Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecan? yasad?m 4.kez girece?im ama ben bile kesin al?p almayacag?m? bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmedi?imi kesinlikle ba?ka arkada?lar biliyordur.
Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecan? yasad?m 4.kez girece?im ama ben bile kesin al?p almayacag?m? bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmedi?imi kesinlikle ba?ka arkada?lar biliyordur.

ben soray?m hemen ozaman.. birazc?k ?irketlerle ilgili ama.. ortralamam 2nin alt?nda gelicek hemde baya alt?nda (1.6-1.7 aras?..) vize alamama ihtimalim yuksek.. gecen sene kat?ld?m belki tolerans gösterirler diyerekten ba?vuru yapmay? planl?yorum ancak görüsme için harcayaca??m yaklas?k 200$l?k riskide göze ald?m.. ?irketler kesinti yap?yormu kesinlikle not düsük oldu?u için yoksa tamamen iade yapan ?irket warm?d?r? ben arast?rd?m ama buLamad?m.. e?er yoksa böle bi ?irket, riske ataca??m toplam miktar nekadard?r? ve bu riski aLmaya de?ermi?
cimbomlu öncelikle ?unu söyleyim vizeye girmeden önce notun nedendü?ük sorusuna güzel bir cevap bulman gerek. ?irkete göre de?i?ir baz?lar? tamamen iade ediyor. Baz?lar? 200 baz?lar? 400 dolar ön kay?t ücreti al?yor. Bir de olaya ?u boyuttan bak e?er geri iade yapan firmada sana uygun i? yoksa. Gerçi hepsi ile konus. ?u kadar ön kay?t verebilirim de.
Toplam Risk Ön Kay?t Al?yorsa ?irket..... (200 dolara göre)
1. 200 dolar ön kay?t.
2. 210 dolar vize (140 dolar vize - 70 dolar pin sevis)
3. 100 dolar ( Kayseri*Ankara bilet yol paras? ?v?r z?v?r)
Yakla??k 500 dolara yak?n kayb?n olur arkadas?m........... Daha önce bu konuda yazm?st?m. E?er böyle bir durumun varsa kesinlikle sözle?medeki geri iade politikas?n? oku. Vize alamazsan ücreti ne zaman geri verdiklerini ö?ren. Yard?mc? olmu?tur san?rsam
Riske de?er mi ? DE?ER
@resistance arkada?lar önceki sayfalar? okumad?m ama haz?r vize görü?mesi hakk?nda güncel bi konu varken bi kaç soru soriyim dedimbenim i?im yeni belli oldu dan??man?m da ds için yeni ba?vurca??n? söyledi gelmesi zaman al?r falan dedi.benim i?imin fuar? geç bi tarihte.o fuara kat?lmadan vizeye girebilme ihtimalim var m??ds ne kadar zamanda gelir?
Cevap DS nin gelmesi tamamen ?irketin elinde genelde ödemeni tamamen yapm??san 10 gün içinde gelmesi gerekir. E?er o DS*2019 gelmezse 2011 wat sezonunda ba?layan yeni kurala göre vize görü?mesine giremezsin.
Konu BannedUser tarafından (20-01-2011 Saat 04:17 PM ) değiştirilmiştir.

red yedikten sonra 2. vize için risk almaya de?er mi peki ?

peki nedeneni sölüyor mu yoksa direk pasaportu verip kap?y? m? gösteriyor ?

Arkada?lar benimde bir sorum olcak, vize görü?mesinde öncelik ingilizce bilgisi midir? yoksa not ortalamas? m?? Benim not ort 3.50 ama inglizcem pek iyi degil korkuyorum bu yüzden?

o zaman öncelikle onlar? dönecegime iknaya çal?smam gerek san?r?m
@maçaas? 1.s?n?f?m daha in? dedigin kadar kolay olur![]()

her?ey adamlara ba?l?ysa biz nie bu kadar kas?yoruz kirahat olmakta fayda var

arkadaslar em?n olun ki rahat olman?z en ?y?s? bende ?lk v?ze gorusmeme g?r?p c?kt?g?mda olay bumuydu ded?m
not ortalaman ?y?yse abartm?yorum 10 kel?mede ?ng?l?zce b?l?yosan o v?zyey? herturlu al?rs?n?z
?ng?l?zce anlamay?p turkceye soran memur var ayn? sek?lde turkce cevap veren ogrenc? var yer? geld?g?ndeforumu arastr?n neler goreceks?n?z daha
bol sans s?md?den herkese![]()

benim için geri iade yaps?n yeter self gidecem zaten.. kayseri ankara yol paras? 7 Lira zaten ii rekabet war burda =)) yani geri iade warsa hemen hemen toplam kay?p 250 dolar civar?.. peki bana özelden msj atabilirmisin redde iade yapan firmalar? ben bulamad?m.. cevap için te?ekkürLer..
Summer Work and Travel - U.S. Consulate General Istanbul, Turkey
burdan bakabilirsin iadelere.

taa 19 martta yaa.vize de geç olcak uçak bileti de geç e kalcak deseneçok saol bu arada yaa.tecrübeli biri olarak sürekli yard?mc? oluyosun.te?ekkür ettim..
ben?mk?s?de 27 mart demekk? bende fazla gec kalm?yorum ?c?m rahatlad?...

hadi yaa.iyi o zaman![]()

i? olmadan ds geliyor ama makrolima.benim 20 ?ubatta job fairim var.?irket bana söyledi erken getirtelim senin ds belgeni sonra girersin mülakata dedi.bu arada vizeye de ds ile girersin dedi.sponsor güvencesi oluyormu? i? olarak

hocam?s olmadan ds gelmes? ?mkans?zds de neres? oldugu adres?n vs ç oneml? konular yazar ?lk g?deceg?n ?c?n d?yorum
saan v?zeyede ds le g?rers?n demeler?n?n neden? konsoloslugun ds olmadan v?ze gorusmes?ne almamas?d?r bu sene c?kar?lan kararla ...
sponsorun k?mseye b? yarar? yok bunu burdan tekrar soyluyeyy?m oneml? olan ?s?n?n garant? olmas? ve netlesmes?abd ye ?nd?kten sonra ne s?rket var nede sponsor
![]()

abi ozaman farkl? bir i? ismi yaz?p gönderecekler...ben mülakat? bekliyeyim en iyisi.![]()

arkadaslar gecen y?l bnm de i?im daha belli deilken ds belgem gelmi?ti.. ciee di sponsor san?r?m ciee güwence werince ds gelior.. cunku ben vizeye girdi?imde i?im henuz belli deildi ciee nin bir yaz?s?n? götürmüstüm i?i yak?nda belli olacakt?r tarzda bi yaz?yd? görewli bakmad? biLe..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
		Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks