arkada?lar 4 gündür burday?m. bi tane türk görmedim. tmm küçük ?ehirde her yerde türk vard?r diyolard?. varsa bi ses versin![]()

arkada?lar 4 gündür burday?m. bi tane türk görmedim. tmm küçük ?ehirde her yerde türk vard?r diyolard?. varsa bi ses versin![]()

ya?ad?klar?n? anlatsana, ba?tan itibaren önemli yerlere de?inerek ?
kardesim sakin ol illa birileri gelir daha haziran basi...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

ben de 18'inde geliyorum oraya. forumdan gidecek olan birkaç ki?i daha vard?.

20gün sonra 2 türk olcak![]()

valla karde?im izmir-istanbul-roma chicago alitailia ile aktarmal? olarak geldim. chicago da bi gece kald?m.çok fazla gezemesem de ( pasaportu hostelde unutunca)chicago güzel bi yer göl kenar? filan. ertesi gün 22 saatlik bi amtak maceres? ile williston'a geldim
.rahat tren ama akl?nzda bulunsun, baya?? da geni?. 110 v elektrik giri? de var, telefonunda internet paketi vard? daha ne olsun. zaman? geçirdim. tren istasyonunda i?veri arad?m. geldi ald? eve yerle?tirdi. o gün dinlendim sonraki 3 gün 1.30-11 pm çal??t?m. bugün de tatil günüm. birazdan markete filan gidicem, ?ehri çok fazla gezme ?ans?m olmad?.
genel hatlar?yla bunlar, sende mi williston'das?n

Yaz?n nas?l geçirdiniz gençler. Maceralar?n?z? dinlemek isterim. Özellikle iyi para kazan?ld???n? duyduktan sonra. Bir de hangi firma size bu i?i ayarlad?.
yaziyor hangi firma oldugu..

ozgursum'un dedigi gibi firma yaz?yo ama willistonda tan??t???m türkler ba?ka firmalarla gelmi?lerdi onlar da iyi kazan?yodu, sadece biraz ara?t?rmak gerek firmalar?. türkiye gelince detayl? olarak yaz?caz pinkfloydla beraber. ayn? i?yerinde çal??t?k beraber i?ten ayr?ld?k tatil k?sm?n?da beraber yapt?k. ?u an hala new yorktay?z.biraz uzun çal??t??m?z için tatil de geç kald?
para kazanicaz diye yilbasini da orda gecireceksiniz nerdeyse![]()

Bugün North Dakota'ya ö?renci gönderen ABD'deki sponsoru bulup konu?tum. Bana as?l amac?n kültür de?i?imi oldu?unu ama gidenlerin daha çok sald?rganca para kazanma h?rs?na yöneldiklerini gördüklerinden o bölgeye ö?renci göndermeyeceklerini ve program?n o bölgedeki k?sm?n? kald?rd?klar?n? söylediler. Yani seneye oraya watç?lar gidemeyecekmi?.
Thank you very much for your inquiry however the focus of the program is a cultural exchange living and working alongside Americans and we have discontinued our programs in North Dakota as they were focused around salary and money too aggressively and not enough around the cultural exchange.
Best,

arkadaslaar bu willistone hangi eyaletin icinde oluyor ?

Hii anladim kardes. Sana ne diyecem arkadasm var demistin bu wat dan dil okuluna gecis yapmis mesajta attim ama

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks