyara ulaşması, hastanede saatlerce beklediğini unutduğunu özel hastanelerin teşvik edilerek daha nezih ortamlarda muayene olduğumuzu gerçi sağolsun benim milletim bunu da istismar etmeyi başardı, Özel havayollarının teşvikiyle benim köylü Ahmet amcamın uçağa binmesinden rahatsız olan Sosyalist geçinenlerin "ben köylülerle aynı uçağa mı bincem" demesine vesile olan, bankaların devlet elinden çıkmasıyla bugun ki hizmet kalitesine ulaşması,,,,

Bütün bunlar tesadüf olamaz bunları bileninde takım tutar gibi parti tutmadığını öğrenmiş oldun böylelikle,,,,

Saygılarımla,,,,
    Aynen soyledigin gibi Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz. Ben sana ne soyluyorum sen bana neyle geliyorsun. Kimse kor degil merak etme cok sukur gozum goruyor kulagim duyuyor aklim calisiyor. Ben senin buyuk bir tutkuyla savundugun partiyi tutmak zorunda degilim. Gordugum yanlislar karsisinda susmak zorunda degilim. Rakam vermek moda oldu bugunlerde. Milli gelir 720 milyar dolar oldu diyorsun. Asil sorun milli gelirin ne kadar oldugu degildir,bu milli gelirin kacta kacinin halkin buyuk cogunlugu tarafindan paylasildigidir. bu 720 milyar dolarin % 80 i ne yakin kismini Turkiyede'ki % 5 lik bir dilim paylasir. Kisi basi milli gelir 10000 dolar diyorlar. Yani 16000 TL.Yani asgari ucretli bir insan aylik 1333 lira kazanmali bu hesaba gore. Asgari ucret suan ne kadar sana sorarim. Ben hicbir partiyi tutmuyorum. Cunku suan da Turkiye'de benim siyasi gorusumu, dusuncemi savunan herhangi bir parti lideri olduguna inanmiyorum. Akp nin de yaptigi guzel seyler var mutlaka. Ama bunu yaninda yanlislarini gorupte bu yanlislara dogru denmesine tahammulum yok.
    Ozellestirmenin tek sebebi sirketlerin borcu degil. Ben sadece bir ornek vermistim ozellestirmenin nedeni olarak. bisey tuttugum yok diyorsun koca bir paragraf tutmadigin? partinin reklamini yapmissin.
    Saygilarimla
    Konu thepassenger tarafından (26-05-2010 Saat 08:44 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)