Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yar?n 8 15 te vizeye giriyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart yar?n 8 15 te vizeye giriyorum

12 gun once red ald?m ortalamam 187 idi s?md? 191 yar?n sabah y?ne g?r?yorum istanbul konsoloslugunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bol ?ans. Umar?m hiçbir sorun olmadan vizenizi al?rs?n?z.

Di?erinde reddetme sebebi ortalama m?yd? yoksa sorular da etken miydi ?
    # Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı SantiMunez1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bol ?ans. Umar?m hiçbir sorun olmadan vizenizi al?rs?n?z.

Di?erinde reddetme sebebi ortalama m?yd? yoksa sorular da etken miydi ?
    bilmiyorum gercekten ama ortalama buyuk etkend? b?rde ben? mulakat yapan kad?n yen? ?d? work and trave b?lm?yordu

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum gercekten ama ortalama buyuk etkend? b?rde ben? mulakat yapan kad?n yen? ?d? work and trave b?lm?yordu
    Buna bir cevap bul keza 2. görü?mende sana sorulacak ilk seferde niye red yedin diye.Red ald?g?n? duydugunda da dönüp gitme hemen.Nedenini ö?ren ortalama dü?ük diyebilir mesela ?imdiden ikna edici bir kaç sebep bul.Yani güzel bir dille ?srarc? olmak yarar?na olacakt?r.Oras? askeriye de?il sonuçta.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Usta umar?m al?rs?n yaa .. redleri gorunce bana afakanlar bas?yor .. vizede ne sordular sana ? sorulan sorular? yazarm?s?n

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ortalamam okulda sosyal faaliyetlere kat?l?yorum, spor tak?m?nday?m bundan dolay? ortalamam dü?ük de sonra döndü?ünde söz ver düzeltice?ine dair. Çünkü ben bi kaç arkada??n yorumlar?n? okudum bu ?ekilde bunlar? söyleyenler alm?? genellikle sende söyleyebilirsin. Vizeye girdikten sonra sonucu bekliyorum sorular?da tüm forum bekliyodur umar?m güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı anilcandurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalamam okulda sosyal faaliyetlere kat?l?yorum, spor tak?m?nday?m bundan dolay? ortalamam dü?ük de sonra döndü?ünde söz ver düzeltice?ine dair. Çünkü ben bi kaç arkada??n yorumlar?n? okudum bu ?ekilde bunlar? söyleyenler alm?? genellikle sende söyleyebilirsin. Vizeye girdikten sonra sonucu bekliyorum sorular?da tüm forum bekliyodur umar?m güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz.
    birde bn gecen sene ?s?m sorusturmas?ndan dlay? g?deme?st?m ben? co mahdur ett?let ustune b?rde red ald?m bu sene umar?myar?n al?r?m

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

dstm in? al?rs?n bende 1.37 ile giricem :S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar bu sene 2nin alt?nda olanlar bende dahil çok s?k?nt? ya?ayacaz gibi geliyo konsoloslukta benimkide 1,86

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar bu sene 2nin alt?nda olanlar bende dahil çok s?k?nt? ya?ayacaz gibi geliyo konsoloslukta benimkide 1,86
    gene red verd?ler ortamas? ?k?n?n alt?nda olanlar bu sene v?ze verm?cekler 2n?n ustunde olanlar ?c?nde art?k zor kurallar kat? adam bu sene cok kat? olacg?z ded?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

gene red verd?ler ortamas? ?k?n?n alt?nda olanlar bu sene v?ze verm?cekler 2n?n ustunde olanlar ?c?nde art?k zor kurallar kat? adam bu sene cok kat? olacg?z ded?
    geçmi? olsun karde?im ya san?r?m ortalamaya çok dikkat ediyorlar bu sene .... ayr?ca gene ayn? ?ekil sorular m? sordular ilk girdi?in gibi yoksa direk ortalamana bak?p niye böyle deyip red mi bast?lar ..
    What an experience .!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmi? olsun karde?im ya san?r?m ortalamaya çok dikkat ediyorlar bu sene .... ayr?ca gene ayn? ?ekil sorular m? sordular ilk girdi?in gibi yoksa direk ortalamana bak?p niye böyle deyip red mi bast?lar ..
    sadec ortalma deg?l calscag?n i? ?ng?l?zce heps?ne d?kkat ed?yolarlar sorular ayn? hatta turkce konustu adam

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

sadec ortalma deg?l calscag?n i? ?ng?l?zce heps?ne d?kkat ed?yolarlar sorular ayn? hatta turkce konustu adam
    Karde?im sana adam ortalama ile ilgili bir ?ey söyledi mi ? Ortalaman çok dü?ük vs diye.Yoksa ingilizceye ba?l? m? red verdi?Çünkü ortalaman aman aman dü?ük de de?il

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ayr?ca senden ba?ka WAT ö?rencisi var m?yd? konsoloslukta?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Öncelikle çok üzüldüm gerçekten. Ne gibi sorular sordular ve ya direk not ortalaman dü?ük deyip gönderdiler mi ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı anilcandurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok üzüldüm gerçekten. Ne gibi sorular sordular ve ya direk not ortalaman dü?ük deyip gönderdiler mi ?
    not ortalan dusuk ded?ler 1 91 ortalmam ayr?ca gecen onsols sana red verm?s ben vermem ded? referanc verd?m bakt? ett? ama naf?le bu sene ne ing ne ortalma ya tolerans yok art? b?rde cal?scag?n poz?yyonlarda etk?lyo art?k amel ?stem?ylar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yapma ya kardesim benim ortalamam 3.30 civar? ama kat? olaca??z derken neyden bahsediyorlar yani??? Birde bu vize ba?vurusunda kaç hakk?m?z var bir s?n?r var m? yani???

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı skymen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma ya kardesim benim ortalamam 3.30 civar? ama kat? olaca??z derken neyden bahsediyorlar yani??? Birde bu vize ba?vurusunda kaç hakk?m?z var bir s?n?r var m? yani???
    ben gecen red ald?m bu ?k?nc? g?r?s?m y?ne red ald?m s?n?r yok para yat?rg?d?n surece g?reb?l?rs?n b?daha g?rersem ?st g?tmem ankaraya g?dr?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Sen?nle neden turkce konustular hocam anlamad?nm?da soyled?kler? sey? ? Sen?n ?ng?l?zcen nas?l ? Ben?m ortalama 2.73 ?ng?l?zcem cok ?y? degil ama hergun cal?s?yorum b? sorun c?kmas?n d?ye sana d?rek gelen sorular? yazarsan b?zde haz?rl?kl? olal?m .. bende sans?n? 1 kez de ankarada dene .. istanbulda alamay?pda ankarada alan varm?s .. b?de vize ?c?n cok erken deg?lm? ben mart g?b? v?ze gorusmes?ne g?receg?m .. ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

1.37 bnm pek? soruyolarm? neden puan?n dü?ük diye yoksa direk eliyolarm??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok üzüldüm gerçekten in?allah hepimiz sorunsuz atlat?r?z bunu.
    tekrar gircek misin?
    # Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok üzüldüm paras? bi yana (ki gerçekten ö?renci için az para de?il) bi de o kadar u?ra? adamlar elesinler, geçmi? olsun. in?. bi daha ki sefere geçersin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

o zaman arkada?lar daha önce ist ve ankara dan vize alan arkada?lar hangi konsoloslu?u önerirler ki bana göre ankara daha mant?kl? çünkü ist daki konsolosluk elemanlar? biraz can s?k?nt?s?ndan i?i yoku?a vuruyor ne dersiniz???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yani can s?k?nt?s?ndan kas?t usanmadan gelen bi?ey ist daki amerikal? vatanda?lar?n?n sorunlar? falan ha ?u aralar bir de amerikal? bir kad?n m? kaybolmu? ne konsolosluk alarm da bence su ara gitmeyin arkada?lar çar?? kar???kkk

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ben gecen sene ist te girmistim hazirliktim ozaman cokta iyi degildi notlar not konusu acmadi bile ama sadece nerde caliscaksin dedi bide nerde okuyosun dedi basti onayi notla ilgili oldugnu sanmiyorum samimiyet sicakkanlilik ve guleryuz isi goturuyo

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gameci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gecen sene ist te girmistim hazirliktim ozaman cokta iyi degildi notlar not konusu acmadi bile ama sadece nerde caliscaksin dedi bide nerde okuyosun dedi basti onayi notla ilgili oldugnu sanmiyorum samimiyet sicakkanlilik ve guleryuz isi goturuyo
    art?k o dev?r kapand? sen v?zey? g?d?nce anlars?n bende gecen sene ald?m v?zey?? cuma gunu toplant? yapcaklar ac?kl?caklar kurallar? o zamn gorursun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

art?k o dev?r kapand? sen v?zey? g?d?nce anlars?n bende gecen sene ald?m v?zey?? cuma gunu toplant? yapcaklar ac?kl?caklar kurallar? o zamn gorursun
    2. Yil kuralindan bahsettiler bide ilk aldiysan 2. Sene gitmiyomussun gorusmeye

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Toplant? olaca??n? nereden duydun?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.37 bnm pek? soruyolarm? neden puan?n dü?ük diye yoksa direk eliyolarm??
    Ortalamani aciklaman icin iyi bir sebep bul. Ingilizcen iyiyse alma sansin var fakat bu sene cok farkli olacak bence de.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ortalamani aciklaman icin iyi bir sebep bul. Ingilizcen iyiyse alma sansin var fakat bu sene cok farkli olacak bence de.
    ünv de solar car team deydm ve surekl? yar?slara haz?rland?k avusturyada k? yar?sa haz?rlan?yoruz bunu sol?cekt?m vizede bide bolumum a??r b? bolum fln aç?kl?cakt?m ama ?irket beni i? görü?melerinden once sutlad? vize sorunu diye b? konu act?m ordan bakab?lr?sn?z

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)