20 Eylül 15.38'deki uça??m?z? kaç?rd?k.
Mal herifler ekrana gate 5 yazm??lar bizde gittik gate 5'in kap?s?nda bekliyoruz.
Neyse bekliyoruz uçak geç kald?, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
Biz beklerken gate 7'deki uçak ç?ktgitti gözümüzün önünde. Me?ersem bizim uçak oymu? bizim haberimizde de?il.
Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik s?raya biletleri okutacag?z dingillr siz uluslaras?s?n?z bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir bakt?lkar siz Mineapolis taraf?ym?? o da kalkt? gitti dediler
Ba??m?zdan a?ag? kaynar su dokuldu, sisteme yanl?? girmi?ler kap?lar? kald?k biz burda.
Ondan sonra bir ton ugra?, bagajlar?m?z gitti tabi o ucakla.
Birsürü ugra? falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
Tabi biz ç?ld?rd?k, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz dü?ünün, okuludur ?uyudur buyudur i? yok kalcak yer yok falan filan.
Neyse sonra bakt?lar 2 gün sonra 2 ki?ilk yer bo? biz 3 ki?iyiz zorla bir?eler yapt?lar o günkü ucaga yerle?tirdiler bizi.
?uan bekliyoruz Rapid City havaal?nda yatacag?z 2 gün.
Bagajlar gitti geri göndertece?iz dediler, ne olacak Allaha emanetiz ?uan.
Bizle alakl? bir suc olsa gam yemeyece?im 12'den 3'e kadar bekled?k biz ucag? ve b?z?m ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
Yani anlayacag?n?z 2 gün bu havaal?nda kal?c?y?z, bagajlar?m?z geleckmi? 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
Sonumuz hayrola..

Alıntı

cok kom?k geld? bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalk?nca m?landa beklemeden ald?lar b?z? ?ner ?nmez m?lana ?stanbul ucag?na b?nd?k halbuk? m?landa 1.50 dk bekl?yecekt?k.m?lana ?ner ?nmez tuvalete g?tt?m geld?g?mde herkes s?raya g?rm?st? bende d?rekt s?raya g?rd?m megersem s?raya g?rmeden once b?r tak?m ?slemler yap?l?yor b?let al?n?yormus .s?ra ?lerlerken s?ra bana geld? pasaportu uzatt?m adam ded? b?let nerde ded?m ne b?let? b?let yok olur mu b?lets?z.b? an heyecan yapt?m eyvah ucak kact? zaten nYork ucag? 2 saat gec?kmel? geld?.adam end?selenme ben sana c?kar?r?m bu b?lg?sayardan ded? c?kard? hemen sagolsun b?let? b?nd?m otobuse oda gar?pt? otobusle g?tt?k ucag?n yan?na 

Bookmarks