iş varsa hersey yapılabılınır ıkıncı ıs olarak ama asıl soru şu olmalıydı Mc donaldsta calısanlar 2.iş konusunda rahatlar mı? bence rahat degıller cunku off günlerınız herhafta degısır bır pazartesıyı verırler dıger gunu de ta persembeyı verırler.gerıye kalan 5 gun de calıstırılar eger calısan lıselı sayısı fazlaysa da off gunler haftada 3 gune cıkar 4 gun de calısırsınız.2.iş bulabılırsın belkı ama off gunler devamlı degıstıgınden sorun yaratabılır.mesela ptesı calısıp salı off,carsamba yıne calısıp persembe off,cuma ctesı calısıp pazar gunu off verırlerse ikinci iş veren pekı kabul edecek mı ben sadece salı persmbe pazar bosum desenız boyle parca parcaben cok aramıstım bulamamıstım bulsaydım da sorun olabılırdı 2.iş verenenın banaen cok ıhtıyac duydugu saat ya da gunlerın asıl iş ile cakısması sorun olurdu.kısacası off gunlerı sabıt olsaydı ctesı pazar gıbı sureklı ıyı olurdu.basarılar

ben cok aramıstım bulamamıstım bulsaydım da sorun olabılırdı 2.iş verenenın banaen cok ıhtıyac duydugu saat ya da gunlerın asıl iş ile cakısması sorun olurdu.kısacası off gunlerı sabıt olsaydı ctesı pazar gıbı sureklı ıyı olurdu.basarılar
Alıntı
Bookmarks