Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Iþ deðiþimi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Iþ deðiþimi ?

Slm arkadaþlar! Þu an ABD,PA dayým! iþ yerimi býrakýp BOSTON daki Dayýmýn pizza dükkanýnda çalýþmak istiyorum! böyle bir þey mümkünmü nasýl yapabilirm? Yardýmcý olurmusunuz! veya bilgilendirir misiniz?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Ben de ocean citydeki isimi birakp north carolinada ablamin yaninda kalip orda bi is bulmayi dusunuodum, sonra dedim is bulamassam ortada kalip ablama yuk olmuym die vazgectim. Ama merak ettim oyle bisey yapablirmiyiz gercekten?

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

iþvereninizle anlaþmanýz gerekýyor,

yada sponsor fýrmanýzýn sýze ýzýn vermesý gerekyýor...

turkiyedeki firmanýza býldýrýn durumu onlar dan gereklý ýlgýyý gormezsenýz ký oyle olcakatýr siz dýrek sponsor fýrmayla ýrtýbat kurun ve gecerli bi nedenýnýz olsun ayrýlmak ýcýn yoksa zor ýzýn vermezler....

kendýnýz ýzýn olmadan ayrýlýrsanýzda sponsor fýrma sevýsýnýzý ýptal eder 15 gun ýcýnde ulkeyý terketmek durumunda kalrsýnýz yoksa kacak durumuna dusersýnýz..

not:tecrubeyle sabýt 2008 yazý ýcýn
    KeNdÝmE YeNi BiR bEn LaSýM

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hmmmm.. sakat iþya neyse ozman þöyle yapabilir miyiz? Ýþ yeri ile anlaþsak en azýndan bi 15 gün önce salýverse bir de vizem 1 ekimde bitiyor ... vize bitiminden itibaren 28 gün de gezme hakkýmýz varmýþ doðrumu !!

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý ersoyodabas Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hmmmm.. sakat iþya neyse ozman þöyle yapabilir miyiz? Ýþ yeri ile anlaþsak en azýndan bi 15 gün önce salýverse bir de vizem 1 ekimde bitiyor ... vize bitiminden itibaren 28 gün de gezme hakkýmýz varmýþ doðrumu !!
    Isyeri ile konus burda calisamayacagini soyle. Eger isveren sponsora soylerse ulkeyi terketmen icin 7 gun verirler ama isveren sikayette bulunmazsa eger problem olmaz. Sonra sponsora mail atarsin ben isimi degistirdim diye SSN varsa zaten hic problem olmaz. Son calisma tarihin DS-2019 uzerindeki tarihtir, son cikis yapman gereken tarih ise DS-2019 bitis tarihinden itibaren 28-30 gun arasidir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Bizim burada şirketin ingilizcesi yetersiz diye çıkardığı birsürü türk var. Onların vizesi iptal olmadı herhalde çıkardıktan sonra şikayet etmeleri felam gerekiyor. İşyeriyle konuşursan çalışmak istemediğini vs. akraban olduğunu söyle anlayışla karşılabilirler belki.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

BEN BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDÝM....Þu an ilk maaaþýmýzý daha doðrusu ücretimizi ..aldýk ve þöyle söyliym haftada 130 $ ... yuhhhhh... Buralara bunun içinmi geldim.... Sossyl SeqrtyN aldýktan sonra ki haftaya veriyorlarmýþ.... Bostonda ki Dayýmýn dükkanýna koþa koþa gitmek istiyorum!!! Bana diyebilirlermi gidemezsin vizeni iptal ederiz diye! Þirketimdeki danýþmanýmada sordum cevap bekliyorum ondan.Sizinde yorumlarýnýzý merak ediyorm bu ilginç durum karþýsýnda!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

vizeni iptal edebilir. kendi isteginle cikma arkadasim sende. kendini kovdurmak icin elinden geleni yap

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý izzetsm Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vizeni iptal edebilir. kendi isteginle cikma arkadasim sende. kendini kovdurmak icin elinden geleni yap
    hayýr sakýn kendýný kovdurmasýn. býzým sýrket saglam býlgýlýdýr. bana soyledýler eger kovulursan výzen ýptal olur ve 3 gun ýcýnde tr ye gerý donmek zorunda kalýr. sakýn kovdurmasýn. kendýsý konussun. belký anlayýsla karsýlar.
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hocam pennsylvanianin neresindesin nerde çalýþýyorsun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)