Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eyalet ve Þehir seçimi hakkýnda yardým istiyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Eyalet ve Þehir seçimi hakkýnda yardým istiyorum

Arkadaþlar foruma yeni üye oldum . Bu yaz ilk kez wat ' a bir arkadaþýmla beraber katýlacaðýz . Bütün belgelerimiz hazýr fakat eyalet ve þehir seçimine karar veremiyorum . Aradýðým özellikler þehrin kalablýk ve eðlenceli olmasý, sosyalleþme olanaðýnýn fazla olmasý, deniz kenarý olmasý, iþ dýþýnda gezilebilecek yerler olmasý. Þu an aklýmda Virginia, Florida ve Ocean CÝty var bu üçü arasýnda karar veremiyorum . Önerileriniz neler bu hafta içinde randevu almak gerek jobfair lardan . Sýkýþýk durumdayým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Þu an Panama city beach de karar kýlacaðým gibi duruyor bilgisi olan giden çalýþan var mýdýr ? hangi iþler bulunur

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ggokhann Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar foruma yeni üye oldum . Bu yaz ilk kez wat ' a bir arkadaþýmla beraber katýlacaðýz . Bütün belgelerimiz hazýr fakat eyalet ve þehir seçimine karar veremiyorum . Aradýðým özellikler þehrin kalablýk ve eðlenceli olmasý, sosyalleþme olanaðýnýn fazla olmasý, deniz kenarý olmasý, iþ dýþýnda gezilebilecek yerler olmasý. Þu an aklýmda Virginia, Florida ve Ocean CÝty var bu üçü arasýnda karar veremiyorum . Önerileriniz neler bu hafta içinde randevu almak gerek jobfair lardan . Sýkýþýk durumdayým
    slm, ben geçen sene wat yaptým, sana tavsiyem þehre diil öncelkle iþinin iyi olmasýna dikkat etmen, ben çok küçk bi kasabada çalýþtm ve kazndðým parayý biriktrme þansm oldu, sonra tam 1ay gezdm ve çok yer gördüm kasým 1de döndüm türkiye'ye. büyük bi þehirde çalýþýrsan fazla kira verirsn ve harcamalarýn çok olur, travel zamaný gezmek için eline fazla para kalmaz. bunu dikkate almaný tavsye ederm )))

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ben buyuk sehirde calýþýp para biriktirmeme tarafatarýyým. tavsiye ederim new york city filan düþün hatta derim..

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Bende küçük ya da orta büyüklükte biryerde çalýþýp büyük yerleri gezen kiþilerdenim hem para biriktirme þansýnýz hemde çalýþtýðýnýz yerin çevresindeki doðal güzellikleri görme þansýnýz var. Elinizdeki paraylada büyük yerleri gezebilirsiniz. Bu þahsi fikrimdir.

Elbetteki LA, NY, San Diego, Chicago' da 3 ay geçirmek bir baþka olur. Þuna dikkat edin ama çalýþacaðýnýz yer þehir merkezine ne kadar uzaklýkta? New York olarak geçen ama özgürlük heykeline 5 saat uzaklýkta iþ seçenekleride var!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý mrviss Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    slm, ben geçen sene wat yaptým, sana tavsiyem þehre diil öncelkle iþinin iyi olmasýna dikkat etmen, ben çok küçk bi kasabada çalýþtm ve kazndðým parayý biriktrme þansm oldu, sonra tam 1ay gezdm ve çok yer gördüm kasým 1de döndüm türkiye'ye. büyük bi þehirde çalýþýrsan fazla kira verirsn ve harcamalarýn çok olur, travel zamaný gezmek için eline fazla para kalmaz. bunu dikkate almaný tavsye ederm )))
    bende seninle ayný mantýktayým, hangi eyalet - þehir? nerde çalýþtýn? 2. iþ bulma olanaðýn oldu mu? parayý harcayamayacaðým yerde çalýþýp sonra 1 ay doyasýya gezmek istiyorum.çalýþýrken fazla gezmeme taraftarýyým , ilk kez gideceðim için, tercihimde yanýlmak da istemiyorum, , okuyoruz sonuçta, beklentiler in karþýlanmamasý, yada kötü þans , hüsranla son bulsun istemiyorum. neler tavsiye edebilirsin?

BannedUser
    Guest

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bende küçük ya da orta büyüklükte biryerde çalýþýp büyük yerleri gezen kiþilerdenim hem para biriktirme þansýnýz hemde çalýþtýðýnýz yerin çevresindeki doðal güzellikleri görme þansýnýz var. Elinizdeki paraylada büyük yerleri gezebilirsiniz. Bu þahsi fikrimdir.

Elbetteki LA, NY, San Diego, Chicago' da 3 ay geçirmek bir baþka olur. Þuna dikkat edin ama çalýþacaðýnýz yer þehir merkezine ne kadar uzaklýkta? New York olarak geçen ama özgürlük heykeline 5 saat uzaklýkta iþ seçenekleride var!
    Olay budur. Anlamadýgým býr konuda gezmek eðlenmek istiyorum. Arkadas kazanamazsan gezemezsin. 2 ay mis gibi çalýþ cebine koy parayý nereyi istersen gez sonra. Bende break gibi dusunuyorum ya cok buyuk 2.iþ olan bir yer secin ya da cok sakin ama saðlam para yapacak yer secin. Zaten bu tarz yerlerde konaklama ve yemekte ucuz olur.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Olay budur. Anlamadýgým býr konuda gezmek eðlenmek istiyorum. Arkadas kazanamazsan gezemezsin. 2 ay mis gibi çalýþ cebine koy parayý nereyi istersen gez sonra. Bende break gibi dusunuyorum ya cok buyuk 2.iþ olan bir yer secin ya da cok sakin ama saðlam para yapacak yer secin. Zaten bu tarz yerlerde konaklama ve yemekte ucuz olur.
    ýste bu ýkýncý kez gýdenlerýn yapacagý sey bence..yada arkadaslarýyla gýdenlerýn...býlýyorum sen hep tek vat yapmayý savunmusundurama ýlk gýttýgýn aný bý hatýrlasana nekadar heyecanlýsýn nekadar streslýsýn hýc býlmedýgýn denýz asýrý býr ulkeye gýdýp neyle karsýlasacagýný býlmýyorsun...mesela ben senýn dedýgýn gýbý yaptým gýttým kazandým tek basýna nekadar gezebýlýrsýnký nekadar zevk alabýlýrsýn...ha dýyeceksýnký orda arkadasýn olacak dýye neden 2 gunluk tanýdýgým býr adama guveneyýmký..yada onlar neden bana guvensýnler...

beným felsefemde eger ýlk defa wat yapýyosan ve amacýn para pul degýlse bence calýfornýa tarafý olur virginia beach tarafý olur oyle turýstýk ve guzel yerlere gýtmek orada kazanacaksýn orada egleneceksýn cebýnede bý mýktar para koyacaksýn bellý baslý lukslerýnden vaz gecerek sonrada 3-5 eyalet dolsýp geleceksýn...

en azýndan ben boyle dusunuyorum

dipcik not:deneyýmsýz watcý

BannedUser
    Guest

Zevkler ve renkler tartiþilmaz. Bazýlarý yalnýz takýlmayý sever. Bende öyleyim ben doðayý cok seviyorum o yüzden mesela los angeles mý grand canyon mu dersen grand canyon derim. ama bunun yanýnda vegasý da görmek isterim tabi. niagara þelalesi, alaskada auroralarý görmek, yellow stone buralarý görmeyi çok isterim ama 10 günde ne kadar yer görülebilir ki. O yuzden iki senedir hep amtrakla geziyorum ülkeyi bir bastan bir basa gectim o trenle.

Zevkler ve renkler diyoruz ya iþte iþ secminde de bu etkili oluyor kimisi her aný yasamak istiyor eþit olarak. ben ve break se 10 gun yasamak ama saglam yasamak yanlýsýyýz. Bu sunun gibi 3 gun NY de olmak ama cebýnde para olmadýgýndan ne Manhatten ne de Ozgurluk Heykelini görmemek gibi.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Zevkler ve renkler tartiþilmaz. Bazýlarý yalnýz takýlmayý sever. Bende öyleyim ben doðayý cok seviyorum o yüzden mesela los angeles mý grand canyon mu dersen grand canyon derim. ama bunun yanýnda vegasý da görmek isterim tabi. niagara þelalesi, alaskada auroralarý görmek, yellow stone buralarý görmeyi çok isterim ama 10 günde ne kadar yer görülebilir ki. O yuzden iki senedir hep amtrakla geziyorum ülkeyi bir bastan bir basa gectim o trenle.

Zevkler ve renkler diyoruz ya iþte iþ secminde de bu etkili oluyor kimisi her aný yasamak istiyor eþit olarak. ben ve break se 10 gun yasamak ama saglam yasamak yanlýsýyýz. Bu sunun gibi 3 gun NY de olmak ama cebýnde para olmadýgýndan ne Manhatten ne de Ozgurluk Heykelini görmemek gibi.
    amtrak olayýný gýtmeden sorucam ogrenýcem senden ozgur nerden baslayabýlýrým artýk nerdeysem tahmýnen nekadarým gýder fýlan bu arada býzým eglence olayýmýz tayyýple kýlýcdaroglunun yaptýgý polýtýka gýbý cok farklý

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

[QUOTE=ggokhann;126868]Arkadaþlar foruma yeni üye oldum . Bu yaz ilk kez wat ' a bir arkadaþýmla beraber katýlacaðýz . Bütün belgelerimiz hazýr fakat eyalet ve þehir seçimine karar veremiyorum . Aradýðým özellikler þehrin kalablýk ve eðlenceli olmasý, sosyalleþme olanaðýnýn fazla olmasý, deniz kenarý olmasý, iþ dýþýnda gezilebilecek yerler olmasý. Þu an aklýmda Virginia, Florida ve Ocean CÝty var bu üçü arasýnda karar veremiyorum . Önerileriniz neler bu hafta içinde randevu almak gerek jobfair lardan . Sýkýþýk durumdayým [/QUOT

mrb ayný fikirlerdeyiz bu yüzden yazma geregý duydum
    karar verebildin mi eyalet iþe ??

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bence çalýþtýðýn dönemiyle, tatil yaptýðýn dönemiyle bu süreci baþlý baþýna bi tecrübe olarak düþün ve çalýþýrken de tatildeymiþçesine eðlenebileceðin bir yere git. Büyük beklentiler hayal kýrýklýðý doðurabilir. 3 ay çalýþýp, problemli bir travel yapma ihtimalin de var deðil mi.

Eyalet konusuna gelirsek, bende þu an ayný aþamadayým. Ocean City araþtýrdýðým kadarýyla hareketli bir yer. Belli metropollere de oldukça yakýn. Panama City'de sýcaklýðýn 50 derece civarýnda olduðunu ve ciddi sýkýntý yarattýðýný duydum. Ayný zamanda Panama City'nin ulaþýmý da ayrý bir kahýr.
    Connecticut taraflarýný da düþün derim....

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

istanbulda çalýþýrken zorluk çekecegime burdurda para kazanýp istanbulda harcamayý yeðlerim(þehirler hayal ürünüdür kasýt yoktur)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)