Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15 eylulde bitiyor..roma bu ruslarin dedigi dogru mu ya onlar 4 ay calisip 1 ay gezme toplam 5 ay mi haklari var ama onlarinda j1 vizesi sen belki bilirsin...

Bana sormam??s?n soruyu ama yard?mc? olmak amac?yla yan?tlamak istiyorum. Ruslar?n 5 ay hakk? olabilir, asl?nda bizim de 5 ay hakk?m?z var. ben geçti?imiz y?l 21 may?sta gittim ve donusum eylül ay?n?n sonlar?yd?. istesem kalabiliyordum 20 gün kadar daha..
Yani bana verilen cal?sma izni 21 may?s-11 eylül aras?yd? 25 günde gezme hakk?m vard?.
Bu tamamen senin elçili?e verdi?in ve okuldan ald???n, okul resmi ac?l?s kapan?z belgesi ile ilgili...Ben yuksek lisans ö?rencisdim geçti?imiz y?l bu yuzden bizdeki ac?l?s kapan?z tarihleri cok farkl?yd?.. e?er sende okulun ac?l?s kapan? starihlerini erkene ald?rabilirsen, sende 4-5 ay kalabilirisn..

bilmiyorum ya isveren bayan ve bana cok iyi davrandi simdiye kadar bi ara manager 15 saat vermisti haftalik patronu aradim hemen 32 yaptilar ertesi gunu ..peki sure sonunda parayi nasil vercek cash olark mi paycheck verebilir mi sure bittikten sonra sana nasil verdiler sure bitiminden snra?????????

" E?er i?ini güzel yap?yorsan ve sana ihtiyaclar? varsa, i?vereninle bir konus derim.. Beni zorla b?rakm?slard?...lan gidecem diyorum yok bugunde ihtiyac?m?z var diyorlar sana, bak over time veririz falan filan....ds tarihimin bitmesine 1 gün kalaya kadar cal?sm?st?m... fakat bu tarih bitmeden oncede sormustum eger fazla cal?smak istersen sorun olurmu diye, bakar?z kont. ederim dedi manager, sonra bir bakt?m listede benim isim var, yok olmaz tatil planlar?m var, planlar de?i?ti diyip vazgeçmi?tim...
"

ise girerken pasaportun fotokopisini cekti biliyodur gerci tarihini ama ben hic hatirlatmiyayim belki unutur gecer .10 eylul gelsin hersey belli olcak cunku o gun bi sonraki haftanin programi asiliyo tabloya eger 15 eylulden sonra bana is vermislerse demek ki takmiyor isveren ..offfffffffff bu ozman sirketi beni cok yordu abi ya ( ( allah belasini versin boyle sirketlerin parayi almaya bakiyo sonrada ne ariyo ne soruyo bari yazdgim emaile cvp yazsaydiniz ilk usa ya ayak basarken yazmistim sag salim geldim tessekurler demistim insan bi der iyi bi yaz dileriz falan filan..ufffffffff bana mi sordunuz ds formunu basarken allhn lanet sirketi....

Umar?m yard?mc? olabilmi?imdir...

Bol ??ans..