Work and Travel
Toplam 574 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: giderken ne götürülür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar birçok arkadaş converter dan bahsetmiş. Bu converter tam olarak ne amaçla kullanılıyor acaba?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tigris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birçok arkadaş converter dan bahsetmiş. Bu converter tam olarak ne amaçla kullanılıyor acaba?
    oradaki prizler bizim burda kullandıklarımızdan farklı oluyor, eğer burdan laptop veya daha başka eşyalar götüreceksen orda kullanabilmen için convertere ihtiyacın olacak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Talking

Alıntı qLii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oradaki prizler bizim burda kullandıklarımızdan farklı oluyor, eğer burdan laptop veya daha başka eşyalar götüreceksen orda kullanabilmen için convertere ihtiyacın olacak
    convertere yani priz dönüştürücüsünü türkiyen almaya çalışın. büyük elektirikçilerde veya hırdavatçılarda bulabilirisiniz. fiyatı bir lira yani gayet ucuz. amerikadan almak isterseniz çok pahalıya geliyo ben ilk gittiğimde 8 dolara almıştım ikinci gidişimde türkiyeden bir liraya alıp rahat ettim. hatta sonradan pişman oldum keşke birkaç tane daha alsaydım amerikada watçılara satardım onları

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı danyel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    convertere yani priz dönüştürücüsünü türkiyen almaya çalışın. büyük elektirikçilerde veya hırdavatçılarda bulabilirisiniz. fiyatı bir lira yani gayet ucuz. amerikadan almak isterseniz çok pahalıya geliyo ben ilk gittiğimde 8 dolara almıştım ikinci gidişimde türkiyeden bir liraya alıp rahat ettim. hatta sonradan pişman oldum keşke birkaç tane daha alsaydım amerikada watçılara satardım onları
    bizim buralarda bulamadık biz genelde küçük elektrikçilere sorduk çünkü.tam aradığımız seyi bulamasakta kendi elleriyle bişeyleri birleştirdi babam umarım amerikada çalışır

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı qLii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim buralarda bulamadık biz genelde küçük elektrikçilere sorduk çünkü.tam aradığımız seyi bulamasakta kendi elleriyle bişeyleri birleştirdi babam umarım amerikada çalışır
    Eminönü'ndeki bütün elektrikçilerde bulabilirsin neredeyse.
    Ayrıca Perpa'daki elektrikçiler çarşısında da olabilir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks