Merhaba arkadaþlar bugün 28 MART ve WAT programýna yine ayný þirket ile kayýt olmak istiyorum..geçen sene vizemi aldým ve gittim ABD ye 3 ay sonra geri geldim..sizce bu tarihten sonra kaydýmý yaptýrsam vize alma ihtimalim nedir veya yorumunuz ... ?![]()
Merhaba arkadaþlar bugün 28 MART ve WAT programýna yine ayný þirket ile kayýt olmak istiyorum..geçen sene vizemi aldým ve gittim ABD ye 3 ay sonra geri geldim..sizce bu tarihten sonra kaydýmý yaptýrsam vize alma ihtimalim nedir veya yorumunuz ... ?![]()
gecen sene gýttýgýn sýrkette býle kontenjan kalmamýs olabýlýr...
bi çok þirkette iþ kalmamýþ.. kalan iþlerde öylesine iþler.. ama tabiki þansýný bi deneyebilirsin... gidip geçen seneki þirketinle görüþ derim....
anladým çok saðolun ...umarým bu forum sayesinde bir iþ bulabilrm :/
arkadaþlar ben yero þirketine 22 mart tarihinde kayýt yaptýrdým önkayýt ücretini ve evraklarý 22martta gönderdim ama üni'den alacaðým pasaport harç muhafiyet belgesi geciktiði için daha pasaport bilgilerim yok ortada onlarý veremedim þirkete. yani henüz pasaportum bile yok. iþ bulma konusunda sýkýntý olur mu yoksa þirket iþi ayarlayabilir mi acaba bide vize konusunda sorun çýkar mý ? ilk kez katýlacaðým wat'a endiþeleniyorum
cwp için teþekkürler peki bu harç muhafiyet belgesi fiyatý nekadar düþürecek deðer mi beklemeye ?bide bu muafiyet sadece bu yaz için mi geçerli daha sonra ödüyormuyuz harcý yoksa öyle kalýo mu? 18 gün oldu dilekçe verileli hala rektörün imzalamasýný bekliyorum![]()
önceLikLe yuh ne 18 günü =)) normaLde öðrenci iþLerinden cýkmasý faLAn maximum 3 gün o bile fazla.. git rektörlüðe yaptýr iþini.. =) rektör imzaLamýyorki zaten o yazýyý.. sonra bu muafiyet 1 yýllýk, seneye gidersen bidaha muaf olmak istersin bi yazý daha götürürsün.. gerçi deðiþiyor kimi okul 2 yýl falanda veriyor.. Sonra ne kadarýný karsýlýyor sorusuna geLeLim.. adý üstünde muafiyet yani hepsini ödüyor bi yýllýk harcýn, tam hatýrlamýorum ama yaklasýk 140 tl falan sanýrým.. sen sadece cüzdan parasý ödüyosun 54 tl ödedm ben.. þimdiLik bu kadar sanýrým ama rektörLüðe git bir bak derim 18 gun abartý bi süre..
yarýn sonuc alana kadar ayrýlmayacaðým rektörlük binasýndan![]()
ben 2 saat içinde muafiyet belgemi aldým, Kadir Has Üniversitesi
benim gideceðim þirkette hala iþler mevcut, istersen numarasýný verebilirim
ersoy iþe yerleþti ds bekliyor![]()
Bende geç kayýt olanlardan biri olarak burada yazýlan yorumlara göre iyi bir þirket ile iþ buldum çok þükü ds formumu bekliyorum inþallah vize de sorun çýkmaz...
Florence, NJ de meyve sebze fabrikasýnda paketleme iþi güzel mi sizce? fabrika da çalýþmak mesleðim içinde iyi olur dedim ama kötüüsü 3-5 deðil yaklasýk 15 türk olacakmýs fabrika da bi yandan iyi bi yandan kötü ...2011 wat hepimiz için güzel olur imþallah.
tmm tmm merak etme hemen uLaþýrým sana ben haber iyi oLduktan sonra kýbrýsa biLe geLirim söyLemeye..dipnot: bugun þirketten aradýLar 29una aLýcakLarmýs vize randevusunu oda kesin deðiLmiþ
kesinLeþince haber vericekLermiþ
deðiþik oLayLar, herneyse new yorkta görüsürüz..
![]()
reyes cimbomlu ve makro ortak noktada bulustu![]()
sizin ds leri tasýyan kargo ucagý pert olmus
su an ýcýn yazayým barý kayýt ýcýn cok gec yani iþ bulsanýzda nadir artýk güzel iþler
way arkadas saclarým beyazladý su ds gelene kadar beným yaaa
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks