Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bayan Çikolatayla Çok Þeker Bir Mülakat(henüz mülakata girmeyenler mutlaka okusun)

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Bayan Çikolatayla Çok Þeker Bir Mülakat(henüz mülakata girmeyenler mutlaka okusun)

arkadaþlar bugün 7:45 de mülakata girdim konu baslýgýndan da anlayacagýnýz gibi mülakat cok iyi geçti yesil kagýdý aldýk(2 kiþi) 2 kiþiye dosyalarýyla birlikte beyaz kagýt verildigini gördüm onun haricinde görebildiklerim yesil kagýdý kaptý.bunlarýn içinde tabi notlarý düþük olan da var (ben 1,82) ayrýca ingilizcesi olmayanlar da var (arkadasým sýfýr ing.)..
    henüz görüþmeye gitmeyen arkadaþlar burda yapýlan önerileri okudukca adamlar ne rahat anlatýyo falan diye düþünüyodur ben öyle düþündüm ve gno düþük oldugundan sýkýntýlý geçecegini tahmin etmiþtim..arkadasýmýn gno 2,01 bnm 1,82 ikimizin de 5.yýlý ..
    þimdi söyleyeceklerim genelde söylenen þeyler ama birkez de benden dinleyin istedim:

NOT ORTALAMASI DÜÞÜK OLAN ARKADAÞLAR : 1,75 ve üzeri olanlar geçerli bir bahane ortaya sunabilirlerse hiç korkmasýnlar! beni sorularla sýkýstýracagýný sandým fakat 5 soruda iþ bitti .. asýl önemli olan son soru!
    Görevli:notlarýnda sürekli bir düþüþ var bunun sebebi nedir? (son dönem 1,13) herhangi bir saðlýk kurumundan geçerli bir belgeniz yoksa psikolojinizi bozan biþiden bahsedin.ve n.o. düþük olan dönem için final sýnavlarýna az bi zaman kala yaþadýgýnýz herhangi bi üzücü olayýn psikolojinizi etkiledigini bu yüzden finallere adapte olamadýgýnýzý söyleyin .. böyle bir ifade gno düþük olan arkadaþlarý yeþil kagýda oldukca yaklaþtýrýr..

ÝNGÝLÝZCEM KÖTÜ HATTA BERBAT DÝYEN ARKADAÞLAR SÝZ DE KORKMAYIN: ev arkadasýmla birlikte vizeye girdigimiz için biliyorum ark. ing yok denecek kadar az.. 10-12 kadar soru cvp ezberledi ve mülakata gittik birlikte. onun görüþmesi benmkinden uzun sürdü çünkü görevli bazý sorularý arkadasýma 3-4kez tekrarlamak zorunda kaldý.görevliler amerikan oldugu için aksanlarýndan ya hiçbiþey anlamazsam falan diye düþünmeyin anlayabilmeniz için gayet net konusuyorlar.benim önerim siz de forumda belirtilen belli baþlý sorularý inceleyin, aklýnýzda tutun. yada soru konusunda da biraz yardýmcý olmaya calýsayým. sorulma ihtimali çok fazla olan sorular (bazýlarýný hiç sormayabilir yada bunlarýn dýþýnda biþi de sorabilir sonra bana kýzmayýn)

-whats your father's/mother's job?
    -have you got any sisters or brothers?
    -whats his/her job?
    -have you ever been to abroad/usa before?
    -whats the name of your university?
    -whats your department?
    -what was the name of your high school?
    -what will you do in U.S.?
    -where will you go?(state)
    -when will you graduate?
    -what will you be after graduation?
    -your GPA is low.whats the reason of it? (gno düþük olan arkadaþlara sorulmasý muhtemel)
    ***UNUTMAYIN NOT ORTALAMANIZ 2.00 IN ALTINDA OLABÝLÝR YADA ÝNGÝLÝZCE BÝLMÝYO,BÝLSEDE KONUSAMIYO OLABÝLÝRSÝN..YAPMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLÝ ÞEYLER BURDA VÝZEDEN ÇIKMIÞ OLAN ARKADAÞLARIMIZIN PAYLAÞTIKLARINI BEYNÝNÝZE KAZIMAK,STRES YAPMAMAK,NEÞELÝ VE POZÝTÝF GÖRÜNMEK. THAT'S ALL.GOOD LUCK saðlam topik olacaga benziyor..

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Çok teþekkürler, gayet detaylý ve düzenli bir yazý olmuþ...

gerçekten herkes fazlasýyla stress yapýyor mülakat konusunu.. gerçi yapmamak elde deðil, görüþmenin rahat geçeceðini bilsen ve þartlarýn mükemmel olsa bile tedirginlik oluyor

Ayrýca yeþil kaðýdý almanýn büyük ölçüde vize için olumlu olduðunu, fakat kesin bir sonuç olmadýðýný hatýrlatmak isterim....
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

þuana kadar : vize wat ýn en kolay iþi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý MaJ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þuana kadar : vize wat ýn en kolay iþi
    bence de jobfair'de bile saatlerce bekleyip sýkýntýdan patlamýþtým bu 1sa.te bitti ve umduðumdan cok daa rahat geçti.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

bende sana bakýnýyorum mustafa,nerede bu çocuk girdimi diye ve aldýðýný öðrendim çok sevindimyazýn nj de misafirin olacaðým

BannedUser
    Guest

yaww kanka ben ne yapacam þu vizeye az kaldý

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bu yazi inanilmaz guzel olmus en azindan benim acindan super olmus cok rahatlatti beni gercekten cunku benimde not ortalamam 1.82 pier le ayni yani umarim bende alirim benimde guzel bir baahanem var daha dugrusu bahane denemez ben kendi universitemin basketbol takiminda oynuorum bununla ilgili bi belge goturuup idmanlarimiz cok yogun falan filan dicem umarim etkili olur

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

taltrap daha %100 diyemeyiz ama yeþil kadýgý kaptým yani görüþmem olumlu geçti beklerim yazýn ama nj mi olur ma mý olur bilemem

makro kardeþ hiç korkma ne diyorum benm ev arkadasým hakkýnda yazdýklarýmý iice oku bak hiç bilmiyo+sorularý da tam olarak ezberleyemedi ve yesil kagýt aldý hiç korkma..

son olrak dostum ozmoz endiþe edecek biþi yok gayet geçerli bir sebebin var turnuvalara katýldýgýnýzý ve bu yüzden idmanlarýn cok sýk oldugunu söyle..ayrýca kaçýncý sýnýfsýn bilmiyorum ama idmanlar derslerimi etkiledigi için önümüzdeki yýldan itibaren takýmda yer almayacagým önemli olan derslerim tarzýnda biþi söyle al yeþil kagýdý sende hepinizden haber bekliyorum hade bakalým GOOD LUCK

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

ozmoz bu arada pm attýn ama cvp veremiyorm aga 100 msj olmamýs daha

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dostum o bayan bir melek ya bende ona denk geldim resmen muhabbet ettik ya benim görüþme tam bir muhabbet havasýnda geçti yaklaþýk 2 dk konuþtuk resmen o bana sordu ben ona sordum yani ona denk gelenler þanslý gerçi bu vize iþini kim bu kadar büyüttüyse anlamadým üstteki arkadaþýn dediði gibi vize wat ýn en kolay ayaðý herkese bol þans

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet ya ksuura bakma ben senýn kaç msj olduuna bakmamýsým sonradan aklýma geldý olsun napalým

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

nerde bu cýkolata kadýn istanbuldamý???

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

ewt dodo istanbulda

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

bende istanbula aldýrdým randevuyu Mustafa

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Benimde 1.62 bana da yeþil kaðýt verdiler su gibi daðýtýyorlar yeþil kaðýtlarý bir an yeþil kaðýt bitecek bize kalmayacak diye saçmaladýðým anlar olmadý deðil

Öncedende forumda açtýðý konuda sizi bilgilendirmiþtim.Önemli olan bahanenizi iyi uydurmanýz ve sorulara heyecanlanmadan cevap vermenizdir.Þahsen ben vize memurunun sorularýna hem ingilizcem sayesinde hem de forumdan aþina olduðum cevaplar sayesinde hatasýz cevap verdim.Ayrýca bana göre babanýzýn mesleðinin saygý gören ve parasý bol bir meslek olmasý da önemli bir kriter olabilir.Çünkü vize memuru bunu da soruyor.Bahanem ise ingilizce kursuna gidiyorum zamaným hem okula hemde ingilizceye zor yetiyor dedim.Ayrýca bölümümün çok zor olduðunu belirttim o da bana hak verdi zaten.Kasmanýza gerek yok.Bakalým DSler geldikten sonra ne olacak.

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

oo toygun hayýrlý olsun ist. da gir tabi yaa

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

evet daha iyi olacak gibi.görüþmeden sonrada raký-balýk yapýyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar bu istinyadeki konsolosluða nasýl gidebiliriz?ben avcýlardayým.taksime uðrayýp gidicem.taksimden neye binip gidicez?bilen varsa,paylaþýrsa çok sevinirim...

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Yeþil kaðýdý alan havalara girmiþ ama ne yazýk ki pasaportu açýp vize basýlýp basýlmadýðýný görene kadar hiç bir þey belli olmaz bana kalýrsa burada okuduklarýmdan sonra. Özellikle 2.00 ýn altýnda olanlar için %50 ihtimal var bence. Yeþil kaðýdýn herkese verildiðini bas bas baðýrýyor tecrübeli arkadaþlar. Bence pasaportu elinize alýp vizeyi görmeden bir þey söylemek imkansýz. Eðer 2.00 üzerindeyse kiþi ve görevli have a good summer in america gibi sözler söylerse o halde garanti gibi bakýlabilir bence ama diðer hallerde hiç belli olmaz derim ben.
    2009 yýlý WAT programýna ilk kez katýlýyorum.

Çalýþacaðým Ýþ:

Gaylord National Resort & Convention Center

Washington D.C.

Housekeeper, Houseman.

www.gaylordnational.com /
    www.nationalharbor.com

Saat Ücreti:

8$ + overtime 12$

Konaklama:

Red Roof Inn - Motel

www.redroofinn.com

12.5 $ günlük.

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

@Arkun sanýrým bu arkadaslar simdi coktan pasaportu eline alýp vize basýlmýþmý basýlmamýþmý diye bakmýþlardýr cunku muhabbet gecen seneden...

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

ehe ehe ehe. tarihi farketmedim. üstteki arkadaþ yeni yazýnca yeni bir konu sandým.
    2009 yýlý WAT programýna ilk kez katýlýyorum.

Çalýþacaðým Ýþ:

Gaylord National Resort & Convention Center

Washington D.C.

Housekeeper, Houseman.

www.gaylordnational.com /
    www.nationalharbor.com

Saat Ücreti:

8$ + overtime 12$

Konaklama:

Red Roof Inn - Motel

www.redroofinn.com

12.5 $ günlük.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

sonuçlar nedir onu yazýn bakalým ew arkadaþýn alabildi mi sen alabildinmi )
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar bende bugün girdim vizeye.çikolata bayan bana daha ciddi ve katý geldi.yanýndaki bey(christopher) çok daha iyiydi.herkes chrisi istiyordu ve bana o geldibenim gayet iyi ve rahat geçti.umarým sizlerinkide öyle olur.

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

@tunc hadi gecmiþ olsun umarým alýrsýn vizeyi.

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ismail22 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bu istinyadeki konsolosluða nasýl gidebiliriz?ben avcýlardayým.taksime uðrayýp gidicem.taksimden neye binip gidicez?bilen varsa,paylaþýrsa çok sevinirim...
    kardes taksimden 4levent e kadar metroyla git . 4 leventten istinyeye minibusle gecersin ben oyle yapmistim gecen yil

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý sakurek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sonuçlar nedir onu yazýn bakalým ew arkadaþýn alabildi mi sen alabildinmi )
    ben gittim ev arkadasim gidemedi dostum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)