Yuzme sinavini gecemezsek ne olacak diye hic sormadinmi isverenine,acentana vs. kimseye ?

Yuzme sinavini gecemezsek ne olacak diye hic sormadinmi isverenine,acentana vs. kimseye ?
Peki.

sordum tabi sormazm?y?m. i?veren benim lifeguardl?ktan ba?ka i?im yook dedi.?irkette sa?olsun ?imdiye kadar hiç geçemeyen olmad? falan dedi.rahat olun dedi herkes geçiyor. Bizde iyi madem dedik. yoksa ben bu i?i istemiyodum asl?nda. ?irkettekiler sa?olsunlar kand?rd?lar gene.bendele beraber 3 ki?i daha kald?.bizden 6 gün önce gelenlerden de kalan arkada?lar olmu?.art?k kalabildi?im kadar kalacam ama i? bulamazsam turkiye'ye geri dönecem.döndü?üm zaman ilk i? ?irkete gitmek olacak.

Acilen sponsoruna ve danisman sirketine mail at, is bulmalari gerektigini soyle.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

abi ?imdi geçen y?llara kadar hiç geçemeyen olmam?? bu s?nav?. adamlar sadece 100 m yüzüyorla?m??. geçen sene bir bo?ulma vakas? ya?anm?? ve bu sene hiç müsama göstermediler. benim d???mda benden 1 hafta 2 hafta önce gelen arkada?lardan da elenenler olmu? çok ki?i elediler ve konaklama yok allahtan hafta sonuna geldi?i için adamlar 2 gün kalmam?za müsade ettiler.ama pazar ak?am? ç?kmam?z? istiyorlar ne yapacaz bilmiyoruz. durumumuzu cci ve icep e bildirdik.i? ar?yorum ama ingilizcem berbat adamlar? anlam?yorum heralde dönecem gibiart?k bakal?m

Havuz uzunsa haklilar. Ne biliyim ortasinda biri bogulsa rahatlikla gidip gelmelisin. Fazladan bi 10 metre falan yuzecek halinde kalmali. Sonucta hayat kurtaracaksin.
2 gun izin verdilerse craiglist e falan tum ilanlara bak. Belki sansina geri donus yapan olur. Sirketten fazla bisey bekleme. 2 gunde sana bi is bulacagini hic sanmiyorum
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks