Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: job fair ingilizce yeterlilik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

20 25 dak.lık uzun bir görüşmeden sonra işi alabildik tecrübe olması açısından biraz bilgi veriyim istedim.görüştüğümüz iş veren çok sevimli fiziksel olarak da tam amerikalı bir bayandı
    önce bizi biraz rahatlamaya çalıştı gerilmeyin sakin olun falan dedi arada anlamadığımız bazı sorular oldu onları da yes yes diyerek geçiştirdik
    şirketimiz zaten daha öncesinden de çıkabilecek soruları maille iletmişti bize.genelde de o soruların benzerini sordu bize.çok uzun süre kalıp hadi artık bitse de gitsek de bir türlü bitmek bilmedi görüşmemiz.neyseki en sonunda sözleşmemizi imzaladık ve rahatladık
    çok fazla kasmaya gerek yokmuş gerçekten de, onlar bizim gerildiğimizin farkında oldukları için de tolerans gosteriyolar zaten ben işe yarabilceği düşüncesiyle şirketin sorulabilicek muhtemel sorular diye gönderdiği soruları da paylaşıyım

1- Tell me about yourself, describe yourself with your name, age, department of university, your class etc…

2- Why do you choose to participate in this program?

3- Have you ever been to US ?

4- Where did you learn English? How many years have you studied English?

5- Do you have any previous work experience, what were they?

6- What are your expectations (from work, from being in America, from this program)

7- Have you ever lived away from your parents? What do you think about you coming to US?

8- What are your hobbies?

9- Why did you choose this job?

10- What kind of difficulties you think you may face during your stay and how will you manage them?

11- How do you feel about adjusting yourself to a new culture, a new country?

12- How do you feel about working/living with people from different cultures, race and religion?
    Konu volkan07 tarafından (18-02-2011 Saat 10:01 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı volkan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 25 dak.lık uzun bir görüşmeden sonra işi alabildik tecrübe olması açısından biraz bilgi veriyim istedim.görüştüğümüz iş veren çok sevimli fiziksel olarak da tam amerikalı bir bayandı
    önce bizi biraz rahatlamaya çalıştı gerilmeyin sakin olun falan dedi arada anlamadığımız bazı sorular oldu onları da yes yes diyerek geçiştirdik
    şirketimiz zaten daha öncesinden de çıkabilecek soruları maille iletmişti bize.genelde de o soruların benzerini sordu bize.çok uzun süre kalıp hadi artık bitse de gitsek de bir türlü bitmek bilmedi görüşmemiz.neyseki en sonunda sözleşmemizi imzaladık ve rahatladık
    çok fazla kasmaya gerek yokmuş gerçekten de, onlar bizim gerildiğimizin farkında oldukları için de tolerans gosteriyolar zaten ben işe yarabilceği düşüncesiyle şirketin sorulabilicek muhtemel sorular diye gönderdiği soruları da paylaşıyım

1- Tell me about yourself, describe yourself with your name, age, department of university, your class etc…

2- Why do you choose to participate in this program?

3- Have you ever been to US ?

4- Where did you learn English? How many years have you studied English?

5- Do you have any previous work experience, what were they?

6- What are your expectations (from work, from being in America, from this program)

7- Have you ever lived away from your parents? What do you think about you coming to US?

8- What are your hobbies?

9- Why did you choose this job?

10- What kind of difficulties you think you may face during your stay and how will you manage them?

11- How do you feel about adjusting yourself to a new culture, a new country?

12- How do you feel about working/living with people from different cultures, race and religion?
    hayırlı olsun aynı job fairdaydık heralde benimde kings oldu...hangi pozisyon senin...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)