Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 262 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize Hakk?nda Bilinmeyenler 2011 WAT

BannedUser
    Guest

Standart Vize Hakk?nda Bilinmeyenler 2011 WAT

Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecan? yasad?m 4.kez girece?im ama ben bile kesin al?p almayacag?m? bilmiyorum.

Her türlü sorunuzu sorun benim bilmedi?imi kesinlikle ba?ka arkada?lar biliyordur.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

ben soray?m hemen ozaman.. birazc?k ?irketlerle ilgili ama.. ortralamam 2nin alt?nda gelicek hemde baya alt?nda (1.6-1.7 aras?..) vize alamama ihtimalim yuksek.. gecen sene kat?ld?m belki tolerans gösterirler diyerekten ba?vuru yapmay? planl?yorum ancak görüsme için harcayaca??m yaklas?k 200$l?k riskide göze ald?m.. ?irketler kesinti yap?yormu kesinlikle not düsük oldu?u için yoksa tamamen iade yapan ?irket warm?d?r? ben arast?rd?m ama buLamad?m.. e?er yoksa böle bi ?irket, riske ataca??m toplam miktar nekadard?r? ve bu riski aLmaya de?ermi?

BannedUser
    Guest

cimbomlu öncelikle ?unu söyleyim vizeye girmeden önce notun nedendü?ük sorusuna güzel bir cevap bulman gerek. ?irkete göre de?i?ir baz?lar? tamamen iade ediyor. Baz?lar? 200 baz?lar? 400 dolar ön kay?t ücreti al?yor. Bir de olaya ?u boyuttan bak e?er geri iade yapan firmada sana uygun i? yoksa. Gerçi hepsi ile konus. ?u kadar ön kay?t verebilirim de.

Toplam Risk Ön Kay?t Al?yorsa ?irket..... (200 dolara göre)

1. 200 dolar ön kay?t.
    2. 210 dolar vize (140 dolar vize - 70 dolar pin sevis)
    3. 100 dolar ( Kayseri*Ankara bilet yol paras? ?v?r z?v?r)

Yakla??k 500 dolara yak?n kayb?n olur arkadas?m........... Daha önce bu konuda yazm?st?m. E?er böyle bir durumun varsa kesinlikle sözle?medeki geri iade politikas?n? oku. Vize alamazsan ücreti ne zaman geri verdiklerini ö?ren. Yard?mc? olmu?tur san?rsam

Riske de?er mi ? DE?ER

BannedUser
    Guest

@resistance arkada?lar önceki sayfalar? okumad?m ama haz?r vize görü?mesi hakk?nda güncel bi konu varken bi kaç soru soriyim dedimbenim i?im yeni belli oldu dan??man?m da ds için yeni ba?vurca??n? söyledi gelmesi zaman al?r falan dedi.benim i?imin fuar? geç bi tarihte.o fuara kat?lmadan vizeye girebilme ihtimalim var m??ds ne kadar zamanda gelir?

Cevap DS nin gelmesi tamamen ?irketin elinde genelde ödemeni tamamen yapm??san 10 gün içinde gelmesi gerekir. E?er o DS*2019 gelmezse 2011 wat sezonunda ba?layan yeni kurala göre vize görü?mesine giremezsin.
    Konu BannedUser tarafından (20-01-2011 Saat 04:17 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

red yedikten sonra 2. vize için risk almaya de?er mi peki ?

BannedUser
    Guest

Alıntı cakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    red yedikten sonra 2. vize için risk almaya de?er mi peki ?
    Neden red yedi?ine ba?l?. ?ngilizceden red yersen biraz daha ç?km?? sorulara çal??man gerek. Nottan yemi?sen eger 1.7-1.8 lerde falan o zaman da b?r referans mektubu ayarlarsan daha güzel olur. Böyle basit nedenlerdense de?er tabi ki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

peki nedeneni sölüyor mu yoksa direk pasaportu verip kap?y? m? gösteriyor ?

BannedUser
    Guest

peki nedeneni sölüyor mu yoksa direk pasaportu verip kap?y? m? gösteriyor ?
    bazen söylüyor bazen söylemiyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar benimde bir sorum olcak, vize görü?mesinde öncelik ingilizce bilgisi midir? yoksa not ortalamas? m?? Benim not ort 3.50 ama inglizcem pek iyi degil korkuyorum bu yüzden?

BannedUser
    Guest

Alıntı fatihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar benimde bir sorum olcak, vize görü?mesinde öncelik ingilizce bilgisi midir? yoksa not ortalamas? m?? Benim not ort 3.50 ama inglizcem pek iyi degil korkuyorum bu yüzden?
    Vize görü?mesinde öncelik ingilizce olsa herkese zor sorular sorarlard?. yani baz?lar?na sadece baban ne i? yap?yor ortalaman kaç deyip vize veriyorlar. Notta de?il burada ilk önemli olan sen?n donup dönmeyeceg?n.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı fatihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes?m 3.50 ortalamayla o v?zey? havada karada al?rs?n not ortalamas?n?n buyuk b?r etk?s? var bundan em?n olab?l?rs?n ara s?n?fsan henuz son s?n?f deg?lsen cok kasmazlar en fazla 4-5 soru sonunda v?zen? al?rs?n ...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o zaman öncelikle onlar? dönecegime iknaya çal?smam gerek san?r?m

@maçaas? 1.s?n?f?m daha in? dedigin kadar kolay olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

her?ey adamlara ba?l?ysa biz nie bu kadar kas?yoruz ki rahat olmakta fayda var

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaslar em?n olun ki rahat olman?z en ?y?s? bende ?lk v?ze gorusmeme g?r?p c?kt?g?mda olay bumuydu ded?m
    not ortalaman ?y?yse abartm?yorum 10 kel?mede ?ng?l?zce b?l?yosan o v?zyey? herturlu al?rs?n?z

?ng?l?zce anlamay?p turkceye soran memur var ayn? sek?lde turkce cevap veren ogrenc? var yer? geld?g?nde forumu arastr?n neler goreceks?n?z daha

bol sans s?md?den herkese

BannedUser
    Guest

her?ey adamlara ba?l?ysa biz nie bu kadar kas?yoruz ki rahat olmakta fayda var
    Aynen karde?im rahat ol. Ne kadar stresli olursan kar?? tarafta o kadar üzerine gelir.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cimbomlu öncelikle ?unu söyleyim vizeye girmeden önce notun nedendü?ük sorusuna güzel bir cevap bulman gerek. ?irkete göre de?i?ir baz?lar? tamamen iade ediyor. Baz?lar? 200 baz?lar? 400 dolar ön kay?t ücreti al?yor. Bir de olaya ?u boyuttan bak e?er geri iade yapan firmada sana uygun i? yoksa. Gerçi hepsi ile konus. ?u kadar ön kay?t verebilirim de.

Toplam Risk Ön Kay?t Al?yorsa ?irket..... (200 dolara göre)

1. 200 dolar ön kay?t.
    2. 210 dolar vize (140 dolar vize - 70 dolar pin sevis)
    3. 100 dolar ( Kayseri*Ankara bilet yol paras? ?v?r z?v?r)

Yakla??k 500 dolara yak?n kayb?n olur arkadas?m........... Daha önce bu konuda yazm?st?m. E?er böyle bir durumun varsa kesinlikle sözle?medeki geri iade politikas?n? oku. Vize alamazsan ücreti ne zaman geri verdiklerini ö?ren. Yard?mc? olmu?tur san?rsam

Riske de?er mi ? DE?ER
    benim için geri iade yaps?n yeter self gidecem zaten.. kayseri ankara yol paras? 7 Lira zaten ii rekabet war burda =)) yani geri iade warsa hemen hemen toplam kay?p 250 dolar civar?.. peki bana özelden msj atabilirmisin redde iade yapan firmalar? ben bulamad?m.. cevap için te?ekkürLer..

BannedUser
    Guest

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

eywallah cok tesekkur ettim.. =)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@resistance arkada?lar önceki sayfalar? okumad?m ama haz?r vize görü?mesi hakk?nda güncel bi konu varken bi kaç soru soriyim dedimbenim i?im yeni belli oldu dan??man?m da ds için yeni ba?vurca??n? söyledi gelmesi zaman al?r falan dedi.benim i?imin fuar? geç bi tarihte.o fuara kat?lmadan vizeye girebilme ihtimalim var m??ds ne kadar zamanda gelir?

Cevap DS nin gelmesi tamamen ?irketin elinde genelde ödemeni tamamen yapm??san 10 gün içinde gelmesi gerekir. E?er o DS*2019 gelmezse 2011 wat sezonunda ba?layan yeni kurala göre vize görü?mesine giremezsin.
    bana ds ye ba?vuru için ?u kadar bi miktar yat?rmal?s?n dedi ben de yat?rd?m.dedi?im gibi i? fuar?m geç benim.onunla bi alakas? yok o zaman.

BannedUser
    Guest

Alıntı resistance61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana ds ye ba?vuru için ?u kadar bi miktar yat?rmal?s?n dedi ben de yat?rd?m.dedi?im gibi i? fuar?m geç benim.onunla bi alakas? yok o zaman.
    ?? olmadan ds formu gelmez e?er i?i fuarda sececeksen fuardan sonra gelecek yani fuar?n 1 ay sonra ?se sende muhtemelen 2 ay sonra vizeye girersin kardes

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

taa 19 martta yaa.vize de geç olcak uçak bileti de geç e kalcak desene çok saol bu arada yaa.tecrübeli biri olarak sürekli yard?mc? oluyosun.te?ekkür ettim..

BannedUser
    Guest

Alıntı resistance61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taa 19 martta yaa.vize de geç olcak uçak bileti de geç e kalcak desene çok saol bu arada yaa.tecrübeli biri olarak sürekli yard?mc? oluyosun.te?ekkür ettim..
    Estagfirullah ?imdi hesap yapay?m sana 19 mart muhtmelen vize tarihin 15 nisan asl?nda ucak bileti icin gec deg?l en uygun zaman en ucuz o s?ralar olur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ben?mk?s?de 27 mart demekk? bende fazla gec kalm?yorum ?c?m rahatlad?...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hadi yaa.iyi o zaman

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

i? olmadan ds geliyor ama makrolima.benim 20 ?ubatta job fairim var.?irket bana söyledi erken getirtelim senin ds belgeni sonra girersin mülakata dedi.bu arada vizeye de ds ile girersin dedi.sponsor güvencesi oluyormu? i? olarak

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i? olmadan ds geliyor ama makrolima.benim 20 ?ubatta job fairim var.?irket bana söyledi erken getirtelim senin ds belgeni sonra girersin mülakata dedi.bu arada vizeye de ds ile girersin dedi.sponsor güvencesi oluyormu? i? olarak
    hocam?s olmadan ds gelmes? ?mkans?z ds de neres? oldugu adres?n vs ç oneml? konular yazar ?lk g?deceg?n ?c?n d?yorum

saan v?zeyede ds le g?rers?n demeler?n?n neden? konsoloslugun ds olmadan v?ze gorusmes?ne almamas?d?r bu sene c?kar?lan kararla ...

sponsorun k?mseye b? yarar? yok bunu burdan tekrar soyluyeyy?m oneml? olan ?s?n?n garant? olmas? ve netlesmes? abd ye ?nd?kten sonra ne s?rket var nede sponsor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

abi ozaman farkl? bir i? ismi yaz?p gönderecekler...ben mülakat? bekliyeyim en iyisi.

BannedUser
    Guest

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ozaman farkl? bir i? ismi yaz?p gönderecekler...ben mülakat? bekliyeyim en iyisi.
    Karde?im bu ?irketler sizi çakma ds ile vizeye sokuyorlarya vize memuru olduda çakt? bir daha asla alamazs?n o vizeyi. Ya da dü?ün ?irket ya bu i? iyi sen buraya git derse o zaman yan basars?n i?te.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar gecen y?l bnm de i?im daha belli deilken ds belgem gelmi?ti.. ciee di sponsor san?r?m ciee güwence werince ds gelior.. cunku ben vizeye girdi?imde i?im henuz belli deildi ciee nin bir yaz?s?n? götürmüstüm i?i yak?nda belli olacakt?r tarzda bi yaz?yd? görewli bakmad? biLe..

BannedUser
    Guest

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gecen y?l bnm de i?im daha belli deilken ds belgem gelmi?ti.. ciee di sponsor san?r?m ciee güwence werince ds gelior.. cunku ben vizeye girdi?imde i?im henuz belli deildi ciee nin bir yaz?s?n? götürmüstüm i?i yak?nda belli olacakt?r tarzda bi yaz?yd? görewli bakmad? biLe..
    Geçen sene zaten DS olmadan giriliyordu, bu bu sene ba?layan bir olay cimbomlu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)