12 gun once red ald?m ortalamam 187 idi s?md? 191 yar?n sabah y?ne g?r?yorum istanbul konsoloslugunda![]()

12 gun once red ald?m ortalamam 187 idi s?md? 191 yar?n sabah y?ne g?r?yorum istanbul konsoloslugunda![]()

Bol ?ans. Umar?m hiçbir sorun olmadan vizenizi al?rs?n?z.
Di?erinde reddetme sebebi ortalama m?yd? yoksa sorular da etken miydi ?
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.

Buna bir cevap bul keza 2. görü?mende sana sorulacak ilk seferde niye red yedin diye.Red ald?g?n? duydugunda da dönüp gitme hemen.Nedenini ö?ren ortalama dü?ük diyebilir mesela ?imdiden ikna edici bir kaç sebep bul.Yani güzel bir dille ?srarc? olmak yarar?na olacakt?r.Oras? askeriye de?il sonuçta.

Usta umar?m al?rs?n yaa .. redleri gorunce bana afakanlar bas?yor .. vizede ne sordular sana ? sorulan sorular? yazarm?s?n

ortalamam okulda sosyal faaliyetlere kat?l?yorum, spor tak?m?nday?m bundan dolay? ortalamam dü?ük de sonra döndü?ünde söz ver düzeltice?ine dair. Çünkü ben bi kaç arkada??n yorumlar?n? okudum bu ?ekilde bunlar? söyleyenler alm?? genellikle sende söyleyebilirsin. Vizeye girdikten sonra sonucu bekliyorum sorular?da tüm forum bekliyodur umar?m güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz.

dstm in? al?rs?n bende 1.37 ile giricem :S

Arkada?lar bu sene 2nin alt?nda olanlar bende dahil çok s?k?nt? ya?ayacaz gibi geliyo konsoloslukta benimkide 1,86![]()

Ayr?ca senden ba?ka WAT ö?rencisi var m?yd? konsoloslukta?

Öncelikle çok üzüldüm gerçekten. Ne gibi sorular sordular ve ya direk not ortalaman dü?ük deyip gönderdiler mi ?

yapma ya kardesim benim ortalamam 3.30 civar? ama kat? olaca??z derken neyden bahsediyorlar yani??? Birde bu vize ba?vurusunda kaç hakk?m?z var bir s?n?r var m? yani???

Sen?nle neden turkce konustular hocam anlamad?nm?da soyled?kler? sey? ? Sen?n ?ng?l?zcen nas?l ? Ben?m ortalama 2.73 ?ng?l?zcem cok ?y? degil ama hergun cal?s?yorum b? sorun c?kmas?n d?ye sana d?rek gelen sorular? yazarsan b?zde haz?rl?kl? olal?m .. bende sans?n? 1 kez de ankarada dene .. istanbulda alamay?pda ankarada alan varm?s .. b?de vize ?c?n cok erken deg?lm? ben mart g?b? v?ze gorusmes?ne g?receg?m .. ?

çok üzüldüm gerçektenin?allah hepimiz sorunsuz atlat?r?z bunu.
tekrar gircek misin?
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.

çok üzüldüm paras? bi yana (ki gerçekten ö?renci için az para de?il) bi de o kadar u?ra? adamlar elesinler, geçmi? olsun. in?. bi daha ki sefere geçersin.

o zaman arkada?lar daha önce ist ve ankara dan vize alan arkada?lar hangi konsoloslu?u önerirler ki bana göre ankara daha mant?kl? çünkü ist daki konsolosluk elemanlar? biraz can s?k?nt?s?ndan i?i yoku?a vuruyor ne dersiniz???

yani can s?k?nt?s?ndan kas?t usanmadan gelen bi?ey ist daki amerikal? vatanda?lar?n?n sorunlar? falan ha ?u aralar bir de amerikal? bir kad?n m? kaybolmu? ne konsolosluk alarm da bence su ara gitmeyin arkada?lar çar?? kar???kkk![]()

Ben gecen sene ist te girmistim hazirliktim ozaman cokta iyi degildi notlar not konusu acmadi bile ama sadece nerde caliscaksin dedi bide nerde okuyosun dedi basti onayinotla ilgili oldugnu sanmiyorum samimiyet sicakkanlilik ve guleryuz isi goturuyo
![]()

# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks