Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: eyaletler aras? yolculuk

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart eyaletler aras? yolculuk

Amerikaya gidince bo? günlerde yak?n yerlere seyahat dü?ünüyoruz.otobüs a?? cok geli?memi? anlad???m kadar?yla.otomobil kiralaya?p bu i?i çözersek ne kadara patlar bize.veya otobüs var m?d?r küçük ?ehirlerden yak?n büyük ?ehirlere(güzergah danville,pa-new york)
    Konu aydson tarafından (06-03-2011 Saat 03:27 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı aydson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikaya gidince bo? günlerde yak?n yerlere seyahat dü?ünüyoruz.otobüs a?? cok geli?memi? anlad???m kadar?yla.otomobil kiralaya?p bu i?i çözersek ne kadara patlar bize.veya otobüs var m?d?r küçük ?ehirlerden yak?n büyük ?ehirlere(güzergah danville,pa-new york)
    Günlük 60-100$ aras? de?i?ir araba kiralamas?. Gün say?s? artarsa e?er fiyat do?ru orant?l? artmaz. Otobüs vard?r küçük yerlerden...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

mustafa geçen y?l virginia beachte 105dolardan a?a??ya kiral?k araba yoktu..
    bide internet sitelerinde 50 dolar fln gözüküyor ama o fiyatlara kasko 25ya? alt? olduunuz için ek 15dolar ücret tax vs dahil de?il bilgilerinize...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Amer?ka da en ucuz ulas?m s?zce nas?l olur?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

valla bu nerden nereye gidece?ine ba?l? new york virginia beach otobüsü ?u an haziran ay?na alsan 20 dolar... GotoBus - Bus tickets, bus tours and vacation packages - Bus Travel Made Easy uçak biletleri 159dolardan ba?l?yor... benzin fiyatlar? çok uygun oldu?u için 4-5 ki?i araba kiralay?p gezmek en rahat en e?lenceli yolu tek sorun h?z-kaza yapmamak bide park cezas? yememek hepsi ba??m?za geldi detayl? bilgi isteyen olursa yard?mc? olurum...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı uguriceinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu nerden nereye gidece?ine ba?l? new york virginia beach otobüsü ?u an haziran ay?na alsan 20 dolar... GotoBus - Bus tickets, bus tours and vacation packages - Bus Travel Made Easy uçak biletleri 159dolardan ba?l?yor... benzin fiyatlar? çok uygun oldu?u için 4-5 ki?i araba kiralay?p gezmek en rahat en e?lenceli yolu tek sorun h?z-kaza yapmamak bide park cezas? yememek hepsi ba??m?za geldi detayl? bilgi isteyen olursa yard?mc? olurum...
    evet detayl? bilgi istiyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

25 yas ustu degilsen gunlugu $100 dan baslar.
    kisa mesafelere bagli olarak otobus bulabilirsin(greyhound vs.)
    eyaletler arasi eger araba kiralamiycaksan ve ucak biletinin pahalli oldugunu dusunuyorsan en mantikli secim amtrak olcaktir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 yas ustu degilsen gunlugu $100 dan baslar.
    kisa mesafelere bagli olarak otobus bulabilirsin(greyhound vs.)
    eyaletler arasi eger araba kiralamiycaksan ve ucak biletinin pahalli oldugunu dusunuyorsan en mantikli secim amtrak olcaktir.
    benzinin ucuz oldu?unu dü?ürsek araba kiralama daha mant?kl? gibi geldi(4-5 ki?i).bulundu?um yerde( danville,pa) demir yolu a?? olmad??? için mecburen kara+demir yolu kullan?cam bu da daha masrafl? olacak gibime geliyo

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

[FONT="Arial Black"]
    Alıntı aydson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet detayl? bilgi istiyorum
    ba??m?za gelenleri k?saca anlatay?m o zmn.. new yorkta park cezas? yedik 115 dolar... belediyenin çal??anlar? scooter motorla geziyor, cezay? silece?e k?st?r?veriyolar turuncu ka??d?n rengi çok güzel hat?ra olarak sakl?yorum... ceza yeri ve nedeni w 37th st fire zone no standing all days/all time yang?n söndürücüyü görmemi?iz çünkü heryerde var ceza ka??d?n?n arkas?nda ödemeyi yapabilece?iniz yerler yaz?yor tabiki en kolay? online ödeme..

trafik kazas?na gelince oda arkada?lar?m, 12,30am'in next day olduunu farkedemeyip yanl?? güne otobüs bileti al?yor.. ertesi gün uçaklar? var ve New yorka gitmeleri gerekiyor.. araba kiralamaya karar veriyorlar ama ya?lar? 21 alt? oldu?u için benm kiralamam? ve arabay? kullanmam? istiyolar tmm diyorum ne yapal?m 2.5 ay ayn? odada ya?am???z her?eyimizi payla?m???z norfolk hava alan?na gidiyoruz havaalan?na vard???m?zda saat 1,05 am ve tüm acentalar kapanm?? havaalan?nda uyur gibi yap?p acentalar?n aç?lmas?n? bekliyoruz sabah 5,30 gibi ilk acenta aç?l?yor 5,40 gibi gidip arab?m?z? kiral?yoruz.. her?ey güzel ak?am 9gibi new yorka var?yoruz arkada?lar?m? havaalan?na b?rak?p tek ba??ma geri virginia beache do?ru yola koyuluyorum dönü?te virginia beache 70 mil uzakta accomack countyde uykusuzlu?a ve yorgunlu?a dayanamay?p gözlerim kapan?yor.. sabaha kar?? 4,30 civar? bir tak?rt?yla irkiliyorum yolun ortas?ndaki u dönü?ü yap?lmaz levhas?na çarp?p kar?? ?eride geçiyorum (art?k U dönü?ü serbest ) ortadaki refujdan dolay? teker patl?yor.. kendi ?eridime geçip arabay? sa?a çekiyorum... arabadan inip ne olup bitti?ini anlamaya çal???yorum.. 911'i ar?yorum titreyen bir sesle kaza yapt???m?, yaralanmad???m?, sadece polise ihtiyac?m oldu?unu söylyor ve kapat?yorum. state polis sheriff'i trooper johnson 15 dk sonra sirenleriyle beliriyor ... bana ne oldu?unu nas?l oldu?unu soruyor olan? biteni anlat?yorum... arabas?na geçiyoruz 90dolarl?k cezam? kesiyor.. çekici ça??r?yor.. bir yandanda nereli oldu?um nerden gelip nereye gitti?im vs 1 saat boyunca muhabbet ediyoruz en son ziraat mühendisli?inde okudu?umu ö?rendi?inde bahçesindeki kay?s?lar?n hastal???n? fln soruyor çekici 1 saate geliyor ve gün yava? yava? ayd?nlan?rken araban?n üstündeki koca deli?i farkediyorum çarpt???m trafik levhas? kopup araban?n tavan?na gelmi? ve kocaman bir delik açm??... çekici, araba kiralama ?irketini aray?p konu?uyor..sheriff johnsona te?ekkür edip.. çekiciyle yola koyuluyoruz.. çekici türk oldu?umu ö?renince o bölgede restoran sahibi bir türk oldu?unu söylüyor ve beni oraya götürüyor yakla??k 6 gibi sage dinner'a var?yoruz.. amerikal? garsonlardan birine olay? anlat?yor beni mutfak bölümüne götürüyolar ve a?ç? türk.. acayip bir rahatlama geliyor.. kiralama ?irketini tekrar aray?p bana yeni araç temin edip edemeyeceklerini soruyoruz.. kiralama ?irketinin cevab? olumsuz oluyor.. 9 gibi restoranda di?er çal??an türk garsonlar ve restoran?n sahibi geliyor.. bir güzel karn?m? doyuruyolar.. otobüs ?irketini ar?yorlar virginia beach'e ilk otobüs ak?am üzeri 5te bi ki?ilik yer ay?rt?yolar.. garsonlardan birinin arabas?nda 4-5 saat uyuyorum.. uyan?yorum restoran?n sahibi ankaral? jack abiyle konu?uyourz uzuuun uzuuun anlat?yoruz.... ak?am üzeri 5te otobüse binip.. virginia beache var?yorum.. ve vard???mda köyüme varm?? gibi hissediyorum ) araç full kaskolu oldu?undan kiralama ?irketi kazadan dolay? ekstra bir ücret kesmiyor ama araç 2 gün kullan?lamad? deyip ekstra 2 günlük kira bedelini kredi kart?mdan tahsil ediveriyolar... i?te hepsi bu kadar....

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Vay bee baya bi ilginç macere olmu?.Sonras?nda bi daha araba kiral?d?n m?
    ""Let the game begin""

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?saca otobüs diyosun yani

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tren varsa tren daha iyi
    ""Let the game begin""

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tren yok galiba küçük bi kasaba zaten mecburen en yak?ndaki tren istasyonuna ula??p olay? çözeriz trende karar k?larsak

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay bee baya bi ilginç macere olmu?.Sonras?nda bi daha araba kiral?d?n m?
    valla fiyatlar uygun olsa bnm döndü?üm tarihte 2 arkada??mla beraber kiralayacakt?k ama fiyatlar inan?lmaz pahal?yd?.... bu yaz virginia beache gitsem alaca??m araba bile belliydi 95 model merso c220 1000usd neyse baz? nedenlerden dolay? geç gitmem gerekiyor ve 20 temmuzda minnesotaya gidiyorum... umar?m herkesin program? istedi?i gibi geçer..... demem o ki dikkat edin benm ya?ad?klar?m? ya?amay?n kaza fln yapmay?n ))) umar?m kafan?zda bi?eyler olu?mu?tur................ sormak istedikleriniz varsa elimden geldi?i kadar yard?mc? olmaya çal???r?m...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Çin otobüs turlar?n? da bi ara?t?r istersen, ben Boston-NY aras? 15 dolar ödemi?tim dönü? yolunda, ama son dk tren bileti ald???m için giderken tam 96 dolar ödedim, hala daha içime oturmu? durumda. ama tabiki de tren çok daha rahat ve konforludur hele bide biletini önceden ald?ysan gayet uygun bi seçenekte olabilir.
    çin otobüslerinin bir di?er avantaj? da otobüste wifi olmas?, ama ben ?srarla ba?lanamam??t?m o ayr?...
    bak ben bununla gitmi?tim Boston dan NY' a

Lucky Star Bus, Boston - New York Bus Service
    Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
    Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart danville,PA yolcular?

evet buraya

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)