Arkadaşlar merhaba ben bu yaz alaskaya gitmeyi düşünüyorum yani amerika diyelim hepsi olur .3. sınıf öğrencisiyim ama ortalamam düşük geldi 1.67 civarı vize alma şansım nedir hiç mi bulaşmıyım ?
Arkadaşlar merhaba ben bu yaz alaskaya gitmeyi düşünüyorum yani amerika diyelim hepsi olur .3. sınıf öğrencisiyim ama ortalamam düşük geldi 1.67 civarı vize alma şansım nedir hiç mi bulaşmıyım ?
Admin değilim ama açılan daha önce açılan konularda sana yardımcı olacak muhtemelen 423942094 tane yazı var...
Öncelikle kimsenin senin soruna olumlu ya da olumsuz cevap vermesi doğru olmaz. Sonuç olarak konsolosluk bu program için 2.00 ortalama istiyor. fakat ülkemiz delikanlılarının başka ülkelerde olduğu gibi cinlik peşinde koşmamaları ve efendi efendi ülkelerine dönmeleri sebebiyle toleranslı davranıyorlar...
Burada aslında adamların senden istediği çalışkan bir öğrenci olman değil, onlar için geri dönüşte bir problem teşkil etmemen... eğer mülakata sağlam bir ingilizceyle gidip, sağlam gerekçelerle türkiye'ye geri dönmeyi vaadeedersen neden almayasın?
Ama program için ödediğin paranın yaklaşık 400 dolarının geri alınamadığı, alınan kısmın da yıl sonuna doğru alındığını unutma...
Kolay gelsin..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks