arkada?lar bugün i?im belli oldu 3 arkada? rhode island newport tent company de cal?scaz buraya gelcek olan i? ve ?iehir hakk?nda bilgisi olan payla??rsa sevinirim

arkada?lar bugün i?im belli oldu 3 arkada? rhode island newport tent company de cal?scaz buraya gelcek olan i? ve ?iehir hakk?nda bilgisi olan payla??rsa sevinirim

bende oraya gidecee?im 2011 yazda.

beyler bende bu yaz newport hyatt regency de çal??aca??m haberle?elim acaba yak?n yerlerdemiyiz ?

ben de var?m bu yaz beyler...

ben 20 haziran gibi gidicem 2 arkadas?mla beraber newport tent companyde cal?scaz ben cal?scag?m yer size 15-20 dk san?r?m google earth öle diyor en az?ndanbize ?irket konaklama sagl?yor gözüküyor ama begenmezsek dahi uygun iyi bi kosulda bi ev bulursak beraber c?kar?z tabi eve olmad? komsu oluruz
siz ne zaman gideceksiniz haberleselim kesin orda beraber tak?l?r?z bir s?k?nt?m?z olursa birbirimize destek c?kar?z

biz yusufla beraber ayn? tarihte i?e ba?l?yoruz 8 haziranda 7 sinde yolcuyuz in?allah siz gelene kadar biz ortam? haz?rlar?zbizim i?veren konaklamay? sa?lam?yor fakat sponsor ?irket yard?mc? oluyormu? art?k nas?l olacak bilmiyoruz herhalde bize yol gösterirler sonuçta tek biz çal??mayaca??z otelde illaki bir yer önerilir sizin konaklama sa?lamas? iimi? dedi?in gibi be?enmezseniz bi sorun olursa beraber eve ç?kar?z
orda kesinlikle beraber tak?l?r?z zaten 15 dakikal?k mesafe hiç bir ?ey de?il hepimiz için çok güzel bir yaz bizi bekliyor ?imdiden çok heyecanl?y?m biran önce zaman geçsede gitsek)

karde? siz vizeyi ald?n?zm??

Dostum otellerin çok büyük bi k?sm? konaklamay? kendi sa?lamasa bile ilk iki hafta ya da bi hafta neyse, bünyesinde konaklat?r sen ev bulana kadar. Bu durumun olmad??? durumlar istisnad?r. ?yice bi sor istersen. Hani sonuçta ilk bi-iki hafta neyse otelin konforu yeni gelmi? adama iyi gelir![]()

saolas?n bilgilendirdi?in için karde? ben daha adamlarla bu konu hakk?nda konu?mad?m fakat i? sözle?memde ev sa?lam?yor yaz?yo art?k senin dedi?in gibi ev bulana kadar bizi bar?nd?r?rlar herhalde biryerde sponsor firma da ev bulma konusunda yard?m edece?ini belirtti bakal?m hay?rl?s? ilerki günlerde adamlara mail at?cam bu konu hakk?nda bakal?m ne diyecekler sonuçta oraya giden birsürü insan var onlar?n kald??? yerleri bize önerirler

siz erken gidiyomusunuz karde?im ortam? yapars?n?z dedigin gibi biz gelene kadarkonaklama konusunda da umar?m uygun iyi bi ev bulursunuz bizim i? oraya 15 dk ama nerde kal?caz valla bende bilmiyorum simdilik
bende bir an evel gitmek istiyorum insan sab?rs?zlan?yor umar?m hersey cok güzel olur hepimiz için![]()

ben de new portta olucam ama konaklamam? bulamad?m![]()

Merhaba arkada?lar bende newport tent companyde çal??aca??m bu yaz 13haziranda newporttay?m umar?m hepimiz için güzel bi yaz olur, evet fazla türk yokmu? haberle?memiz iyi olur![]()
gitmi? olan arkada?lar tecrübelerini payla?abilirler mi ?

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks