Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation acil

Beyler öncelikle siteyede reklam veren bir ?irketin tam anlam?yla ortada b?rakma durumununday?m
    bütün sene boyunca ?irket arad?m kiminin i? olanag? kiminin sekli resmi ho?uma gitmedi sonra bir ?irketle anla?t?m güzel seattle de bir i? bulmu?tu dennys restorantta serverl?k i?te güzeldi dsn formu için ?imdi arad???mda ise i?e al?nmad?g?m? ve bunun yakla??k 3 hafta önce oldugunu söylüyorlar ve bana gelecek hafta ankaraya vize görü?mesine gidecegimi de söyleyen bu ?irketti ?imdi ise i?lerinin kalmad?g?n? ancak beni bir dag oteline housekeepper olarak yerle?tirebileceklerini söylüyorlar hatta vize görü?meme de may?s?n 2. haftas? gidecegimden bahsediyorlar bütün sene boyunca abd hayalini dü?ünürken ?imdi bu yapt?klar?na ne derler ? ve ben bu ?irkete verdigim paray? geri alabilecek miyim ?
    Konu kuman tarafından (13-04-2011 Saat 07:38 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime yanlışı

BannedUser
    Guest

Oncelikle gecmi? olsun bu saatten sonra i? bulman zor kuman karde?. eger inglizcen saglamsa ve paran? geri alabilirsen en güzeli walk in yapman

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

oncel?kle gecm?s olsun dostum...san?r?m on kay?t ucret? har?c ger? kalan paran? alab?l?rs?n b?ld?g?m kadar?yla..yapt?klar? cok ay?pm?s yaln?z..bu arada may?s?n 2 s?nde v?zeye g?receks?n ve buyuk ?ht?mal ucak b?let?de almad?n ve v?ze sonras? almay? dusuneceks?n...buda gercekten sana cok pahal?ya patl?yo...ben sen?n yer?nde olsam param?n once tamam?n? talep ederd?m g?derd?m of?se bag?r? cag?r?r almaya cal?s?rd?m...nas?l s?z 3 hafta olurda ?se al?nmad?g?m? yen?m? soluyosunuz ds beklerken ?sten at?lmam? olurmus g?b??nden...gerc? bende d?rekten dondum g?b? ya bu konuda yan? ?s konusunda..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irkette su an ön kay?t üceri diye al?nan 200 dolar gibi bir param var ki o kadar ko?u?turmam felan da bo?a oldu ?u an da? oteli var deniliyor gittigim günden beri de bu i? birilerine sat?lmaya çal???l?yordu yani bu benle alakal? bir sorun de?il inglizcem var ama oraya kadar gidip eli bo? dönmekte var acaba tüm param? geri alamaz m?y?m yani hukuki bir yolu yok mu bu i?in

BannedUser
    Guest

hay?r yok bastan konussan olurdu asl?nda ds gelmem?sse vermeler? gerek bastan ne konustunuz iade hakk?nda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Çok büyük geçmi? olsun hocam. Paray? geri alabilme durumun imzalad???n ba?vuru sözle?mesiyle alakal?.
    Mesela benim vize alamama olas?l???m oldu?u için ba?vuru yaparken bunu söyledim. Önce ba?vuru ücreti olan 450 tl civar?nda rakam? veremeyeceklerini söylediler. Daha sonra bende bu ko?ulda kay?t olmayaca??m? söyledim ve madde olarak ücretimin TAMAMIn? geri alabilece?imi eklettirdim.
    E?er sözle?mede böyle bir madde yoksa, "Hiç bir kurulu? vermedi?i hizmetin kar??l???n? talep edemez, alamaz." Avukat?na ba?vur. Durumu çok güzel ?ekilde izah et, o gerekeni yapacakt?r. Bu firmalar art?k ??mar?kl?km? diyelim, terbiyesizlik mi diyelim, doland?r?c?l?km? diyelim i?in c?v???n? ç?karm??lar. Göz açt?rmamak gerek.
    ?unuda söylemeliyim, bence o firmay? bu sitenin yöneticilerine bildir onlarda sponsorlu?unu gözden geçirsinler. Bu sitenin insanlara wat konusunda verdi?i bir güven var, çünkü tecrübeli arkada?lar?m?z çok. O yüzden otomatikman insan bu sitedeki reklamlarada güvenir. ?nsanlar?n can? yanmas?n derim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen biray09 bende bir nebze bu siteye güvendim paray? büyük bir ihtimalle alam?yacag?m bu da belli oldu ?imdi de yok i?te senin dan??man?n askere gitti felan demeye ba?lad?lar i?te firma diye buna denir! o da ayr? bir ?ey paras?n? geçtim bu durumun art?k 1 sene boyunca hayal kurdum o kadar ugra?t?m ders çal??mayan ben harf yapmaya ba?lad?m neyse art?k sa?l?k olsun diyecek bir ?eyim yok ama seneye onlar görecekler art?k bende farkl? ?ekilde davranaca??n bir de utanmadan bu sene olmad? seneye olabilir yine birlikte çal???r?z art?k yüzsüzlük ki ben de bu firman?n anti reklam?n? yapaca??m bunuda bilsinler

BannedUser
    Guest

elemanlar? askere g?den b?ld?g?m b?r s?rket var ben?m. buyuk s?rketlerden b?r?s? m? merkez? taks?mde olan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok usta ya ankarada ?irket sitede reklam? olan

BannedUser
    Guest

O zaman troy yani

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?sim vermeyelim dedik ama neyse evet troy usta ama ne kadar hukuki yol varsa ba?vuracag?m yani mülakat?mda tamam dendi ?imdi yok deniyor ki bir i? de var bunun içinde

BannedUser
    Guest

Bi?ey iddaa edemezsin sözle?me görmek gerek iade ko?ullar?n? blmek gerek sende bir nushas? var deme.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Nüshas? yok orada imzalad???m? ise tam okumad?m ama laf?na güvendim sadece vize reddi veya benim vazgeçmem de para iadesi yoktu bir de 1. dereceden bir yak?n?m?n vefat etmesinde sözle?menin okudu?um k?sm?na kadarda bunlar mevcuttu

BannedUser
    Guest

sözle?me 2 nüsha düzenlenir biri sende biri onlarda kal?r. bu durumda sen vazgeciyorsun onlar hala sana i? bulacag?z diyorsa hiç bir hak iddaa edemezsin bunlar? i?te basta konusman gerekti

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bak?caz art?k evdekiler ile daha konu?mad?m ki belki onlardad?r ama yani 1 senelik hayaller bu kadar basit yok edilebilir mi ?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak?caz art?k evdekiler ile daha konu?mad?m ki belki onlardad?r ama yani 1 senelik hayaller bu kadar basit yok edilebilir mi ?
    maLesefki oLabiLiyor böyLe seyLer.. Snn ne ya?ad???n kimsenin umrunda de?iLki, snn kadar paran oLdu?u önemLi onLar için.. En kötüsü birçok ?irketin imzaLatt??? sözLe?meLer hemen hemen BO? KA?IT.. Okumuyoruz biLe 2 Laf aras?nda bas?oz imzay? bizLerde de var kabahat maLasef..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

en kotusude bu hayal k?r?kl???, o kadar hayal kur, her sey?n? buna gore ayarla sonra taklaya gel. su an bendede bi takla durumu var ama dur bakal?m 1 hafta daha bekl?yel?m.

BannedUser
    Guest

tempus bas???c? üye sorunun cevab?n? att?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki bu ?irketin buradaki reklam?n? kald?rtamaz m?y?z sürekli onu görünce deliriyorum tam vize haftas? ç?ld?rtt?lar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

peki bu ?irketin buradaki reklam?n? kald?rtamaz m?y?z sürekli onu görünce deliriyorum tam vize haftas? ç?ld?rtt?lar
    böyLe bi ?ans?n oLdu?unu sanm?yorum..

BannedUser
    Guest

Su an ben mesaj yazarkende yanda reklam var

%100 ?? Garantisi

?? Fuarlar?

7/24 Yan?n?zday?z.

Kay?tlar?m?z devam ediyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sezon yakla?t? ?irketler takla atmaya ba?lad?. geçmi? olsun hocam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen öyle %100 i? garantisi ha (!) bu durumda bence site yönetiminin de bir ?eyler yapmas? laz?m

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyLe bi ?ans?n oLdu?unu sanm?yorum..
    aslinda boyle bir sans olmali, eger bu site ogrenci yarari odakli bir site ise, olmali, yani sen hem boyle bir siteye reklam ver, hemde ogrencilere is bulma vs. serefsizlik yap. o zaman bu sitede o sirketin reklaminin yeri yok, ilerde siyasete falan girersem bu serefsiz danisman sirketlerin ekmegiyle oynayacam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Oyum sana TEMPUS ba?kan neyse art?k seneye diyip yine umut kuracag?m bu gidi?le hala i? ayarlayamad?klar?n? söylüyorlar i?e bak hala %100 i? garantisi diye reklam? dönüyor

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

keske su fuar muhabbet?ne f?lan kat?lsayd?n..d?rek ?s verenle b?reb?r konusur gorusurdun anlas?rd?n...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Usta zaten bir ?irket yetkilisi aray?p mülakat?m? yapt? zaten bu ?irket adanada yapt? fuar?n? ki benim tam da bütlerimin oldu?u haftayd?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Usta zaten bir ?irket yetkilisi aray?p mülakat?m? yapt? zaten bu ?irket adanada yapt? fuar?n? ki benim tam da bütlerimin oldu?u haftayd?
    abi mulakat fasa f?so gec onu yes no demes?n? b?l s?rketler ?c?n yeterl?d?r...tek ters yonu ?s fuar?n?n oldugu gune sen?n butler?n denk gelmes?..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen zaten buradan kalk git gel 80lira vericem ögrenci adam?z zaten yurtlar anam?z? belledi ?imdi dedim bütlerden kalsam seneye ugra?acam sonuç olarak bende ?irket magdurlar? kuryas?na eklendim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks