arkada?lar ben ismail. Dokuz Eylül de okuyorum. Cedar Point'de çal??cam. Herkese selam olsun. Vize sonuçlanmad? ama bi sorun ç?kmaz umar?m..![]()
arkada?lar ben ismail. Dokuz Eylül de okuyorum. Cedar Point'de çal??cam. Herkese selam olsun. Vize sonuçlanmad? ama bi sorun ç?kmaz umar?m..![]()

Slm, ben de Dokuz Eylül'de okuyorum, ama eyalet seçimini hatta i? seçimini falan kararla?t?rmad?m daha![]()
Benim bi arkada? da Cedar Point'te çal???cak, kim bilir belki ben de gelrim, ama ilk önce eyaletteki i? imkanlar? (bu arada 2. i? bulabilmem de çok önemli benim için; yani hem ing. geli?sin hem saat olarak fazla çal???p biraz para da kazan?p laptop mp3 ply foto machine vs falan almak istiyorum)
Ama i?te ilk önce tü m bunlar? yapabilece?ime ikna olmam gerekiyo![]()

arkada?lar bence siz okulda tan???n ve yüzyüze konu?un derim. amerikada sorunsuz bir?ekilde çal??mak ve s?k?nt? ya?amak istemiyorsan?z ingilizcenizi olabildi?ince geli?tirin ve listening konusuna a??rl?k verin. ntvmsnbc deki dizileri kaç?rmay?n çok yararl? oluyor. ha bir de bbcworld cnn international izlemeye bak?n.

Evet çok yarar? oluyo o tür dizilerin.
Her ne kadar izlemesem de![]()
Ama gidince izlenir tabi![]()

Ha bu arada ?smail bence de görü?sek iyi olur, en az?ndan olur da ayn? yere dü?ersek ?imdiden birbirimizi tan?m?? oluruz, dü?mezsek de bilgi payla??m? falan olur.

arkada?lar bu eyalete gidecek olan varm? ? varsa birbirmize yard?mc? olal?m
evet vize"mi de ald?m art?k gidiyorum.. cedar point"e gitmek isteyen arkada??m bulundu?u yer 40-50bin nüfulu bir yer ama cedar point olarak ikinci i? evantaj?n yükek yaln?z oraya girme ?an?n kalmad? çünkü oras? sadece road shov"la i?çi al?yor.
ben buca e?itim de okuyorum.. fizik ö?rt..![]()
valla ben s?rf ing ?eyler izlemek için digiturk"ün kampanyas?ndan yararlanaraktan eve digiturk getirdim iyi oldu.. ntvmsnbc+e2 iyi oluyor.
prison break bölümleri de var herhalde brz daha yararl? olur..
Lusid sen hangi bölümdesin.. i? kesinle?medi mi,?

?ng. Ö?r.de okuyorum ben; ve bu arada daha kay?t olmad?m programa ama önümüzdeki hafta olucam.
Benim dü?ündü?üm yer Virginia'da Paramount's King's Dominion diye bi e?lence park?. Bizim yurttan bi arki (Mat. Ö?r. okuyor)de oraya gidicek hani yaln?z kalmak olmas?n diye ben de oray? istiyorum, hem 2. i? ihtimali de oldukça yüksekmi? her ne kadar park d???nda çal??mak yasak olsa da..
daha önce cedar point te çal??an varm? bu yer hakk?nda bilgi verebilir mi?

Evet bu tip büyük e?lence parklar?n?n road show vb ile ö?renci ald???n? duydum:S
O yüzden McDonald's falan dü?ünüyorum ?u an, hem ?artlar? falan da çok uygun geldi; bilmiyorumAllah sonumuzu hay?r ede..
arkada?lar sizce new yorka yak?n bir eyalette çal???p arada bir gezmekmi daha iyi olur yoksa ohio gibi bir eyalette dönem sonuna kadar çal???p daha sonra gezmek mi daha iyi olur?

valla karar senn jeconur asl?nda pek te bir fark? yok.bence hangisinin i? ve maddi c?karlar? senn için iyiyse o taraf? seç.

selam arkada?lar bender 15 haziranda cedar pointte çal??maya ba?l?yacam. cedar pointte çal??acaklar msj ats?n ne zaman gidiyorsunuz?

ben de OHIO'ya gidicem.
cedar point'e.
sen?

merhaba,
ben de cedar p.de çal??cam. 19 haziranda gidiyorum.
oha baya varm?? bea cedar pointe giden.![]()
ohio ya cedar pointte çal??acaklar?n d???nda ba?ka bir i?teçal??mak için giden varm? yoksa bir tek ben miyimohioya giden kime sorduysm hepsi cedar pointen bahsediyo.

tek sen de?ilsindir de, bu sene 60 türk gidiyomu? cedar p.'e
ee böyle olunca ohio'ya gidenlerin ço?u c.p.'e

arkada?larr ben 22 haziran ohio cedar point yolcusuyum...bi gelenler parmak kald?rs?nnnn..!!!!!!

arkada?lar cedar pointe gidenler ne zaman gideceklerini bi yazs?n ya yokmu 15-16 haziranda giden uçak bilgilerinizi verin de cleveland dan sanduskye giderken taksi tutmak gerekiyomu? taksi paras?n? payla??r?z yoksa çok pahal?ym??

dostum bende WORK and Travel ile OHIO ya gitmek istiyorum .. Galiba sen gittin oraya ..Bende 9 Eylülde okuyorum .. Senin içinde uygun olursa görü?ebilirsek çok güzel olur senden detayl? bilgi almam için. . herhalde senden ba?ka OHIO ya giden de yok forumda ..
Benim Msn burcbicer*************
eklersen görü?ürüz..
Koaly gelsin ..

arkada?lar benim okulum geç kapan?yor 27 haziran gibi .cedar point en son kaç?nda kabul ediyo bilen warm? acaba??
bende cedar pointe gidece?im gidenler çal??anlar varsa bilgi vermenizi istioruz her konuda

Arkada?lar merhaba, ben ve dört arkada??m At?l?m üniversitesinde okuoruz, bu yaz ohiodaki cedar pointe gidicez sözLe?meyi istanbul ciee road showda imzaLattk ride host oLacaz e?er haziran 10-15i aras?nda ohio cedar pointe giden warsa lütfen haberle?elim ayn? uça?a bilet ayarlar?z toplu halde gidi? daha kolay olur
mrb arkdaslar bizde cedar pointte gidiyoz ride host olucaz ama biz daha erken gidiyoz 5 haziran gibi, ewt bu taksi olay? pahal?ym?? galiba war m? 4 5 haziran civar? giden??

yaw pamela s?md? gez?n?rken bu seferde bu ?let?n? gordum b?de burdan cewap wer?mm..yaw bnde dediin tar?hlerde g?d?cem bnde the marmara da ?k? arkla tan?st?k beraber alcaz g?b? ama onlar w?zeler?n? ald? onlarla alamassam beraber alab?l?r?z bak ne kadar toplu olursak g?d?s?m?z o kadar kolay olurr..ama s?zler nerel?s?n?zz yan? ?stanbuldanm? al?ncak b?letler yoksa aktarmal?m? yap?lcak?

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks