Şimdi haritadan daha net baktım Columbia'nın bulunduğu yere. Columbia'dan dogu yonunde gidip kopruyu gectiğin noktada kaldım ben. Buyuk marketlerde çalışıyor olman senin için avantaj, diğer işlerden daha resmi ve daha profesyonel bir ortam var. Kasiyersen sakın oradaki türklere yad aarkadaşlarına imtiyazlı satışlar yapma. En cok dikkat etmen gereken konu bu. GEcen sene 10larca moldov sınır dısı edildi.
Bende gecen sene alışveriş marketinde calıstıgım için alışveriş marketi cok iyi bir sey. Dil acısıdnan falan korkma gerekmiyor bile kasiyerken. Debut or credit de yeter
Onun dışında 1 temmuz'dan önce o bölgede olursan ikinci işi cok rahatbirşekilde bulursun. ama daha sonrası sıkıntı cekebilirsin. Genelde tek katlı binalardan oluşan plazalar var hemen hemen bu tatil yöresinn heryerinde. Dolayısıyla iş bulman cok normal. Ayrıca ikinci işinde taxlarle ugrasmazsın genel olarak. direk cash veririler. baska bir markette gece işi yapablirsin. yazın cok sıcak oldugu için zaten sabah 8 oglen 2 falan dısarıda olmak zor. dolayısıyla o saatlerde uyursun gece işinde calısırsan(stokcu olarak)