en guzeli fuara gitmeden gidece?in yeri kafanda ?ekillendirmen arkadas?m.
en guzeli fuara gitmeden gidece?in yeri kafanda ?ekillendirmen arkadas?m.

o isler oyle yurumuyor canli ornekleri var arkadasim turkiyede bellboyluk yapiyordu yazlari 5 yildizli otelde fakat orda bellboy olamadi.isi de hic is tecrubesi olmayan amerikaliya vermislerdi.o yuzden genel is sozlesmelerine fazla guvenmeyin orda ne olacaginiz belli olmaz.misal sen haziranin 3. haftasi gidiyorsun fakat isletme haziran ayinin hemen basinda bussera ihtiyac duydular ve ise birisini aldilar busserlik yapmasi icin sen oraya gidince uzulerek soyluyorum ama o elemani busserliktan alip seni yapmazlar.bundan dolayi genel is sozlesmesi yerine kesinlesmis is icin sozlemenizi yaptirin.

virginia lifeguard
?irket premier aquatics

i? palace playland
ad? amusement park
yer maine
fikri olan var m?![]()

@ozgur`e katiliyorum dedigi gibi sirketin adindan cok arastirmaya bakiyo bundan daha cok kazandiran isde vardi(gecen yil calistigim yerde busser yerine gore server olmak) ama bu sene benim icin uygun olan bu staj elimi ayagimi bagladi naylon staj yapmak istemiyorum o yuzden bu isi sectim

Acemilik bu olsa gerek napal?m girdik bi yola hay?rl?s? art?k sevicez sans?m?za birseyler![]()

@fiorex en tecrubeli watcilardandi sorunu gorse mutlaka cevap yazicaktir fakat kendisi su an askerlik gorevini yapiyor.okulu bitirdi askerligini de bitirip gidicegini yazmis
ny hakkinda biraz bilgim var yardimci olabilcegim birsey varsa soru sorabilirsin forumda da isteidigin kadar bilgi bulabilirsin ny`la ilgili

ya herkes newyorku karal?yo ama bu program?n amac? gezmek frkl? kültürler görmek,dilimizi gelistirmek,orada iyi ya da kötü bi i? tecrübesi edinmekse neden amerikan?n en iyi sehrine böle deniliyor anlam?yorum..tamam yasam pahal? diyelim ama kendine güvenen bi insan heryerde i? yaparr..ha bu arada maddidurumum çok iyi de?il ama bu sehrin bana çok sey kataca??na inan?yorum ve bu yüzden gitmek istiyorumm..
sen ne düsünüüyosun ny hakk?nda hocamm sen de gittin gördünn nyda 3ay yasayan insan kendisine neler katar??
ny dedigin gibi sana cok sey katabilir insanlarin sikintisi genelde ekonomik, hayat pahalli eger bunlari dert etmiyorsan git derim
amerikaya gitmek zaten insana cok sey katar.ny chicago san francisco farketmez sonucta orda kaldigin sure belirli ama az ama cok sey ogreniceksin tek basina biseyler yapmanin aslinda cok zor olmadigini amerikada birseyleri tek basina hallettikten sonra oyle bir ozguven kazanicaksin ki belki hayatta kazandigin en onemli sey olacaktir

eywallah hocam insallah olumlu bi wat geciririz..

arkada?lar ben ?irkete kayd?m? yapt?ral? 1 ay filan oldu fakat hala kesinle?mi? bir i?im filan yok.. 14 ?ubatta jop fair var sizce o zamana kadar ne yapmal?y?m ilk defa gidicem wat ile bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.

brknctn, hangi ?irketle gideceksin ? fuar günlerimiz ayn? ondan soruyorum
Fuar günleri ayn? diye ayn? ?irketle gidilecek diye bir durum yok. Çünkü ?irketler genel itibari ile ortak fuar düzenler yani bir fuarda 3*4 ?irketi bir arada karde? karde? görebilirsiniz![]()

Water Safari de çal??aca??m. Old Forge / NY

?ehir : Virginia Beach
?irket : Ocean Breeze Waterpark
?? : Staff
Gidi? Tarihi : 6 Haziran
----------------------------------------
Buraya gidecek arkada?lar varsa ileti?ime geçebiliriz...

?ehir:arizona-grand canyon
sirket:best western grand canyon squire inn
i?:houseman
gidi?:18 haziran
MA
Cape Cod
brewster
ocean edge hotel
houseman

arkada?lar ben kendimi ocean city MD'e çok ko?ullam??t?m hep oraya gitmeyi istiyordum. ?ngilizcem de çok iyi olmad??? için i? seçene?im fazla yoktu.Bana Ocean city e gitmek istiyorsan elimizde dishwasher l?k i?i var dediler. Çal??ma saatleri Sabah oldu?u için akl?ma da yatt? sabah 6 ö?len 12 aras?. saat ücreti 7.25 $ . ikinci i? kolayca bulabilce?imi söylediler bende kabul ettim bu i?i sizce nas?l yapt?m ? Bana biraz ak?l verirseniz sevinirim. Ha birde bunu kabul ederken i? fuar?nda e?er i?vereni kafalarsam farkl? i?lerde çal??abilirmiyim diye sordum.E?er ikna edebilirsen olabilir dediler.
Karde?im ?imdi saatlik ücreti falan vermi?sin ama konaklama ve yemek hakk?nda bilgi vermemi?sin 2.i?e güvenilinip i? seçilmez, ayr?ca haftada kaç gün çal??ma var. Diyelim ki 7 gün o da haftada 42 saat yapar toplam ortalama 300 dolar yapar konaklama ve yemek c?karsa sana kal?r 200 e?er amac?n gezmek e?lenmekse git ama bu ?ekilde bence program ücretin bile ç?kmaz.

haftada 6 gün bu i?i yap?cam. konaklama haftal?k 80 $ olucak yemek olay?n? san?r?m orda halledicem.Bu bölge turizmin canl? oldu?u bir bölge oldu?u için i? olanaklar? çok mu? ö?len 12 den sonra bo? olucam. sizce 2. i?i bulamazm?y?m ? e?er bulursam ordada haftada 30 saat filan çal??sam san?r?m iyi para kazan?cam.Sizce ne yapmal?y?m daha hiçbir?eye imza atmad?m.sadece ?irkete onay verdim telefonda i? ile ilgili.i? fuar?na daha 15 gün var. kafam çok kar??t?

ben de 20 ?ubatta wawa ve food lion için mülakata girece?im.umar?m olumlu sonuçlan?r

Arkada?lar
Boston Massachusetts'te
Ocean Edge Hotel Golf Resort
Food and Beverage
bölümünde i?e al?nd?m, daha önce gidenler varsa tecrübelerini payla?abilirler mi acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
		Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks