Ben buraya yorum yazan ''bazı'' arkadaşların samimi olduğuna ya da doğru bir şekilde bilgilendirme yaptıklarına ya da gerçekten bu şirkete kayıtlı olan öğrenciler olduklarına pek inanmıyorum. Ben kendim şahsen bu şirkete kayıtlı biri olarak yaptığım tüm araştırmalar sonucu deneyim ve tecrübelerinin yanında bu kadar daha ilgilenen şirkete rastlamadım. Erken kayıt oldum. işimi seçtim. mülaktına girdim. kabul edildim. ücretimi tamamladım.Çalışma belgem geldi. Vizeye gittim. Vizem basıldı. Şimdi bir tek uçak biletim kaldı geriye. Her işlemim tıkır tıkır halloldu. Karşılaşabilieceğim sorunları ve göze aldıklarımın ben zaten farkındaydım. Sözleşme denilen şeyi kayıt olurken okumaktan üşenmeyenlere zaten her şey izah ediliyor.(Bu arada sözleşmesini imzalattırmadan kaydını alan şirket var mı ki !!) Şimdi kafam rahat,gönlüm ferah 18 Haziran CA yolcusuyum. Bundan öte başıma bir şey gelirse bu şirketin değil benim sorunumdur. Kendi eksikliklerim ve hatalarımdan dolayı kalkıp sonra hizmet aldığım şirketi suçlar beni mağdur ettiler diye sızlanırsamda bu kendi acizliğim olur.

Alıntı
Bookmarks