Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ny-cosı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam faruk long ısland ı biliyosan birşey soracam abi.NY 11749(posta kodu) ndan queens e ulasım nasıl.bu verdiğim posta kodunda bir iş buldum kalacak yerde bir akrabamın arkadasında olacak.kendisine ulaşamıyorum.işde heran dolabilir.internetten biraz baktım arabayla 45 dakka diyor.bide tren olayı varmıs galiba ama oda hep direk bulunmuyormuş.işyerine en yakın durak islip bu arada.şimdiden teşekkürler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı motto44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam faruk long ısland ı biliyosan birşey soracam abi.NY 11749(posta kodu) ndan queens e ulasım nasıl.bu verdiğim posta kodunda bir iş buldum kalacak yerde bir akrabamın arkadasında olacak.kendisine ulaşamıyorum.işde heran dolabilir.internetten biraz baktım arabayla 45 dakka diyor.bide tren olayı varmıs galiba ama oda hep direk bulunmuyormuş.işyerine en yakın durak islip bu arada.şimdiden teşekkürler

http://mta.info/lirr/html/lirrmap.htm bu Long Island tren hattının haritası. Jamaica istatsyonuna direk tren var fakat Queens için aktarma yapman lazım.
    Ne yapmak istediğini söylersen ona göre ayrıntılı bilgi veririm. Mesela her gün Queens'e gidip geri gelmek istiyorsan direk vazgeç derim çünkü gidiş dönüş sana en az 15$'a patlar. Çalışacağın işi falan ayrıntılı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
    Ayrıca soru sorunca özel mesaj veya mail ile uyarırsan daha iyi olur. Göremiyorum çünkü bu mesajlarını

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks