?lk olarak te?ekkürler Türkish Wat ve de?erli üyeleri arkada?lar?m, bildi?im ço?u ?eyi buradan ö?rendim diyebilirim ve ?imdi ise bunlar sayesinde uça??ma binip gitmek kald?, fakat, kafama tak?lan acaba haz?rm?y?m?
 S?rt Çantamda,
* belgelerin birer adet fotokopisi
* Pasaport
* Ds-2019
* incurance card(ve ?irketin verdi?i diger evraklar)
* Sevis ödendi belgesi
* Yurt d??? ç?k?? harc? ödendi dekontu(arkada?lar yat?rd? al?cam)
* Job offer(internetten ç?kt?s?n? al?cam kolay i?)
* Bir miktar para
* Belgelerimin birer tane fotokopisi
* 2 adet t-shirt ve 2 adet gömlek(siyah ve beyaz)
* bir adet boxer ve bir çift çorap
* ucak soguk oluyor diolar bu yuzden kap?onlu kal?n bi?i ald?m.
not: el bagaj?n?n ayr?nt?l? olma sebebi istanbulda bir gun konakl?ycam ondan.

Bavulda, (neler yokki =))
* belgelerin birer adet fotokopisi daha
* yakla??k 20 adet iç çama??r? ve 20 çift çorap(önerilere kulak verdim 

)
* di? macunu ,  kulak pamu?u , lif , ufak ?ampuan , temizlik eldiveni.
* 3 er adet yedek lens ve 1 adet solüsyonu aç?lmam?? pakette ve gözlü?üm ve k?l?f?
* terlik , bornoz , el havlusu
* 10 adet çorba ve barda?? 

* 2 adet çar?af 2 adet yast?k k?l?f?.
* mayom 
* hediyelik e?ya ( 3 adet nazar boncuklu bilezik , 3 adet tesbih )
* kemer 
* di? f?rcas? 
* foto?raf makinas? ve gerekli kablolar?
* telefon ?arj aleti
* aya??ma giyece?im hariç 1 adet siyah klasik 1 adet spor ayakkab?s?
* 8 adet t-shirt
* 1 adet kot pantolon 2 adet sort bide ucakta giyeceg?m pantolon bide e?ortman
* t?rnak makas?
* alerj?m oldugu ?c?n 4-5 adet krem?m var bunlar recete ile verildi. ayr?ca arko nemlend?r?c? , benical cold , minoset
 ?u anda akl?ma gelenler bunlar fazlas? var eks?g? yok. evet çok fazla alm?s?m gorunuyor ama totalde bavulun daras? 5 kg ve su an toplam ag?rl?k 15 kg arkadaslar 

daha fazla artmamal? 

merak ett?g?m seyler ?se ben?m alerjim için ald?g?m kremler? olaki al?rsalar ben biterim. bu mumkunmu? 

annem vakumlanm?s paketlerde markal? zeyt?n peyn?r ve kend? yapt?g? hamur?sler?n? koymak istiyor problem olurmu? ayr?ca 2.5 litrelik kola ?i?esinin içine kuru tarhana koysam nas?l olur orda yapar?m offff
bu arada ben spor yapt?g?m ?c?n am?noas?t kullan?odum tab? su anda b?rakt?m ama yar?m dolulukta yaklas?k 350 tablet am?noas?t?m war oval plastik bi ambalaj?n ?c?nde ''UN?VERSAL AMINO 2700'' Bir suplement t?r bunu yan?ma alsam problem olurmu ? 
 su anda akl?ma bu kadar gel?yor akl?ma geld?kce konuyu duzenleyeceg?m s?md?den herkese tesekkur eder?m...yorgunluktan dolay? kel?melerde yaz?m ve söylem yanl?slar? varsa eger özür dilerim.. 
V!p3r..
bu arada 
m3lijh adl? arkadas?mdan es?nlenerek haz?rlad?m tasar?m? al?nt?d?r içerii özgundur 

Bookmarks