Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: mini bi çakallık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geri verebilirsin.Fişini kaybetme yeter.
    Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım süresi 14 gün. ben götürüp 14. günde geri verdim. 5 dk içinde veriyolar hemen paranı
    verebiliyorum sanırım geçen gun bende konserve acacagı almıstım bozuldu fişini kaybetmiştim yenisini aldım o fişle eski bozulanı yenisinin kutusuna koyup değiştirdim. gps te problem cıkmıyosa iyidir. eğer 14 günden eminsen problem yok sadece 7 güğn sonra vericem geri zaten bide aynı wallmarta mı vermem gerek onu biliyomusunuz arkadaşlar?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ggokhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verebiliyorum sanırım geçen gun bende konserve acacagı almıstım bozuldu fişini kaybetmiştim yenisini aldım o fişle eski bozulanı yenisinin kutusuna koyup değiştirdim. gps te problem cıkmıyosa iyidir. eğer 14 günden eminsen problem yok sadece 7 güğn sonra vericem geri zaten bide aynı wallmarta mı vermem gerek onu biliyomusunuz arkadaşlar?
    konserve açacağı konusundaki çakallığa çok güldüm yalnız 14 günde eminim dostum merak etme ben yaptım 14.günde değişimi çünkü. ayrıca istediğin wallmarta verebilirsin sıkıntı yok.

adamların yüzüne bile söylesen araba kiraladım 14 günlüğüne kullanıcaktım zaten diye onlar gene değiştirir böyle manyak bi millet ama sen gene de bunu söyleme beğenmedim de.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks