america ıcerısınde tek ıste calısıp ve gerı cebınde 3.000 dolarla gerı donmen ılk gıdenler ıcın vok zor bir ıhtımaller arkadaslar hayllere fazla kapılmayın ılk gıdenler
![]()
america ıcerısınde tek ıste calısıp ve gerı cebınde 3.000 dolarla gerı donmen ılk gıdenler ıcın vok zor bir ıhtımaller arkadaslar hayllere fazla kapılmayın ılk gıdenler
![]()
ılk ya da son gıtmek ya da tecrubelı olmak ya da köklü bir sirketle gıtmek onemlı degıl bence sansın varsa cok saat alırsan ve 2.iş te bulursan gerısı gelır...Nyc de yero ıle gıtmıs 2 ogrencı ıle tanıstım 5000 yapmıslardı ustelık ılk defa usa ya gelmıslerdı oysa bınlerce magduru da var ..hersey sans..ben her yaz kot fabrıkasında gunluk 12 saat 7 gun toplam 84 saat calısıyorum zaten bana saat verseler oyle bı calısırım kı alıskınım yanı :& ..ama gel gor kı mc donaldsta dınlenme surelerını kesınce net calısma satı 29 saati gecmıyordu ve bulungum yer ufak bı köy oldgundan 2.iş sansı da azdı ..oyuzden buyuk yerlere gıtmek 2.iş bulmak acısından daha ıyı bence..
Konu sucre tarafından (15-01-2011 Saat 04:09 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Sucre senın fabrıka eleman alıyor mu. Adı ne![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks