Öncelikle herkese merhaba
?lk mesaj?m?n ba?l?k halinde olmas? ne kadar do?ru bilmiyorum ama gerekli bi sayfa oldu?unu dü?ündüm.
Ekim ortas?nday?z yava? yava? kay?t olaca??m?z ?irketler,gitmeyi planlad???m?z eyaletler,çal??mak istedi?miz i?ler az çok belirlenmi?tir.Benim durumumdaki tek fark california benim için bi zorunluluk olmas?;Riverside'da bi tan?d???mda kal?cam.(güzel bi zorunluk san?r?m=) ).2012 yaz?nda California'ya gidecek olanlar/gitmeyi dü?ünenler ve gitmi? olanlar;
gitcekelri ?ehri
Çal??acaklar? i?i
Tercih ettikleri ?irketi
ve neden California'y? tercih ettiklerini (hakk?nda duydu?unuz,bildi?iniz yönleriyle birlikte)
Payla??rlarsa sevinirim.
benim tercih listem fazla geni? de?il riverside dolaylar?ndabi i? tercih edicem;bulmam da zor olaca?? için ne i? olursa
?irket olarak .icepi tercih edicem gibi gözüküyo ama i? sahas?na göre bu durum de?i?ebilir.califorornia'y? tercih sebebim tamamiyle aile bask?s?d?r
tan?d?k var diye.ama güzel bi eyalet,gezilesi bi eyalet böyle bask?ya boyun e?miycem de nap?cam
..Sizlerin de dü?üncelerini merak ediyorum.
Not:10 gündür siteyi california merkezli ara?t?r?yorum takip ediyorum.sitede gördü?üm kadar?yla bu tarz bi ba?l?k yok.gözden kaç?rd?ysam ve yanl?? yerde ba?l?k aç?yosam ?imdiden affola.

bi i? tercih edicem;bulmam da zor olaca?? için ne i? olursa

Alıntı

Bookmarks