Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: indirimli tur için eylülde uygun iki kiþi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart indirimli tur için eylülde uygun iki kiþi?

merhaba arkadaþlar ;

biz iki erkek eylülün 14ünde 5 günlük east coast tura katýlmak istiyoruz.tur 327 dolar.2 get 2 free.. yani iki kiþi daha bulursak kiþi baþý 160a falan gelicek.uygun olan iki erkek arkadaþ arýyoruz.uygun olan varsa yazarsa seviniriz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Benim katýlma ihtimalim var, yabancý bir arkadaþýmla. Tur hakkýnda daha detaylý bilgi verirsen sevinirim...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dedýgým gýbý daha tarýh tam netlesmedý ama tur hakkýnda soyle býlgýler verebýlýrým..newyorktan baslayýp 4 gece 5 gunluk yogun bý tur. 5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ - Take Tours bu linkten daha fazla bilgi edinebýlýrsýn.bu tur u secmeyý dusunmemýzdeký etken,geçen sene wat yapan bikaç arkadasýmýz bu turu tercýh etmelerý vede memnun kalmalarý...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý onrbjk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dedýgým gýbý daha tarýh tam netlesmedý ama tur hakkýnda soyle býlgýler verebýlýrým..newyorktan baslayýp 4 gece 5 gunluk yogun bý tur. 5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ - Take Tours bu linkten daha fazla bilgi edinebýlýrsýn.bu tur u secmeyý dusunmemýzdeký etken,geçen sene wat yapan bikaç arkadasýmýz bu turu tercýh etmelerý vede memnun kalmalarý...
    hocam ben katýldým bu tura sorularýn varsa sorabilirsin bu arada katýlacak adama ihtiyacý olanlar bana tarihleri göndersinler katýlacak olanlar var onlarla buluþup ucuza gelebilir
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hocam ben katýldým bu tura sorularýn varsa sorabilirsin bu arada katýlacak adama ihtiyacý olanlar bana tarihleri göndersinler katýlacak olanlar var onlarla buluþup ucuza gelebilir
    14 eylül bizim için en uygun tarih gibi duruyor bugunlerde tam olarak netlescek dýyebýlýrým..bu tarihte newyorkta bulunup tur a katýlcak 2 arkadasý beklýyoruz..bana burdan ulasabýlýrler..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben de katýlmak isterim aslýnda ama 12-13 gibi baþlasa süper olurdu var mý öyle bi ihtimaliniz???

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý b.ceylan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben de katýlmak isterim aslýnda ama 12-13 gibi baþlasa süper olurdu var mý öyle bi ihtimaliniz???

5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ - Take Tours bu siteden programla ilgili detaylý býlgý edýnebýlýrsýn.hemen actýgýnda karsýna takvým cýkcak zaten 12 13 olma ýhtýmalý yok ondan once 11 eylül olabýlýyor oda býze uymuyor

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaslar biz new hampshire da 3 kisiyiz.bu tura 25 eylulde katilmak istiyoruz.yalniz 3 isi sectigimizde 654 dolar hesap cikiyor add to cart dedigimizde 1000 kusur oluyor.basligi acan arkadasin bir bilgisi varsa ve yardimci olursa cok sevinirim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý brLs Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaslar biz new hampshire da 3 kisiyiz.bu tura 25 eylulde katilmak istiyoruz.yalniz 3 isi sectigimizde 654 dolar hesap cikiyor add to cart dedigimizde 1000 kusur oluyor.basligi acan arkadasin bir bilgisi varsa ve yardimci olursa cok sevinirim.

3 kiþilik denediðimde add to cart dedikten sonra bende 654$ gozuktu.dýkkat etmenýz gereken nokta oda sayýsýný 1 secerek daha sonra adult tan 3 kýsý deneyýnýz bý sorun olmamasý gerekýr..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba biz de 2 kiþi 5günlük east coast turuna 4 eylülde katýlmayý düþünüyoruz.ayný tarihte düþünen 2 kiþi daha varsa buy 2 get 2 free.den yararlanarak beraber gidebilirz?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý cihan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba biz de 2 kiþi 5günlük east coast turuna 4 eylülde katýlmayý düþünüyoruz.ayný tarihte düþünen 2 kiþi daha varsa buy 2 get 2 free.den yararlanarak beraber gidebilirz?
    biz de 4 eylülde tura katýlmayý düþünüyoruz. 11 eylülde dönüyoruz. kimseyi buldunuz mu? nereleri içeriyo tur? nerden baþlýyo ve ne kadar fiyatý?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

toplam 630 dolar felan tur iki kiþide olsa 630 4 kiþide genelde herkes ny dan katýlýyor tura onlar gelip seni alýyorlar belli noktalar var

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý esinbrc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    biz de 4 eylülde tura katýlmayý düþünüyoruz. 11 eylülde dönüyoruz. kimseyi buldunuz mu? nereleri içeriyo tur? nerden baþlýyo ve ne kadar fiyatý?
    5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ - Take Tours biz bu turu düþünmüþtük 4kiþi gidilince çok uygun oluyor ama sanýrým fiyatýn içinde sadece müze parasý ve yiyecek içecek yok.sitede ayrýntýlý her þey yazýyor.eðer siz de iki kiþiyseniz bizim için daha uygun olur

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý cihan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ - Take Tours biz bu turu düþünmüþtük 4kiþi gidilince çok uygun oluyor ama sanýrým fiyatýn içinde sadece müze parasý ve yiyecek içecek yok.sitede ayrýntýlý her þey yazýyor.eðer siz de iki kiþiyseniz bizim için daha uygun olur
    bi de þoforle rehbere kiþi baþý her gün için minimum 6 dolar veriliyomuþ. biz bütün müze vb. yerlerin hepsine girmeyi düþünmüyoruz.
    siz ne zaman dönüyosunuz türkiyeye?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bi de þoforle rehbere kiþi baþý her gün için minimum 6 dolar veriliyomuþ. biz bütün müze vb. yerlerin hepsine girmeyi düþünmüyoruz.
    hocam müzelerin neredeyse çoðu gerçekten süper yerler girilmeye deðer ama herleys çikolata fabrikasýmý ne var oraya girmein iþe yarar hiç birþey yok artý olarak sanat müzesimi ne içinde full taþ kaya dolu orayada girmeyin geri kalan yerler güzel cam fabrikasýndan felan cam showlarý oluyor gayet güzel

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

9eylülde dönüyoruz. matador.da söylemiþ içerikleri onun önerdiði gibi de yapabilirz.bizim için en uygunu bu tur haberleþelim beraber gidelim az vakit kaldý sonuçta..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar kesin olarak 15 eylulde new yorkta tura katýlcaz ...biz 2 kýsýyýz buy 2 get 2 free den yararlancak 2 arkadas arýoruz ?????? burdan bana ulaþabýlýrsýnýz

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

beyler adam eksiði olanlar yazsýn buraya isteyen özelden banada gönderebilir eylülün 28 ine veya 4 üne ve 15 üne katýlmayý düþünen varsa bildirsin
    Konu matador_36 tarafýndan (10-08-2011 Saat 12:22 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende 15inde tura katýlmayý düþünüyorum tek kiþiyim eðer uygun bir boþluk varsa 4 kiþilik kontenjanda katýlmak isterim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý fatih1789 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende 15inde tura katýlmayý düþünüyorum tek kiþiyim eðer uygun bir boþluk varsa 4 kiþilik kontenjanda katýlmak isterim
    15 eylül için suan 3 kýsýyýz ama 1 kýsýnýn durumu belýrsýz katýlmak ýstermýsýz? bana hemen ulasýrsan sevýnýrým cunku bugun yarýn yerýmýzý ayýrtcaz ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

15 eylül new york turu buy 2 get 2 free den yararlanmak ýcýn 2 arkadas arýoruzzz ??? !!!!!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

biz varýz, özelden msj atamýyorum. sen atabiliyorsan msn facebook birþey belirt istersen daha hýzlý iletiþim kurabiliriz.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý mermaide Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    biz varýz, özelden msj atamýyorum. sen atabiliyorsan msn facebook birþey belirt istersen daha hýzlý iletiþim kurabiliriz.
    bu yazý kýme gýttý sýmdýkýn

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

þuan adam aranan tarihler
    4 eylül
    15 eylül
    28 eylül
    Konu matador_36 tarafýndan (10-08-2011 Saat 12:22 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

15 eylülü ben de düþünüyorum ama uçaðým 19unda akþamüstü 16.45 te ve tour bus jfkda 5pm de olcakmýþ þansa bak

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý gbilgutay Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    15 eylülü ben de düþünüyorum ama uçaðým 19unda akþamüstü 16.45 te ve tour bus jfkda 5pm de olcakmýþ þansa bak
    Uçaðýn tarihini deðiþtir veya çinlilerin yaptýgý gibi Boston'dan ny a ucakla geç

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

15ine biz talip olabilriz,iki kiþi.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý mermaide Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    15ine biz talip olabilriz,iki kiþi.

bizde 15 inde dusunuoruz 2 kýsýyýz post msjdan konusalým konuyla ýlgýlý ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

millet ben de 1 ekim 15 ekim tarihleri arasýnda new york'tayým. 1-15 ekim aralýðýnda böyle bir tura katýlacak olan birileri varsa benimle irtibata geçebilir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

4 Eylül'de New York - Boston turuna katýlmayý düþünen yokmu arkadaþlar. Düþünenler varsa bir an önce irtibata geçelim toplu gitmek daha hesaplý, zaman daralýyor.
    5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)