Kusura bakmayın ama hesap çok mantıksız.
1.si İstabnul'a 2 kere gidip gelmek için kim 500 dolar harcar?
2.si 1200 dolara uçak bileti almak için epey gecikmek gerekir diye biliyorum. Tabii gideceğiniz yere göre de değişir ama ben takip ettiğim kadarıyla ortalama 1000 dolar uçaak biletleri gidiş dönüş. Kaldı ki 1000 doların altına da bulunabiliyor.
3.sü Amerika'ya para harcamaya gitmiyoruz farkındaysanız. Bu programın amacını iyi kavramak gerekir ki siz 1430 dolara Amerika'ya sadece gidip gelirsiniz. Kalacak yer bile bulamazsınız. Ki biz burada 3 aydan bahsediyoruz
4.sü Travel'ı isteyen yapar istemeyen yapmaz ki ben kendi adıma konuşacak olursam Travel'ı fazla yapmayı düşünmüyorum.
5. si CV'nize eklenebilecek güzel bir iş deneyimi olacak ve yabancı dil bildiğiniz İSPATLANMIŞ(orada dilini geliştirmeyenleri bir kenara koyuyorum) olacak. İlerde bir firma(ne mezunusunuz blmiyorum) işe alırken İngilizce'ye bakar. Ama güzel ülkemde İngilizce eğitimini iyi derecede çok sınırlı sayıda üniversite verdiği için kimisi bir sınav sonucu ister kimisi de bu tip şeylere bakar.
6.sı Aileden uzakta ve tek başına olmak bence inanılmaz güzel bir deneyim olacak.

Alıntı
Bookmarks