Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 California

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2012 California

Öncelikle herkese merhaba

?lk mesaj?m?n ba?l?k halinde olmas? ne kadar do?ru bilmiyorum ama gerekli bi sayfa oldu?unu dü?ündüm.

Ekim ortas?nday?z yava? yava? kay?t olaca??m?z ?irketler,gitmeyi planlad???m?z eyaletler,çal??mak istedi?miz i?ler az çok belirlenmi?tir.Benim durumumdaki tek fark california benim için bi zorunluluk olmas?;Riverside'da bi tan?d???mda kal?cam.(güzel bi zorunluk san?r?m=) ).2012 yaz?nda California'ya gidecek olanlar/gitmeyi dü?ünenler ve gitmi? olanlar;

gitcekelri ?ehri
    Çal??acaklar? i?i
    Tercih ettikleri ?irketi
    ve neden California'y? tercih ettiklerini (hakk?nda duydu?unuz,bildi?iniz yönleriyle birlikte)

Payla??rlarsa sevinirim.

benim tercih listem fazla geni? de?il riverside dolaylar?nda bi i? tercih edicem;bulmam da zor olaca?? için ne i? olursa?irket olarak .icepi tercih edicem gibi gözüküyo ama i? sahas?na göre bu durum de?i?ebilir.califorornia'y? tercih sebebim tamamiyle aile bask?s?d?rtan?d?k var diye.ama güzel bi eyalet,gezilesi bi eyalet böyle bask?ya boyun e?miycem de nap?cam..Sizlerin de dü?üncelerini merak ediyorum.

Not:10 gündür siteyi california merkezli ara?t?r?yorum takip ediyorum.sitede gördü?üm kadar?yla bu tarz bi ba?l?k yok.gözden kaç?rd?ysam ve yanl?? yerde ba?l?k aç?yosam ?imdiden affola.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

rivierside da is bulman cok cok zor olur..sansliysa bulursun.. california icin de soyleyecegim sey eger ki is bulup gidersen ne kadar sansli olacagini goreceksin..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cevab?n için sa?ol..sponsor i? bulma sitelerinde i? var ama ne kadar güvenilir olur bilmiyorum,i?verenle yüzyüze i? görü?mesini yapmak daha iyi olurdu ama riverside olmas? beni s?n?rl?yo.Ke?ke Los angeles riverside'a biraz daha yak?n olsayd?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger gittiginde altinda araba olacaksa is bulursun ama araban olmayacaksa riverside disinda hatta riverside da bile evine uygun is bulman lazim is icin ordaki tanidigin sana yardimci olusa daha rahat bulursun..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

araba kullanmak biraz s?k?nt?l? ehliyeti ald?m ama tecrübe laz?m...tan?d?klar?m da i? bulma zahmetine gircek kadar tan?d?k de?il...i? konusu "çok" s?k?nt?l? olursa ba?ka bi yer seçerim,,san?r?m...gerçi bütün ara?t?rmalar?m california üzerineydi.2. gid?im olsa self olarak gidip i? bulma güvenini kenimde bulurdum ama ilk gidi?te heyecana gerek yok

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

benden sana tavsiye hazir erkenden kayit oluyorken riverside diye tutturma bati tarfainda bulunan iyi bir is sec hem para kazanilan hem sartlari iyi olan bir isi oraya git.. yoksa magdur olursun bu sekille haberin olsun..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

riverside benim için sadece öncelik ama bile bile de lades demem.burda yaz?lanlar? mümkün oldu?unca okuyorum ve son derece dikkatli olmak gerekiyo.bat? taraf?nda i? imkan? olan yerlr olarak los angeles san francisco tercih edilen ?ehirler gibi gözüküyo,be?enilen ?ehirler demek daha do?ru olur san?r?m.?irket ve yer seçim a?amas? çok s?k?nt?l?.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger tanidiginin yaninda kalmayacaksan ve para da kazanma amacin varsa wat icinde california da calisma kiralar inanilmaz yuksektir. eyalet cok guzel yasam olarak super ama pahali. paranin hic onemi yok ben eglenmeye gezmeye gidiyorum sadece gerekirse ailemden de isterim para diosan git california ya yoksa gitme california ya yakin nevada utah idaho wyoming gibi eyaletler var oralari dusunebilirsin oralri gezicem dersen..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

esra ben 2012 californiya gidicem kesin gibi bi?i

ben los angelas yak?nlar?ndaki anhaim e gidicem disneyland ?n oldugu ?ehir.

benim tr de çal??t?g?m yerin sahibinin orda çocukluk ark ? war onun döner salonu war restaurant. orda çal???cam. ilk gidi?im ama self gidicem ona job offer göndericem oda bana doldurup geri gönderecek.

akl?na bi,?i tak?l?rsa sorabilirsin elimden geldigince yard?mc? olmaya açl???r?m. ayn? ?ekil bende sana sorucam çünkü

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger tanidiginin yaninda kalmayacaksan ve para da kazanma amacin varsa wat icinde california da calisma kiralar inanilmaz yuksektir. eyalet cok guzel yasam olarak super ama pahali. paranin hic onemi yok ben eglenmeye gezmeye gidiyorum sadece gerekirse ailemden de isterim para diosan git california ya yoksa gitme california ya yakin nevada utah idaho wyoming gibi eyaletler var oralari dusunebilirsin oralri gezicem dersen..

tand???ma yak?n olamam laz?marizona ve nevada seçenekler aras?nda.amerikaya gitme sebebim para biriktirip dönemk de?il ama biraz biriktirip sonunda da bi iki yer görsem güzel olur.akl?mda bi iki ?irket var i? seçeneklerine göre karar?m? vericem.önerilerin için çok sa?ol.devam?n? da bekliyorum

Alıntı hqnfb0707 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esra ben 2012 californiya gidicem kesin gibi bi?i

ben los angelas yak?nlar?ndaki anhaim e gidicem disneyland ?n oldugu ?ehir.

benim tr de çal??t?g?m yerin sahibinin orda çocukluk ark ? war onun döner salonu war restaurant. orda çal???cam. ilk gidi?im ama self gidicem ona job offer göndericem oda bana doldurup geri gönderecek.

akl?na bi,?i tak?l?rsa sorabilirsin elimden geldigince yard?mc? olmaya açl???r?m. ayn? ?ekil bende sana sorucam çünkü

Senin tan?d?k sa?lamm??benimki de böle bi güvence verse güzel olurdu.benim tecihim ?ekillendikçe sorcaklar?m art?cakt?r,?imdidedn sa?ol ben de elimden geldi?ince yard?mc?olmaya çal???r?m.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yaln?z esra bilior musun bilmem ama beni en çok dü?ündüren ew sorunu konaklama çok pahal? california da 2000 2500 dolar aras?ym?? kiralar. beni en çok dü?ündüren i?in o boyutu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet baya bi pahal?,ama çal??t???n yerdekiler yard?mc? olur belki.türk çal??anlar vard?r...umar?m ben riverside'da halledebilirm.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

in? zaten restaurant sahibi yardmc? olur heralde. yada in? diyelim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de 2012 yaz?nda san francisco dü?ünüyorum.Burda bitane i? teklif etdi ?irket san francisco`da i?in aç?klamas?nda job vvith bikes.Assisting people with their bikes.bu i? nas?l bir i? olabilir.saat ba??na 12 dolar veriyolar.bilgilendirirseniz sevinirim =)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abd'nin en özel eyaletidir ?üphesiz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz var?z ya nerelerdesiniz siz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

20 A?ustos'dan Ocak Ay?na kadar San Diego'da olaca??m. Varsa o tarihlerde Yak?n Eyaletler'de yada San Diego'da bulunacak arkada?lar tan??mak isterim.

San Diego tercihimi de Metropol ?ehirlerinin bana itici gelmesi yüzünden seçtim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)