Arkadaslar 70 l canta yeterlimi acaba extra birsey götürmelimiyiyim yoksa direk büyük bi valiz ve s?rt cantas? m? götürsem cok karars?z kald?m ne yapmal?y?m

Arkadaslar 70 l canta yeterlimi acaba extra birsey götürmelimiyiyim yoksa direk büyük bi valiz ve s?rt cantas? m? götürsem cok karars?z kald?m ne yapmal?y?m

Hornet Kamp Çantas? - Kamp & Da? Çantalar? - Loap - Kutupay?s? Outdoor Ürünleri
Bende linkteki 70L çanta var. Çok bir?ey götürmeyece?im o nedenle s???yor. Ayr?ca el bagaj? olarak da 30L var elektronik e?yalar?m? ona koyup götürece?im ve küçük gezintilerde kullan?r?m.(el bagal?m 70L'ye s??acak ?ekilde ayarlad?m.)
Bunlar?n d???nda 2 arkada??m geçti?imiz günlerde Amerika yolcusu oldu ve benimle ayn? ?ekilde yapt?lar. Hiç bir sorun ya?amad?lar.
Bizim as?l amac?m?z gezerken kolayl?k sa?lamas?..
Kolay gelsin..
"Some people feel the rain. Others just get wet"

bende 75+10 ve ortalama boyuttada bir s?rt çantas? ile gidiyorum...rahat edersin kafan rahat olur ... di?er ufak çantay?da günlük olarak kullan?rs?n.kesinlikle 70 litre çanta

bence öyle büyük bir s?rt çantas? ak?ll? bir tercih de?il sonuçta sen orda 3 ay çal??acaks?n full gezmiyeceksinki son 10 15 gün gezeceksin ve s?rt?nda o kocaman çantayla gezmekten ne derece zevk al?rs?n bilemicem al bi valiz bide normal bi s?rt çantas? al keyfine bak zaten travel k?sm?nda ya araba k?ralay?p gezeceks?n yada tur ?irketleriyle felan gezeceks?n ikisindede valizi bagaja atacaks?n yan? bence alma
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bu ne yaw önceden çantay? valizi kilo hesab? yapard?k art?k litre hesab? m? olduzeytinya?? götürmüyoruz demi diye de bir i?renç espri yapay?m :P ama ben de bu tarz bir çanta götürmenizi tavsiye etmem. sa?lam tekerlekleri ve kasas? olan bir valiz tercih ediniz birde s?rt çantas? k?sa geziler için günü birlik falan tamamd?r.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

iyice karas?z kald?m hea![]()

hocam bende çok karars?zd?m, gittim bugün normal ebatlarda bir s?rt çantas? ald?m. yan?nda annemin ?srar?yla da büyük bir bavul götürece?im, tekerlekli. normalde 2 küçük çanta dü?ünüyordum, ancak tekerlek konusunda ?srar edince büyük bir tane ald?m, giderken yar?s? bo? gidecek ama dönü?te dolar heralde.

Bizim bi büyük bi küçük boy çekçekli bavulumuz vard? dönerken full doldu. dönerken 70l lik çantaya hayatta s??amazs?n bide dip not : bizim çekçekliler 4 tekerliydi yani 90 derece dik bir ?ekilde çekebiliyosun ve biz onlarla havaalanlar?nda ve metrolarda inan?lmaz rahat ettik . imkan?n varsa onlardan al yok alamam diyosan da valiz tercih et arkada?lar do?ru söylüyor sonuçta 3 ay gezmiceksin !!

cantam?n içine bi tane s?rt cantas? alsam nas?l olur ikisini birden tas?yabilirmiyim acaba gelirken

Kim ne derse desin bence kendine göre plan yapmal?s?n ve kendini iyi tan?mal?s?n. Ben elimde parça parça dola?may? sevmem ve bilirsiniz da?c? çantalar? özel tasarlanm?? çantalard?r, bu nedenle tercihim oldu. ?çindeki 25 kg yükü güzel bir ?ekilde da??t?r ve rahats?z etmez. Ayr?ca ben araba kiralay?p gezmeyi dü?ünmüyorum bu nedenle de tercihim oldu. Gezginleri görmü?sünüzdür hep tercihleri bu yöndedir. Profesyonel olarak karar vermeni öneririm..
(Al??veri? yap?p gezmeyi dü?ünüyorsan e?er ne bavulla gezersin ne de s?rt çantas?yla. Bence al??veri? mi gezmek mi diye kendin bi ayr?ma var. Bu arada gezmek derken Boston'dan NY de?il, do?u-bat? ?eklinde gezmekten bahsediyorum.)
"Some people feel the rain. Others just get wet"

valiz bana i?kence gelio ack?cas? ya bi kere k?rlm?st? yolda kucag?ma almak zorunda kalm?st?m s?rt?mda da canta kötü anl?r i?te![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks