Work and Travel
Toplam 298 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housekeeping

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kenanözvaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır yahu kesinlikle vazgeçme.
    Avantajlarımız da var onlardan bahsedeyim )
    Restoranlardaki gibi başında sürekli bi patron bi müdür yok, kendi işinin müdürüsün. Zamanını iyi kullanırsan benim gibi arada oturup dinlenebilirsin bile )
    İyi bir otelde çalışırsan TIP alırsın. Amerikanlar genelde 2 dolar bırakırlar, şart gibi bi şey bu. Bazen 5-10 dolar. Günde 10 dolar yemek paranı çıkarırsın.
    Ayrıca çoğu h.keepng işinde kalacak yer ücretsizdir. Benim öyle, umarım senin de öyledir

En güzen yanı da ne söylyeyim mi?
    Genelde sabah başlayıp, 2-3 max 4 gibi işini bitirirsin ve bütün gün sana kalır, gezersin falan.

Zor iş ama sabır ister,,, başarılar
    Var ol kardeş biraz rahatlatdın beni...amma işi erken bitirirsem ücretde azalmazmı ? yani ücret saat başı diye biliyordum da ben Amerikada... yoksa housekeeping-de odasayına mı bağlı ?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı MrError Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var ol kardeş biraz rahatlatdın beni...amma işi erken bitirirsem ücretde azalmazmı ? yani ücret saat başı diye biliyordum da ben Amerikada... yoksa housekeeping-de odasayına mı bağlı ?
    Kesinlikle hayır.Oda sayısıyla alakası yoktur. Doğru biliyosun ücretler saatlik Amerikada.. Tabi Çalışıtğın gün ne kadar fazla odan varsa okadar geç bitirirsin, dolayısıyla daha fazla saat daha fazla dolar anlamına gelio Tabi az çalışmak kimisine göre avantaj kimine göre dezavantaj..

Ne kadar saatlik ücretin senin ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hopdedik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle hayır.Oda sayısıyla alakası yoktur. Doğru biliyosun ücretler saatlik Amerikada.. Tabi Çalışıtğın gün ne kadar fazla odan varsa okadar geç bitirirsin, dolayısıyla daha fazla saat daha fazla dolar anlamına gelio Tabi az çalışmak kimisine göre avantaj kimine göre dezavantaj..

Ne kadar saatlik ücretin senin ?
    Daha tam bişey bilmiyorum ki,nası bi şirket anlamadım,sadece şehri ve hangi mevkide çalışacağım mail atmışlar, skype-da bir mülakata girdim amma işveren deyildi sponsor şirketin görevlisiydi ingilizcem intermediate yeterli buldu bu kadar... Daha DS-im bile gelmedi..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı MrError Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha tam bişey bilmiyorum ki,nası bi şirket anlamadım,sadece şehri ve hangi mevkide çalışacağım mail atmışlar, skype-da bir mülakata girdim amma işveren deyildi sponsor şirketin görevlisiydi ingilizcem intermediate yeterli buldu bu kadar... Daha DS-im bile gelmedi..
    Şirketinde var biraz tuhalık.. Neyse Ortalama olarak şirketinin seni bir işe yerleştirmeden önce saatlik ücretini söylemek zorunda.. Madem öyle bir iş varsa getirisi götürüsü, saatlik ücreti konaklaması depozitosu cartı curtu acıklaması lazım.Florida'ya tatile gitmiyosun sonucta. Ara bi öğren ona göre karar ver.. Gçen yıl ben saatlik 7.25 den çalıştım. Bide günde ortalama 5 saat çalışıyodum haftanın 5 günü.. Karın tokluğunaydı O yüzden sıkıştır iyice.. Houseekepingin zaten zevkli bi iş değil,bari saati filan düzgün olsun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)