yarın bir gün tr de iş görüşmesine gittiğinde bi amerikada 1 ay kaldım demek var. bir de 3-4 ay kaldım orada çalıştım zaman zaman zor günler geçirdim ama üstesinden geldim demek var. kaçıp tr ye gelmek erkenden en kolay yol.
Ben bunu yaptım ilk gittiğimde 1 ay kalıp geri döndüm ve sonra pişman oldum. ondan sonra da çok sorunlu geçirdiğim ve erken döndüğüm o wat'a ragmen dedim ki yine gidicem yine gidicem. ve 2 kere daha gittim.
şimdi diyorum ki şimdiki aklım olsaydı ilk gittiğimde de sonuna kadar kalırdım. ama en azından sonra 2 defa daha gittim de iyi oldu. burada iş görüşmesinde adam sordu amerikaya gitmişsin ne yaptın orda. cevap hazırdı evet 3 yaz oraya çalışmaya gittim. ama sadece ilk gittiğimle kalsaydım evet gittim ama 1 ay kalıp geri döndüm demek var birde.
yani biraz da geleceğe yönelik düşün derim ben.
erkenden buraya kaçıp gelmek en kolay yolmuş kurtuluşmuş sanki ama sonrasında pişmanlık.
karar seni tabii ki ister dön ister dönme. biz tecrubeli olarak bunları senle ve diğer arkadaşlarla paylaşıyoruz ki yaptıgımız hatalara düşmeyin siz bari diye.
saygılar..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
erken döndüğünzde vize ile ilgili herhangi bi sıkıntı yaşamadınızmı bi olumsuzluk oluşturmadı mı dediklerinden başka merak ettiğimden soruorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks