Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardýmcý olabilecek olan wat sürecinde. üþenmeden okuyup cvplayan ark lara çk tþk:)

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Standart yardýmcý olabilecek olan wat sürecinde. üþenmeden okuyup cvplayan ark lara çk tþk:)

ark lar benim iþlemler hazýr ilk kez wat a gidiorum. ve self olarak gidiorum ilk gidiþimde. þu an ing seviyem fena deil ama amerikan kültür dernegi dil kursuna gidiyorum. haziran sonunda 3 kur bitirmiþ olucam yani ing seviyem bayabi ileri düzeyde olacagý tahmin ediyorum.bu arada restaurant iþinde çalýþýcam.

1. sorum wat sürecinde neler yapmam gerekiyor anlatýrsanýz. self forumu gönderme? vize süreci? pasaport? uçak bileti ne zaman alýnmalý?

2. sorum bu benim wat süreci iþlemleri tahmini bi aksilik çýkmassa ne zamana biter. ne zaman herþey hazýr olur abd rüyasý için.

3.sorum benim yaz aylarýnda çalýþtýgým iþyerimin sahibinin los angeleste döner salonu war orda çalýþýcam sizce bu adam beni yok parasýna çalýþtýrma gibi bi ihtimal war mý yoksa sözleþmeli oldugu için bi ücret standartýnýn altýna düþmemesi gerekiyor mu?

4.sorum los angeles için ayrýca ne gibi hazýrlýklar yapmalýyým ? yanýmda ne kadar para götürmeliyim? giyecek? ve ayrýca ne gibi þeyler götürmeliyim?

5. sorum los angelese hakkýnda gidip gelen warsa aylýk tahmini masrafým ne kadar olur

6.sorum aylýk tahminin kazancým ne kdr civarýnda olur?

Üþenmeden okuyup bu uzun yazýyý tek tek cevaplayan arkadaþlara þimdiden çok tþk ler.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý hqnfb0707 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    1. sorum wat sürecinde neler yapmam gerekiyor anlatýrsanýz. self forumu gönderme? vize süreci? pasaport? uçak bileti ne zaman alýnmalý?

2. sorum bu benim wat süreci iþlemleri tahmini bi aksilik çýkmassa ne zamana biter. ne zaman herþey hazýr olur abd rüyasý için.

3.sorum benim yaz aylarýnda çalýþtýgým iþyerimin sahibinin los angeleste döner salonu war orda çalýþýcam sizce bu adam beni yok parasýna çalýþtýrma gibi bi ihtimal war mý yoksa sözleþmeli oldugu için bi ücret standartýnýn altýna düþmemesi gerekiyor mu?

4.sorum los angeles için ayrýca ne gibi hazýrlýklar yapmalýyým ? yanýmda ne kadar para götürmeliyim? giyecek? ve ayrýca ne gibi þeyler götürmeliyim?

5. sorum los angelese hakkýnda gidip gelen warsa aylýk tahmini masrafým ne kadar olur

6.sorum aylýk tahminin kazancým ne kdr civarýnda olur?
    1) Sirketten bos job offer istiyorsun, Amerika'daki isverenin bunu dolduruyor ve sirkete veriyorsun. Ardindan randevu aliniyor, daha sonra evraklarini toplayacaksin pasaport vs. (sirket sana gerekeni soyler.) Ucak icin Mart - Nisan - Mayis idealdir. Bakacagin siteler: ekobilet.com ve expedia.com olabilir.

2) Ben 2. gidisimde ortalama olarak 1,5 haftada DS 2019 geldi. Ayni gun evraklari tamamladik konsolosluga verdim ve 5 gun sonra vizemin basildigini ogrendim. Toplam 14 gun surdu fakat ortalama 15-40 gun arasi diyebilirim. Vizenin sonuclanmasinada bagli.

3) Sozlesmede saatlik ucret olarak kac dolar ise onu ucreti verir fakat haftalik saat calisma sureni az tutabilir. Isverenin elinde o.

4) LA pahalidir. Konaklamani buradan iyi ayarla. 1000$ gotur bence zarari olmaz. 500 TL limitli kredi karti isine yarayabilir. Valiz hazirligi konularina bak orada ne goturmen gerekecegi yazar.

5) Ortalama olarak 100-150$ ev kirasi olur. Haftalik 75$ yemek masrafin olur.

6) Bence orada 30 saat minimum calisirsin. Saatlik ucretinle carp.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

eyw break. sence bu adam beni çok çalýþtýrma ihtimali war mý? mesela ben her girdiðim iþte hep tutulmuþumdur yani ii iþ yaparým. sence bu adamýn beni haftada 80 90 saat çalýþtýrma ihtimali war mý? sonuçta tanýdýk birinin yanýna gidiorum.

Tecrübe Puaný
    10

eyw break. sence bu adam beni çok çalýþtýrma ihtimali war mý? mesela ben her girdiðim iþte hep tutulmuþumdur yani ii iþ yaparým. sence bu adamýn beni haftada 80 90 saat çalýþtýrma ihtimali war mý? sonuçta tanýdýk birinin yanýna gidiorum.
    Boyle bir ihtimal var ama zor. Tanidik ise 50-60 saat arasi alirsin ya. Tam olarak hangi sehirde bu?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

los angeles orange country yakýnlarýndaki anaheimde . los angelese 1 saat kadar uzaklýkta

Tecrübe Puaný
    10

los angeles orange country yakýnlarýndaki anaheimde . los angelese 1 saat kadar uzaklýkta
    Çok güzel biryer. Çoðu yere yakýn. Araba ile sahilden San Diego'ya gitmek ayrý bir keyif...

Konaklamayý ne yaptýn?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ya bana iþi ayarlayan gelsin biz yardýmcý oluruz demiþler. en çok kafamý kurcalýyan kýsým konaklama zaten kafam hep orda. bana bu konuda bi fikir werebilir misin tecrübelerine dayaanarak.

Tecrübe Puaný
    10

ya bana iþi ayarlayan gelsin biz yardýmcý oluruz demiþler. en çok kafamý kurcalýyan kýsým konaklama zaten kafam hep orda. bana bu konuda bi fikir werebilir misin tecrübelerine dayaanarak.
    Hocam sen birdaha sor konaklama olayýný sonra pahalýya patlar sana. Ayarlamadan gitme.

Þuradan bakabilirsin: los angeles rooms & shares classifieds - craigslist

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)