Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uça?? kaç?rd?k..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Uça?? kaç?rd?k..

20 Eylül 15.38'deki uça??m?z? kaç?rd?k.

Mal herifler ekrana gate 5 yazm??lar bizde gittik gate 5'in kap?s?nda bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kald?, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak ç?ktgitti gözümüzün önünde. Me?ersem bizim uçak oymu? bizim haberimizde de?il.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik s?raya biletleri okutacag?z dingillr siz uluslaras?s?n?z bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir bakt?lkar siz Mineapolis taraf?ym?? o da kalkt? gitti dediler
    Ba??m?zdan a?ag? kaynar su dokuldu, sisteme yanl?? girmi?ler kap?lar? kald?k biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugra?, bagajlar?m?z gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugra? falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz ç?ld?rd?k, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz dü?ünün, okuludur ?uyudur buyudur i? yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra bakt?lar 2 gün sonra 2 ki?ilk yer bo? biz 3 ki?iyiz zorla bir?eler yapt?lar o günkü ucaga yerle?tirdiler bizi.
    ?uan bekliyoruz Rapid City havaal?nda yatacag?z 2 gün.
    Bagajlar gitti geri göndertece?iz dediler, ne olacak Allaha emanetiz ?uan.
    Bizle alakl? bir suc olsa gam yemeyece?im 12'den 3'e kadar bekled?k biz ucag? ve b?z?m ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacag?n?z 2 gün bu havaal?nda kal?c?y?z, bagajlar?m?z geleckmi? 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Cok gecmi? olsun boyle bir seyi yasam?? biri olarak anl?yorum o s?k?nt?y?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

neyseki 2 gün sonraya uçak bulmu?sunuz.sizin bilette kap? numaras? falan yaz?yormuydu.bizimkinde daha ilk ba?tan numaralar belliydi biz tabelalara bakmadan direk gittiydik.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

amerikaya gelirken istanbulda kapi numarasinda sorun yoktu ama newyork jfk e geldigimde benim de ayni sorun oldu. gittim kapima bekliyorum ikinci ucagimi, ayni ucakta geldigim turk arkadaslar kapi numaralari degismis istersen bi bak dediler. 29 olan kapi numaram 23 olmus. sormasam kaciricaktim goz gore gore ucagi. dikkatli olmak lazim. neyse cok gecmis olsun.
    Konu cell tarafından (22-09-2009 Saat 06:15 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar gate ve zone olay?na dikkat etmeliyiz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Gecmis olsn, kazas?z belas?z dönersiniz isallah. Cok kötü bir durum, düsünemiyorum bile...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gahgahahahahaha çok guldum way be

adamlar? azarlasayd?n?z e?k giib size yard?m etmek zorundalar bunalr ne san?yo kendilerini ...siz adamlar? iyi konu?amam??s?n?z ..ben olsam hava alan?n? bir birine katard?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

müthi? hikaye geçmi? olsun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

miami'den new yorka 1ay öncesinden 80dolara ald???m?z uçu?a 1saat kala havaalan?nda olduk ama çok açt?k
    bizde donuts alal?m dedik
    al?p geri döndük bi bakt?k s?ra olmu? 1dünya
    ne ara doldu o kadar anlamad?k
    sonra vakit su gibi aak?p giderken s?ra ta? gibi duruyordu.
    polislere uça?? kaç?raca??m?z? söyleyip içeri girerken bir çantada tek laptop ta??yabilirmi?iz ama bizimkinde 3tane varm?? diye sorun ç?kard?lar
    nereye gidiyorsunuz bunlar? çald?n?z m? bilmem ne demeye ba?lad?lar
    ya ne diyosunuz derken uçak kaçt?
    kap?ya gittik uçak daha kalkmam?? platform da uça?a ba?l? görevlilere dedik böyle böyle
    ben sinir yapt?m adamla tart???rken adam bidahaki uça?a yer bak?yor dedim 5cent vermem adam devam ediyo bakmaya ben adama ba?r?n?yorum bak diyorum e?er paraylaysa hiç bakma (o saatte orda ne yapacaksam)
    neyse k?z arkada??m görevli bayanlardan biriyle güzelce konu?up anla??nca bize 2saat sonras?na nonstop bi uçakta yer ay?rd?lar sa?olsunlar bedavaya

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

bazen ucagi kacirinca ucretsiz birdahaki sefere yer ayarlayabiliyorlar.bir arkadasim ucagi beklerken uyuya kalmis koltuklarda.sonraki ucaga yer vermisler ucretsiz ...
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı emrESES_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 Eylül 15.38'deki uça??m?z? kaç?rd?k.

Mal herifler ekrana gate 5 yazm??lar bizde gittik gate 5'in kap?s?nda bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kald?, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak ç?ktgitti gözümüzün önünde. Me?ersem bizim uçak oymu? bizim haberimizde de?il.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik s?raya biletleri okutacag?z dingillr siz uluslaras?s?n?z bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir bakt?lkar siz Mineapolis taraf?ym?? o da kalkt? gitti dediler
    Ba??m?zdan a?ag? kaynar su dokuldu, sisteme yanl?? girmi?ler kap?lar? kald?k biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugra?, bagajlar?m?z gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugra? falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz ç?ld?rd?k, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz dü?ünün, okuludur ?uyudur buyudur i? yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra bakt?lar 2 gün sonra 2 ki?ilk yer bo? biz 3 ki?iyiz zorla bir?eler yapt?lar o günkü ucaga yerle?tirdiler bizi.
    ?uan bekliyoruz Rapid City havaal?nda yatacag?z 2 gün.
    Bagajlar gitti geri göndertece?iz dediler, ne olacak Allaha emanetiz ?uan.
    Bizle alakl? bir suc olsa gam yemeyece?im 12'den 3'e kadar bekled?k biz ucag? ve b?z?m ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacag?n?z 2 gün bu havaal?nda kal?c?y?z, bagajlar?m?z geleckmi? 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..
    zhuhahahaha cok kom?k geld? bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalk?nca m?landa beklemeden ald?lar b?z? ?ner ?nmez m?lana ?stanbul ucag?na b?nd?k halbuk? m?landa 1.50 dk bekl?yecekt?k.m?lana ?ner ?nmez tuvalete g?tt?m geld?g?mde herkes s?raya g?rm?st? bende d?rekt s?raya g?rd?m megersem s?raya g?rmeden once b?r tak?m ?slemler yap?l?yor b?let al?n?yormus .s?ra ?lerlerken s?ra bana geld? pasaportu uzatt?m adam ded? b?let nerde ded?m ne b?let? b?let yok olur mu b?lets?z.b? an heyecan yapt?m eyvah ucak kact? zaten nYork ucag? 2 saat gec?kmel? geld?.adam end?selenme ben sana c?kar?r?m bu b?lg?sayardan ded? c?kard? hemen sagolsun b?let? b?nd?m otobuse oda gar?pt? otobusle g?tt?k ucag?n yan?na
    Konu sucre tarafından (19-02-2011 Saat 04:32 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zhuhahahaha cok kom?k geld? bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalk?nca m?landa beklemeden ald?lar b?z? ?ner ?nmez m?lana ?stanbul ucag?na b?nd?k halbuk? m?landa 1.50 dk bekl?yecekt?k.m?lana ?ner ?nmez tuvalete g?tt?m geld?g?mde herkes s?raya g?rm?st? bende d?rekt s?raya g?rd?m megersem s?raya g?rmeden once b?r tak?m ?slemler yap?l?yor b?let al?n?yormus .s?ra ?lerlerken s?ra bana geld? pasaportu uzatt?m adam ded? b?let nerde ded?m ne b?let? b?let yok olur mu b?lets?z.b? an heyecan yapt?m eyvah ucak kact? zaten nYork ucag? 2 saat gec?kmel? geld?.adam end?selenme ben sana c?kar?r?m bu b?lg?sayardan ded? c?kard? hemen sagolsun b?let? b?nd?m otobuse oda gar?pt? otobusle g?tt?k ucag?n yan?na

Alitali çok s?k?nt?l? idi ya. Bir daha zorunlu olmad?kça asla almam!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alitali çok s?k?nt?l? idi ya. Bir daha zorunlu olmad?kça asla almam!
    ucag?n yan?na otobusle g?tt?g?n ?c?n m?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucag?n yan?na otobusle g?tt?g?n ?c?n m?
    Yok donuste ABD 'den aktarma yapiyorsun tekrar bilet aldiriyorlar falan. Transit masasinda kimse ilgilenmiyor. Kimse birsey bilmiyor. Metroya bineceksin sag taraf mi sol taraf mi herhangi bilgilendirme yapilmamis. Ucus arasi 1 saat falan varsa yetismek gercekten zor.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Uçu?lar aras? süre 10 saatti bizim, Roma'da 10 saat i?kence çektik. Ben de bir daha aktarmal? falan gitmem bir yere..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)