Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Atlas yurtdýþý egitim danýþmanlýgý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Atlas yurtdýþý egitim danýþmanlýgý

Merhaba arkadaslar bu sene wat düþünüyorum ve atlas firmasýyla gitmeyi düþünüyorum bu firma hakkýnda bilgisai olan varmý arkadaslar...

BannedUser
    Guest

bu firma daha cok yurtdisi egitimde tecrubeli wat hakkinda bir bilgim yok bu sene mi baslamislar acaba yalnis hatirlamiyorsan bunun merkezi taksimdeydi ilk sene wata katilma sirasinda firma arastiriyordum (2008). biz wat yapmiyoruz mu ne demisti

bence biraz daha arastir gez derim ben

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

atlas yurtdisi egitim arkadaslarinda belirttigi gibi ozellikle yurtdisi egitimi ve dil egitimi konusunda cok tecrubeli bir kurum Yaklasik 22 yildir bu isin icindeler.Work and Travel adi altinda Atlaswat olarak da 2 senedir ogrenci gonderiyor.Sahsen ben bu sirketle gittim ve gayette memnunum herkese tavsiye ederim zaten wata yeni basladiklari icin islerini cok kaliteli yapmaya ozen gosteriyorlar sirket seciminde bence alternatifler arasinda en ustlerde olmali ve kesinlikle gidilip konusulmasi gereken sirketlerin basinda geliyor.Ayrica istanbulda taksimde ve ankarada tunali hilmi caddesinde olmak uzere 2 tanede subesi bulunmakta....
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende geçtiðimiz yaz Atlas ile wisconsin dellste bulunmuþtum. Açýkcasý zaten amerikadan beklentilerimi çok yüksek tutmamalarý, büyük þeyler vadetmemeleri güven saðladý. Normal bir sýkýntýsýz 100 gün geçirip döndüm. Ve hava alanýndan bir türk tarafýndan karþýlandýk,ayný gün iþimize ve otelimize yerleþtirildik ve 1 ay boyunca danýþmanýmýz yüz yüze destek verdi. Gidecek olanlara gerçekten tavsiye edebilirm.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Reklam kokan hareketler var...

Wat a ilk kez katýlacak masum öðrenci sana tavsiye:
    her wat þirketi hem en iyi hem en berbattýr. hem çok iyidir hem en çok kötüdür.
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

hiç bir þirketin %100 müþteri memnuniyeti zaten mümkün deðildir. Hatta imkansýzdýr çünkü herkesin beklentisi farklýdýr. Sonucta gene seçen kendi karar vericek . Burda olumlu sey yazan arkadaslarýma katýlmakla birlikte sadece sunu belirtmek istiyorum, bu sene bir aksilik olmaz ise ilk kez gideceðim olumsuz bir sürü þey okudugum ýcýn iyice araþtýrma ihtiyacý hissettim ,su an adýný hatýrladýgým 7 farklý wat þirketini dolaþtým. Atlas firmasýnýn en büyük özelliði , yanlýþ hatýrlamýyorsam 5 eyalete öðrenci göndermekteler ve bu eyaletlerde de mutlaka Atlas firmasýnýn bir çalýþaný bulunmakta. Ýlk kez gideceðim için ve bir suru olumsuz hýkayelerý okudugum ýcýn bana daha fazla guven verdi. Diðeer gittigim firmalarda ise böyle bir hizmet yok .

Yukarda yazýlanlar herkesýn kendý düþüncesidir sonuçta kimse kimseyi kolundan zorla tutup biyere göturmuyo .Burasý da bir bilgi paylaþým platformu olduguna göre kimse reklam yapmakla suclanamaz Heleki anlatýlanlar gerçekten doðruysa.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý oguzerdem1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hiç bir þirketin %100 müþteri memnuniyeti zaten mümkün deðildir. Hatta imkansýzdýr çünkü herkesin beklentisi farklýdýr. Sonucta gene seçen kendi karar vericek . Burda olumlu sey yazan arkadaslarýma katýlmakla birlikte sadece sunu belirtmek istiyorum, bu sene bir aksilik olmaz ise ilk kez gideceðim olumsuz bir sürü þey okudugum ýcýn iyice araþtýrma ihtiyacý hissettim ,su an adýný hatýrladýgým 7 farklý wat þirketini dolaþtým. Atlas firmasýnýn en büyük özelliði , yanlýþ hatýrlamýyorsam 5 eyalete öðrenci göndermekteler ve bu eyaletlerde de mutlaka Atlas firmasýnýn bir çalýþaný bulunmakta. Ýlk kez gideceðim için ve bir suru olumsuz hýkayelerý okudugum ýcýn bana daha fazla guven verdi. Diðeer gittigim firmalarda ise böyle bir hizmet yok .

Yukarda yazýlanlar herkesýn kendý düþüncesidir sonuçta kimse kimseyi kolundan zorla tutup biyere göturmuyo .Burasý da bir bilgi paylaþým platformu olduguna göre kimse reklam yapmakla suclanamaz Heleki anlatýlanlar gerçekten doðruysa.

daha once hic gitmedim diyorsun sirketi yere goge sigdiramiyorsun ne is? once bi git gercekten karsiladiklarini gor ondan sonra yorum yap.oyle kapi kapi gezmekle kim iyi kim kotu anliyamazsin

BannedUser
    Guest

bu ozellýk mý sýmdý. sadece 5 tane mi

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aha bende atlasla gidecem

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý ThunderStorm Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    daha once hic gitmedim diyorsun sirketi yere goge sigdiramiyorsun ne is? once bi git gercekten karsiladiklarini gor ondan sonra yorum yap.oyle kapi kapi gezmekle kim iyi kim kotu anliyamazsin
    ben sadece düþüncelerimi, hoþuma giden yönlerýný yazdým o kadar ýsteyen ýnanýr ýsteyen ýnanmaz. herhangý býr artniyetle yazýlmýs olsa zaten daha once gýtmedýgimý belirtmezdim. Gitmeden hiçbiþeyin belli olmayacagýnýn zaten herkes farkýnda. Giderim, memnun olmassam gelir onu da yazarým Atlas Þirketi babamýn oðlunun deðil.

BannedUser
    Guest

ben sadece düþüncelerimi, hoþuma giden yönlerýný yazdým o kadar ýsteyen ýnanýr ýsteyen ýnanmaz. herhangý býr artniyetle yazýlmýs olsa zaten daha once gýtmedýgimý belirtmezdim. Gitmeden hiçbiþeyin belli olmayacagýnýn zaten herkes farkýnda. Giderim, memnun olmassam gelir onu da yazarým Atlas Þirketi babamýn oðlunun deðil.
    Thunder kotu birsey demiyor. Bende ona hak veriyorum þimdi sen gitmedigin halde bir sorunla karsýlasmadým dýyorsun. Daha ne yaptýlar ki sorun olsun dur bakalým. Istedýgýn ýste sorun oldu mu olmadý mý. ds formun zamanýnda geldý mi. abd de bir sorunla karsýlastýn mý.

Bu forumu yuzlerce kýsý okuyor ve etký altýnda kalýyor. Gýtmedýgýn halde sanký gýdýn dermýssýn gýbý olmus. Sadece 5 eyalete gondermesý avantaj degýl dezavantaj bunu bilde. Atlas bu ýse daha gecen sene basladý bunu da unutma.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Thunder kotu birsey demiyor. Bende ona hak veriyorum þimdi sen gitmedigin halde bir sorunla karsýlasmadým dýyorsun. Daha ne yaptýlar ki sorun olsun dur bakalým. Istedýgýn ýste sorun oldu mu olmadý mý. ds formun zamanýnda geldý mi. abd de bir sorunla karsýlastýn mý.

Bu forumu yuzlerce kýsý okuyor ve etký altýnda kalýyor. Gýtmedýgýn halde sanký gýdýn dermýssýn gýbý olmus. Sadece 5 eyalete gondermesý avantaj degýl dezavantaj bunu bilde. Atlas bu ýse daha gecen sene basladý bunu da unutma.
    yok yav ben kotu býsey demýs demedým zaten beným onu yazarken asýl amacým su idi. arkadaslar Atlas bunlarý bunlarý vaad ediyor benim hoþuma gitti gibisinden bilgilendirme amaçlý yazýlmýþ bir yazý. burda herkes þirketlerin sadece iyi yada kötü oldugunu yazýyo ama kimse ne söylediðini yazmýyo gidip konusunca zaten çoðunun ayný þey söylediðini görüyosun benim amacým da gitmemiþ olanlar için artý bir bilgi vermekti . Diðerlerinden farklý olanlarý yazdým. Ha yaparlar mý yapmazlar mý orasýný zaten gidince görücem yapmazlarsa gelir onu da yazarým . ve bu gene forumda bi çok örneðini gördüðümüz gibi arkadaslar sakýn gýtmeyýn çok kötü gibi bilgi vermeyen kýsa yazýlar olmak yerýne yine ýlk yazdýgým gýbý uzun, detaylý bir açýklama ýle olur.

bide ben sorunla karþýlaþmadým demedim ki . Diðer þirketlerden daha çok güven verdiler dedim. Daha gitmeden neyin sorunu.
    Konu oguzerdem1 tarafýndan (26-12-2010 Saat 09:21 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben size soyleyým arkadaslar bu þirketle gitmeyin sakýn!!!! son anda bi iþe yerleþtýrýldým býr bucuk ay once dort gun once cýkartýldým o iþten.. danýþmanlarý arýorum kýmse cevap vermiyor.. burda þirketle baglantýsý olan býrý vardý ona soyledým bu satten sonra sirketin yapabilecegi bir þey yok dedi:@@ nasýl olmaz yaaaaa
    bunu gectým sponsoru sordum ona býle cevap vermedýler anlýcagýnýz FAKE bir þirket sponsoruda falan yok suan maðdur durumdayým 4 gundur iþ ariyorum iki gune bulamazsam doýncem turkýyeye...BU ÞÝSRKETI TAVSÝYE ETMEM!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu sene gelecek ark.lar çok iyi araþtýrsýn. þahsen bu firmayý kesinlikle tavsiye etmiyorum bizim farkýmýz þu bu diye bir ton parayý aldýlar farklarýný gerçekten amerikada gördük. iþsiz ve evsiz kaldýk. hiç bir þekilde ilgilenmediler aramadýlar sormadýlar biz sözümüzü tuttuk dediler iþ bulduk dediler geçtiler. ama iþim patladý haftada max. 15saat çalýþtým bizi ilgilendirmez biz iþi bulduk patronunla konuþ dediler. maillerime doðru düzgün cvp bile vermediler. tam dönecekken kendi çabalarýmla bir iþ buldum ev buldum þirketin hiç bir faktörü kalmadý zaten hala telle ulaþamýyorum. bir ay neredeyse iþsiz gibi gezdim. onun sýkýntýsýný maddi manevi hala yaþýyorum. iþin özü iyice araþtýrmadan sakýn güvenmeyin diyorum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)