moncher Nickli Üyeden Alıntı
hocam beklerken elbet stres oluyor insan bu elinde değil.. ancak sıran geldiğinde sana şöyle tarif edyim aynı banka vezneleri gibi düşün yanyana birkaç vezne var mulakatı yapcak memurla aranda bir cam olacak ve hoparlör aracılıgyla duyacaksın onu, ancak gayet net bir şekilde anlaşılıyor her soru bu yüzden kafana takma...
kalabalık konusuna gelirsek ben vizeye girdiğimde yaklaşık bi 100 kişi vardı çok rahat.. ancak herkes o gün kendi derdinde olduğu için kimse aman ne konusuyorlar dinlym bakym gibisinden uğraşlara girmiyor o yüzden bu konuda da gereksiz heyecan yapma..
vize alamayanlara gelince konunun başında da bahsettiğim gibi, gereksiz heyecana kapılma, sorucakları sorular belli zaten genel hatlarıyla bölümün, işin, hangi eyalete gideceğin.. ekstradan en fazla 1-2 soru gelir.. not ortalamanı da kafana takmamanı tavsiye ederim, genel olarak not ortalaması çok çok düşük olmayanlar dışında herkes aldı vizesini..
ben vize alamayan birkaç kişiye denk geldim ancak birinin neden alamadığını öğrendim, o da hani gerçekten sorulan soruların hiçbirine cevap verememişti, neden gidiceksin gibi bi klasik soruya ingilizcemi geliştirmek için dedi görevli de hani ingilizceni önce biraz burada geliştirip seneye gitmen daha iyi olur senin için dedi ve vize alamadı arkadaş.. dediğim gibi, not ortalamanı çok kafana takma, heyecanını da en aşağı seviyede tutmaya çalış, alırsın inşallah vizeni...
Bookmarks