ARkada?lar Ben 2011 yaz? için Santa monica'da pasific park'ta çal??aca??m Santa monica'daki di?er wat'ç? arkada?lar? tan?mak isterim. Los angeles hakk?nda söyleyecekleriniz varsa da merakla bekliyorum. Herkese kolay gelsin.

ARkada?lar Ben 2011 yaz? için Santa monica'da pasific park'ta çal??aca??m Santa monica'daki di?er wat'ç? arkada?lar? tan?mak isterim. Los angeles hakk?nda söyleyecekleriniz varsa da merakla bekliyorum. Herkese kolay gelsin.
guzel vakit gecirebilcegin bi yer los angeles ne kadar pahalli bir yer olsada bu parayi sonuna kadar hak ettigini dusunuyorum lasvegas sanfrancisco sandiegoya yakin olmasida cabasi iyi watlar hersey umarim diledigin gibi olur
http://www.turkishwat.net/eglence-pa...angelesca.html
burda da yorumlar var ilgini cekebilir![]()
Konu ThunderStorm tarafından (23-03-2011 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.

dostum saol, ben de bu tip bir link ar?yordum. aç?kcas? do?u yakas? daha cezbedici gelmi?ti çünkü bölgeler daha yak?n birbirine, ne bileyim las vegas, san fransisco, los angeles aras? baya mesafe var gibi. umar?m ?öyle kafa 3-5 ki?i bulurum da güzel bir road trip yapar?m =)

ben de L.A ye gidyrm Corona da merrick engineering de çal?aca??m![]()
Experience USA ile gitmeyinnnnn
Çok güzel bir yere gidiyorsun. Konaklaman çok pahal? olacak. ??in ak?am 5'te ise ö?len vakitlerini plajda geçirirsin. Saat 5 oldu?unda da i?e ba?lars?n. E?lenceli yaz geçirirsin umar?m.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

@jesuscane Merhaba.. Bende bu yaz pacific park'da çal???cam. Mail ile ula?abilirsen sevinirim tan??m?? oluruz.

arkada?lar los angeles a gidince halimiz ne olur bilemiyorum ama bende hollywood da olucam (bi aksilik ç?kmazsa), izin günlerinizde gelmek isterseniz hard rockda size indirim sa?layabilirim
http://www.turkishwat.net/tanisalim-...c-kisiyiz.html
?u linkteki konuya yazarsan?z haziranda ileti?ime geçebiliriz![]()

Haliniz ne mi olur???
heyecan yapacak bir?ey yok.herkes gibi güzel bir wat sezonu ya?ay?p gelirsiniz...belki umdu?unuz çal??ma saatlerini alamazs?n?z,belki maddi sorunlar ya?ars?n?z,kesinlikle ula??m sorunu ya?ars?n?z ama i?i bilirseniz güzelce e?lenip,çok iyi geziler yapabilirsiniz.
Geçen sene wat?n art? ve eksilerini ya?am?? biri olarak hepinizin sorunsuz bir wat geçirmesini dilerim...![]()
Konu quinzeo tarafından (25-04-2011 Saat 12:33 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

e?er alternatiflere aç?ksan neden olmas?n? e?lence park? en iyi seçeneklerden birisi.zorluklar?n? bir kenara b?rak?yorum ama parka s?n?rs?z giri?,buddy passler,di?er parklara indirimli biletler,hatta i?i bilirsen sayd?klar?mdan daha fazlas?n? bele?e getirme ?ans?n var + geni? bir arkada? çevresi ve bol pratik olana??...daha ne istiyorsun??
güldü?üm ?ey ba??n?za pek bir ?ey gelmez.benim gibi belay? üstüne çeken biri sa? salim dönüp tekrar gidebiliyorsa siz daha fazlas?n? ba?ar?rs?n?z eminim
ayr?ca konaklama konusunda benimde s?k?t?lar?m var,ona bir?ey diyemeyece?im![]()

@quinzeo, e?lence park? iyi diyorsun da benim çal??aca??m yer pasific park denilen lunapark'tan bozma bir yer. ?nternette bakt?m, six flags falan var, san?r?m sen onlar? diyorsun. Biz pasific park'ta alsak alsak atl?kar?ncaya bedava bini? falan al?r?z gibime geliyor, in?allah yan?l?r?m =)

los angeles cand?r![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks