Work and Travel
Toplam 262 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize Hakkında Bilinmeyenler 2011 WAT

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadasım.. bunu daha önce de yazmıstım.. bende gecen yaz henuz işim beLLi değiL iken vize aLmıstım.. üstelik DS im eLimdeydi ds siz girmedim yani. ds de ciee nin adresi yazılıydı yanlıs hatırlamıyorsam.. portland da bi yer.. ds im wardı işim belli değildi ama.. bana bi kağıt werdi şirket ciee den.. işi henuz belli değil cok kısa zamanda ayarlanacaktır tarzında bir kağıt.. vize memuru bunu istemedi bile vermeye kalktım kalsın dedi.. nerde calısmak istiosn falan dedi.. dedm walla daha kesin bişey yok ortada.. los angeles falan bildiğim bi iki tane yeri söyledim.. aLdım vizeyi panik yapmana gerek yok.. fuara katılacağını falan söylemende de sakınca yok şahsi kanaatim.. ama makroklima kardesim cok daha iyi biLir.. BoL şans..

aynen ds 2019 da portland da bi yer yazıyo adres olarak iş kabulüm yok ama şirket iş profili verdi iş fuarında bu iş için görüşücem işverenlerle falan dicekmişim şirket aynen böyle söyledi bana bu şekilde vizeye girip vize alan var mı dedim bu yıl yaklaşık 20 kişi vize almış . Arkadaşlarımın söylediği şey geçen sene vize alınabiliyodu ama bu sene bi işe yerleşmediysen vize vermezler çoğunluk bunu söylüyor

BannedUser
    Guest

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ds 2019 da portland da bi yer yazıyo adres olarak iş kabulüm yok ama şirket iş profili verdi iş fuarında bu iş için görüşücem işverenlerle falan dicekmişim şirket aynen böyle söyledi bana bu şekilde vizeye girip vize alan var mı dedim bu yıl yaklaşık 20 kişi vize almış . Arkadaşlarımın söylediği şey geçen sene vize alınabiliyodu ama bu sene bi işe yerleşmediysen vize vermezler çoğunluk bunu söylüyor
    Yok işte onlarda benım gibi biliyor. Yani ds bize göre iş demekti anladın mı. Yani onlar sanıyorlar ki iş olmadıgı için DS de olmaz. Olay çözüldü bence bi sıkıntı yok rahat alırsın ya kasma.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok işte onlarda benım gibi biliyor. Yani ds bize göre iş demekti anladın mı. Yani onlar sanıyorlar ki iş olmadıgı için DS de olmaz. Olay çözüldü bence bi sıkıntı yok rahat alırsın ya kasma.

evet arkadaşlarda ds-2019 belgesini iş olmadan gelmez diye biliyolardı ondan vizeyi alamazsın falan diyolar neyse biraz şu anti trafficking pamphlet broşürüne bakayım ordanda soru gelicekmiş zor sormasalar bari

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)