Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ps3 getiren var m??

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart ps3 getiren var m??

ps3 al?pta getiren varm?? donerken bavula m? koysak yoksa s?rt cantas?na m? ? ne dersiniz ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben dönerken baya bir elektronik e?ya getirmi?tim.. ps3, foto?raf makinesi, harddisk vs.. hepsini bir çantaya koyup bagaja vermi?tim.. istabula var?nca havaalan?nda açt?m bakt?m her ?ey yerli yerinde duruyor iyi bari dedim.. eve döndüm bir bakt?m, kutunun içinden alm??lar foto makinesini.. kutuyu b?rakm?? çakallar .. ben de havaalan?nda kutuyu aç?p bakmay? ak?l edememi?tim..

yani de?erli e?yalar?n?z? bagaja vermeyin.. gerçi küçük boyutta olan ?eyleri çal?yorlar, misal benim ps3 filan duruyordu, harddiske de keza dokunmam??lar.. bir di?er arkada??m?n da parfümlerini çalm??lar.. onlar da hemen cebe at?lacak kadar ufak tabi..

PS: en az?ndan havayolu ?irketinden(Delta) ben foto?raf makinesinin paras?n? alabildim..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dönerken baya bir elektronik e?ya getirmi?tim.. ps3, foto?raf makinesi, harddisk vs.. hepsini bir çantaya koyup bagaja vermi?tim.. istabula var?nca havaalan?nda açt?m bakt?m her ?ey yerli yerinde duruyor iyi bari dedim.. eve döndüm bir bakt?m, kutunun içinden alm??lar foto makinesini.. kutuyu b?rakm?? çakallar .. ben de havaalan?nda kutuyu aç?p bakmay? ak?l edememi?tim..

yani de?erli e?yalar?n?z? bagaja vermeyin.. gerçi küçük boyutta olan ?eyleri çal?yorlar, misal benim ps3 filan duruyordu, harddiske de keza dokunmam??lar.. bir di?er arkada??m?n da parfümlerini çalm??lar.. onlar da hemen cebe at?lacak kadar ufak tabi..

PS: en az?ndan havayolu ?irketinden(Delta) ben foto?raf makinesinin paras?n? alabildim..

ohaa kim cal?yor bunlar? abi ya ? kurt dusurdun içime simdi
    ayakkab? filan olcak calarlar m? ? paray? nas?l ald?n.?

kontrol etmek laz?m demekki indikten sonra

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

havaalan?ndaki bagajlar? aktaran elemanlar çal?yor.. hatta daha geçenlerde bir haber ç?km??t?.. JFK.de yakalanm?? bu h?rs?zlardan baz?lar?..

ben bir arkada?tan da zaten duymu?tum bu çal?nt? olaylar?n?.. bile bile lades yani benim durum.. nas?l olsa havayolu ?irketi verir diye umursamam??t?m ama baya u?ra?t?m geri alabilmek için o paray?, doldurman gereken baz? formlar var onlar? dolduruyorsun, fax gönderiyorsun vs.. zaten havayollar?n?n internet sitesinde yazar nas?l tazminat?n? alabilece?in (kay?p bavul, e?ya vb k?s?mlarda).. bir de çal?nma durumu olursa e?yalar?n?n fi?lerini, bagaj?n?n üzerine yap??t?r?lan etiketleri filan atma laz?m olur..

el çantanda yeteri kadar yer yoksa.. teslim edece?in bavulunun içinde güzelce s?k??t?r arkada bir yerlere, öyle açar açmaz kolayca ula?amayacaklar? bir yer olsun.. hee bu arada kilit filan bo?una takmay?n o da kar etmiyor, k?r?yorlar..
    Konu nderssen tarafından (16-10-2010 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende gtirdim bir sürü elektronik calsalar ilk iphonelar? calarlard? kimse biseye dokunmam?s Lufthansa Airlines
    Ps3ü de kutusuyla koymustum bavula zaten extradan bi bavulla döndügüm icin problem olmad? sadece bi 50 dolar 2.bavul paras? ödedim
    Whence I Would Like?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

abi valize k?ymetli e?yalar?n?z? koymay?n ne olur ne olmaz ben korkudan bütün elektronigi s?rt cantas?na bast?yd?m..

öyle bi cantayd? ki piyasa degeri yakla??k 4-5 milyard? yani ama en az?ndan yan?n?zda kontrolünüz alt?n?zda olur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi valize k?ymetli e?yalar?n?z? koymay?n ne olur ne olmaz ben korkudan bütün elektronigi s?rt cantas?na bast?yd?m..

öyle bi cantayd? ki piyasa degeri yakla??k 4-5 milyard? yani ama en az?ndan yan?n?zda kontrolünüz alt?n?zda olur
    aynen ne olur ne olmaz

bende 2iphone ,psp, foto. mak. 2 laptop ve 1 harddiski sirt cantama koymustum bunlari valize koymak havada 10 12 saat stres altinda kalmak demek akliniz cunku hep onlarda olcak

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bence de yan?n?za al?n de?erli e?yalar?n?z? akl?n?z kalmas?n.. zaten benim ald???m foto?raf makinesinin ücreti 200 dolardan az diye kolayl?kla geri alabilmi?tim tazminat?.. daha de?erli bir ?eyiniz çal?n?rsa bence daha çok u?ra?t?r?rlar.. çünkü 200 dolar üstü e?yalarda fi? filan da istiyorlard?..

BannedUser
    Guest

Ben PS3 ve XBOX360 getirdim bende birini el bagaj?na koydum di?erinide po?ete koyup el bagaj?n?n üstüne.

Arkada?lar alta verdi?iniz valize kesinlikle de?erli e?ya koymay?n Atatürk Havaalan?nda götürüyorlar. Zaten el bagaj?na ne varsa s?g?yor..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkada?lar di?er havalimanlar?n? bilmiyorum ama Sabiha Gökçen'de bavul sarma makinalar? var. Senelerdir otellerde çal???r?m. Antalya'da rus turistler gelirdi böle sar?l?p sarmalanm?? valizlerle falan.. E?er böyle çal?nmas?n dedi?iniz e?yalar?n?z varsa, ki mutlaka olur; sard?r?verin 3üne 5ine bakmadan... En az?ndan içiniz rahat olur. Çünkü streç filmin özelli?idir sar?ld?ktan sonra aç?l?rsa daha bi daha ayn? ?ekilde kapatamazs?n?z. Çalacak adam da bilir bunu. Kilit milit u?ra?may?n hiç, o bile çözüm de?il. Ancak sar?l? olunca al?rken bakt?n?z b?rakt???n?z gibi de?il, almayacaks?n?z bavulu görevli ça??racaks?n?z hemen. Durumu rapor ettireceksiniz neyse eksik tazmin edecek. Bütün yabanc?lar, özellikle ruslar tatil köylerine falan böyle geliyordu.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps3 al?pta getiren varm?? donerken bavula m? koysak yoksa s?rt cantas?na m? ? ne dersiniz ?
    bende getirdim ps3 bnm el bagaj?da oldukca a??r oldu?u için a?a?? verdi?in bavula koydum.. azkals?n 50 dolar ödiycektm kad?n a??rdan hafife aktar bi?eler cabuk dedi.. aktard?m öyle y?rtt?m 50 dolardan.. atatürke geldi?imde merak etti?im ilksey ps3tü.. kutu duruyordu belliki ama içini acmam?st?m onca hengamede.. ewe gelince act?m duruyordu.. sansl?ym?s?m demekki.. arkadaslar yan?n?za al?n dedi?ine göre vard?r bi bildikleri yan?na aL sen.. =)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben laptopu ps3u foto?raf makinas?n? falan yani bütün elektronikleri el bagaj?ma koydum hatta havaliman?ndaki zenci polisler benimle dalga gect?ler korkma diye bir arkadas?m bavuluna iphone 4ü koymustu indi?inde bavulunda yokmus bunlara d?kkat etmek laz?m kend?n?z? guvenceye al?n derim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ucaga binerken hem el cantasi hemde sirt cantasi alabiliyormuyuz yanimiza? Bu cantalarda kilo siniri ne kadar?

Birde elektronikte belirli bir sinirlama yok mu

BannedUser
    Guest

Evet ben ald?m hem s?rt cantas? hem valiz içeriye. S?n?r yok elektronikte ama arama olursa bekle arama bitsin. Genelde olmuyor.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkada?lar bu el bagaj? ve s?rt çanta boyutlar? nas?l oluyor?Daha önce hiç uça?a binmedim ve o yüzden uçak içindeki raflar?n boyutlar?ndan haberim yok.Ayr?ca ps3 gibi elektronik e?yalar? kutudan ç?kart?p m? koyuyoruz el bagaj?na ya da s?rt çantas?na?

S?rt çantas? ve el bagaj?n? uça?a binmeden ya da uçaktan inerken açt?r?yolar m??Yani çantalar? aç?p kontrol band?na koyuyor muyuz?Yoksa direk çantalar? m? koyuyoruz?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar bu el bagaj? ve s?rt çanta boyutlar? nas?l oluyor?Daha önce hiç uça?a binmedim ve o yüzden uçak içindeki raflar?n boyutlar?ndan haberim yok.Ayr?ca ps3 gibi elektronik e?yalar? kutudan ç?kart?p m? koyuyoruz el bagaj?na ya da s?rt çantas?na?

S?rt çantas? ve el bagaj?n? uça?a binmeden ya da uçaktan inerken açt?r?yolar m??Yani çantalar? aç?p kontrol band?na koyuyor muyuz?Yoksa direk çantalar? m? koyuyoruz?
    eL bagaj?n?n boyutunda bir s?n?rLama yok.. sadece a??rL?k önemLi koskocaman valezi eL cantas? diyen getiren gördüm.. benmkide öyleydi el bagaj?m ve normal bagaj
    ?m?n boyutlar? ayn?yd? koca bavuL =)) ben ps3ü kutusuya koydum.. sonucta bavuLLar? f?rLat?yolar.. noLur noLmaz k?r?L?r falan okadar para bay?Ld?k sonucta

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hocam sen el bavuluna koymad?n m? ps3 ü ? Normal bavullar? f?rlatt?klar?n? duydum da el bagaj?n? nerede f?rlat?yor bu çal??anlar ? adamlara bakar m?s?n umurlar?nda de?il hiç bir?ey !

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

bende bikaç elektronik e?ya alcakt?mda içime kurt dü?tü ?imdi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

rahatlikla getirebilirsinizz sorun olmuor ben sirt cantamda getirdim
    LIVE IS LIFE

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sen el bavuluna koymad?n m? ps3 ü ? Normal bavullar? f?rlatt?klar?n? duydum da el bagaj?n? nerede f?rlat?yor bu çal??anlar ? adamlara bakar m?s?n umurlar?nda de?il hiç bir?ey !
    yok hocam ben eL bagaj?na koymad?m.. eL bagaj?n? f?rLatamazLard? zaten =)) eL bagaj?na koysayd?m a??rL?ktan doLay? 50 daha öderdim.. milimetrik bi hafifLikLe y?rtm?st?m para ödemekten

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben s?rt cantas?na kutusuz koymustum ps3 ü, sadece guvenlik ten gecerken cantadan c?kart oyle gec dediler o kadar bi sorun yok super bi alet ps3 bay?l?yom, iyiki alm???m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Abi s?rt çantas?yd? el bagaj?yd? niye u?ra??yosunuz sard?r?n gitsin.. Birinci sayfada ayr?nt?l? anlatt?m. Ruslar özellikle olmak üzere bütün yabanc?lar yap?yo bunu..! Bizde de tek tük görüp kafas?na yatan var, yap?yo havaliman?nda gördüm. Benim bavulda öyle e?ya olsa ben de ayn?s?n? yapar?m. Ha belki havaalan?ndaki makinayla de?il de evde kendim sarar?m al?p, ama o kadar pinti hissedece?imi zannetmiyorum. Gerçi belli olmaz arada damar?m tutuyo falan... Neyse.. Sard?r?n, kafan?z rahat olsun!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki ps3 leri ne kadara alm?st?n?z arkadaslar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)