Shinoda söz verdi 500 mesaja ti?ört ve ?apka verecek ba?lay?n saymaya 500 için benim az kald? san?rsam bu 180. mesaj
Shinoda söz verdi 500 mesaja ti?ört ve ?apka verecek ba?lay?n saymaya 500 için benim az kald? san?rsam bu 180. mesaj
167. mesaj

t-Shirt vs. için gereksiz mesaj atmamak gerek
forum da cok kirlilik yapar diye düsünüyorum.
bekle beni amerika

Ti?ört ve ?apkaya giden yolda flooda geçit yoktur!

asl?nda abd de reklam?m?z? yapmak için gitmeden yapt?r?lsayd? çok ho?? olurdu t shirt..tekstilci arkadaslar yok mu ilgilenensole bi 500tane diktirsek
dikimini ben yapt?r?r?m.kuma?? içinde arast?r?r?m..
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Garip bir uygulama olmu?umar?m üyeler sadece mesaj say?lar?n? art?rmak için tek kelimelik yaz?lar? yap?p konu harici ?eylerle dolmaz ba?l?klar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
bo? postlara müdahale ederiz. bunda amaç mesajlar?n hepsi yard?m amaçl? ve bilgilendirici olmas?d?r.
admin (at) turkishwat.net

Bu arada gerçekten kafama yatt? bu fikirhem forumun gelecek y?lki reklam? kat kat fazla olur, hemde bizim için ?aklabanl?k olur
![]()
uzman birileri varsa o söylesin bu konuda, yoksa ara?t?ral?m, herkesin kendi nickleri bas?l? t-shirtler bast?r?p öyle gidelim wat'a... resim çekilelim 50 milletten insanlarla, y?l sonunda da koyar?z foruma süper olur
kesinlikle yap?labilir diye dü?ünorum, birsürü site var bu i?i yapan 10-15 ytl'ye....
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

top idoda kal?cak gibi![]()
yaz yaz bitmez heralde yaza do?ru al?r?z...![]()

usta ?imdi sponsor derken adetler çok buyuk olmazsa neden olmas?n arast?r?r baakar?z...tekstil i?imiz...
ama bu i?e 10 15ytll gitmez onu bastan söyliyeyim..maximum 4ytl bu 3ytl yede dü?ebilir kuma?? babamdan ayarlarsam..bask?s? da içinde bu söyledi?im fiat ama tabiki yine arast?rmak las?m..ayr?ca necro herkesin nick name olay?n? biras zor
çunku ole bi?e ki k?mse o i?e bula?maz..yani hiç bi bask?c?..zaten bu ara piyasa ölü ?u anda yapt?rabilirsek yapt?r?rz sezonun aç?lmas?na dogru çok zor olur...
yapt?r?rsak da t.shirtler öle çok byük bi kalite beklemeyin onu da ba?tan söyliemde
ama ole bi organizasyon kurulabilirse önümüzdeki haftadan itibaren harekete geçeris..ama en önemlisi bask? laç para isteyecek çünkü ben kuma?? bi ?ekilde ucuza halledebilirim.diki?ide fason çal??an tan?d?k çok ama bask?c? onemli..sitede war m? boyle ahbab? falan bask?c? olan
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

bask?c? 2-3 tan?d???m var ama antep 'te,
konusmak gerek ,
oncelikle bask?n?n nas?l olaca??n? netlestirelim ona gore konusurum
hallederiz![]()
bekle beni amerika

millet gunayd?n
babamla konu?tum babam dedi ki biz o kuma?? üretebiliriz.ona uygun makine varm??..yap?labilcek en iyi fiatta maliyete fiatlar? yani bizden para kazancak hali yok
4ytl ye yapar?m dedi..25defa da y?kama garantisi verdi...yaln?z burada dedi?im gibi bask? onemli..çok ayr?nt?l? bi bask? olursa fiat ta dei?iklik olbilir..
babama sordum az adetler için belk? ben sponsor olurum diyeaz adetle ura??lmaz..makineni ayar?n? dei?tiremeiz dedi..
ama y?nede az adet olursa yine ilgilenirim..ayr?ca tan?d?k bask?c?da warm?s arkadaslar gerek kalmad?..
bu i?lerle ba?ka u?ra?an arkadaslar da warsa onlarda bi fiat wersin de bakal?m..güsel reklam olur...
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...

fiyat verebilmek için nas?l birsey olaca?ini sorarlar,
renk içerik yo?unluk v.s.
tasar?m? yapilirsa ona göre fiyat almak kolay olur
bekle beni amerika

ayr?ca izmirde de yaptirabilrz bask?y? ,
tasar?m? netle?irse en ekonomik fiyat? al?r?z..
bekle beni amerika

abi alt taraf? ayn? gibi olur tabi ama tasar?m yaps?nlar ben babama beyaz dedim..tabi ama zemin ne renk isten?r bask? ne renk isten?r onlar? konu??mak ona gore ba?ka fiatlarda almak laz?m..ayr?ca bi arkadas yaza kadar ancak biter demi? 15gunde yap?l?r. o sure 7gun de babam?n i?leri yogun olur falan ugrasmaz ondan diorum..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...

ya abi ole çok saçma olur..10,000tane i? degilki bask?s? ba?ka yere diki? ba?ka yere..ama diorsan herseyi izmmirde ucuza yapt?rabiliriz yapt?ral?m..500tane i?e gidicek olan zaten 200kg kuma? falan ortalama..dedi?im gibi bakal?m ba?ka arkadaslar ç?kabilir..bekleyel?m b?ras bu i? çok zor bi?ey de?il karar werirlirse 15gunde yap?l?r..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...

kardes tabi hepsi istanbulda o?lsa daha iyi olur ,
gerci sabah vakti yat?yodur millet,
aksama do?ru c?kar yard?mc? olacak biriileri
bekle beni amerika
ya shinoda bu ti?örtler maviden mi yoksa dockers m? abi kolpa olmas?n![]()
ti?ört örnek bask?lar? bitirince atsan?za foruma bi bakal?m, tasar?m konusunda farkl? bi ?eyler yapabilriz üyeler olarak sadece anafikri belirtin yeter siz
watken hakl?s?n karde?im bizde görelim t-sört leriolmad? bjk-ÇAR?I bast?r?rz
![]()

Konyada bir firmayla görü?tüm, prostil ad?, promosyon reklam üzerine çal???yorlar... 100 adet ve üstü için 2,5 ytl fiyat verdiler t-shirt ve bask? dahil... yaln?z daha önce dedi?im nick yazma olay? olmuyor, tek bas?m... fiyat çok uygun ama kalite konusunu bilemiyorum, her ne kadar kendileri iyi deseler de...
peki bu t-sörtler bas?l?nca nas?l al?caz bz onlar?

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...

Ben zaten 15 günde bir istanbula geliyorum, e?er isterseniz yapt?r?p gelebilirim. hem böylece ilk forum bulu?mas? da olu?mu? olur
ya da herhangi bir yanl?? anla??lmaya mahal vermemek için direkt olarak adminlere ?irketin ileti?im bilgilerini de verebilirim onlara temasa gecebilirler belki daha uygun fiyata anla?abilirler...
Bookmarks