Work and Travel
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Taharet musluğu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aslında gayet önemli konu. pisliği sevmediğiniz sürece üstünde durulması gereken bir konu.
    bazı arkadaşlara neden bu kadar aşırı komik geldi anlamıyorum. ''ahahaha taharet musluğu demiş aman tanrım ne kadar komik yarıldım yaaa!! '' ???

herneyse bence cıvıtıp komik veya gereksiz birşeymiş gibi davranacağınıza çözüm yolları söyleyin yada boşuna kirlilik yapmayın ki çözüm arayan biri 18 sayfa boyunca sizin ''ahahah yarıldım'' ''ahhahaha koptum'' ''puhah abune be'' gibi saçma yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmesin.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı ItsBritneyB*tch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında gayet önemli konu. pisliği sevmediğiniz sürece üstünde durulması gereken bir konu.
    bazı arkadaşlara neden bu kadar aşırı komik geldi anlamıyorum. ''ahahaha taharet musluğu demiş aman tanrım ne kadar komik yarıldım yaaa!! '' ???

herneyse bence cıvıtıp komik veya gereksiz birşeymiş gibi davranacağınıza çözüm yolları söyleyin yada boşuna kirlilik yapmayın ki çözüm arayan biri 18 sayfa boyunca sizin ''ahahah yarıldım'' ''ahhahaha koptum'' ''puhah abune be'' gibi saçma yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmesin.
    anlaşılan bahsettiğin o 18 sayfayı okumadan yorum yapmışsın..eğer okumuşsan cözüm yolları net bi şekilde verilmiş..zaten cözüm yolları cabuk bulunduğu için bu kadar makara yapıldı..cözüm yolu ne dersen

-ıslak mendil
    -sürekli banyoda lavoba altında saklanacak bi bardak
    -istersen semih'in amazonda keşfettiği buluş
    -yok ben elimi sürmem diye düşünenlere de mc donalds cola bardağı ve hedefe ayarlanabilecek pipet tarafımızdan önerilir..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaşılan bahsettiğin o 18 sayfayı okumadan yorum yapmışsın..eğer okumuşsan cözüm yolları net bi şekilde verilmiş..zaten cözüm yolları cabuk bulunduğu için bu kadar makara yapıldı..cözüm yolu ne dersen

-ıslak mendil
    -sürekli banyoda lavoba altında saklanacak bi bardak
    -istersen semih'in amazonda keşfettiği buluş
    -yok ben elimi sürmem diye düşünenlere de mc donalds cola bardağı ve hedefe ayarlanabilecek pipet tarafımızdan önerilir..
    verneL şişesi var bide.. =))daha fazLa su aLdığı için =))kaLdıki birader konu ne dersen de komik tamam mı =)) ewt sıkıntısını cektik bizLerde ama komik yani.. ayrıca 28 -29 sayfa boyunca çözüm arayan arkadasLar bi taraftanda geyik yapmısLar.. gayette iyi oLmus renk katmıs foruma..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks