kendi şehrinin derken bunu neye göre belirlicez? ısparta da doğdum,2yasında çanakkaleye geldim ortaokulu mersinde okudum. hangi takımı tutmamı önerirsin?
kendi şehrinin derken bunu neye göre belirlicez? ısparta da doğdum,2yasında çanakkaleye geldim ortaokulu mersinde okudum. hangi takımı tutmamı önerirsin?
senin bu mantığına göre ingilteredeki türklerin chelsea yi tutması gerekir. Bir insan kendini bir şehre ait hissetmiyorsa. Neden 3 istanbul takımını tutarki. sana nerelisin diye sorulduğunda şuralıyım diyorsan o takımı tutmalısın. He nerelisin sorusuna cevap veremeyen varsa ki çok azdır onlar istediği takımı tutsunlar. Ispartada doğmuşsun ama hayatının büyük bölümünü çanakkalede geçirmşsin ozaman çanakkale takımlarından birini tutabilirsin. Ya da doğduğun yeri tut. Ya da orta okulu okuduğun yeri. En azından bu şehirlerle bağın var. Peki neden istanbul? 3 takımdan birini rastgele seçiyorsunuz sadece. Bu böyle gittikçe türkiyedeki futbol hiçbiryere gitmez. Herkes başka şehrin takımıyla övünüp kendine pay çıkarır. Tüm çanakkaleliler kendi takımını desteklese mesela süper lige tekrar çıkamaz mı? Neden kendi şehirleriniz alt liglerde perişan haldeyken başka takım tutulur ki? neyse fatih ve diğer arkadaşlar bu böyle uzar gider. Tabi bu saatten sonra takım değiştircek haliniz yok. İsteyen istediği takımı tutar saygı duyarım ama bu doğru bulmam anlamına gelmez. Sadece fikirlerim bunlar. Her takımdan bir çok arkadaşım var en yakın arkadaşlarım ev arkadaşlarım da farklı takım tutuyorlar, Mommuma( fatih) te arkadaşım, saygı duyarım ama doğru değil.
Bookmarks