Work and Travel
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

[QUOTE=ozanozugur;177456]Beni de aradılar 2 gün önce not ortalamamı sordular 2 nin üzerinde mi diye 2 nin üzerinde olunca çok üzerinde durmadı danışmanım ama soru öyle 2 nin üzerinde değilse kesin katılamazsın ciddiliğinde değildi. Tabi bu sadece benim görüşüm kimseyi yanıltmak istemem tabi en iyisi danışmanla konuşmak. Böyle bi uygulama hem saçma hem de adil değil her üniversitenin ortalması aynı değilki yani, hem hadi 1.99 olsa nolacak yani insiyatif alınabilecek bi durum mu yoksa kesin bişey mi eğer kesin ise cidden çok saçma bir uygulama olmuş.[/QUOTE

ben nerden biliyim daha dün aradı mülakatı geçmişisin tebrik ederim dedi bu gün aradı zaten konslosluktan red yiceksin programı ıptal edelım dedı burda sormadakı amacım acaba bnm gıbı olan arkadaşlar dan programı ıptal edılen var mı onu öğrenmek yoksa sadece bnm şirketime ait olan bi uygulama
    Konu ewerest tarafından (31-01-2013 Saat 10:19 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

[QUOTE=ewerest;177469]
    Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni de aradılar 2 gün önce not ortalamamı sordular 2 nin üzerinde mi diye 2 nin üzerinde olunca çok üzerinde durmadı danışmanım ama soru öyle 2 nin üzerinde değilse kesin katılamazsın ciddiliğinde değildi. Tabi bu sadece benim görüşüm kimseyi yanıltmak istemem tabi en iyisi danışmanla konuşmak. Böyle bi uygulama hem saçma hem de adil değil her üniversitenin ortalması aynı değilki yani, hem hadi 1.99 olsa nolacak yani insiyatif alınabilecek bi durum mu yoksa kesin bişey mi eğer kesin ise cidden çok saçma bir uygulama olmuş.[/QUOTE

ben nerden biliyim daha dün aradı mülakatı geçmişisin tebrik ederim dedi bu gün aradı zaten konslosluktan red yiceksin programı ıptal edelım dedı burda sormadakı amacım acaba bnm gıbı olan arkadaşlar dan programı ıptal edılen var mı onu öğrenmek yoksa sadece bnm şirketime ait olan bi uygulama
    Arkadaşım bence sen en iyisi konsoloslukla bi konuş çünkü öyle bişey olsa burası dolar taşardı diye çoğu kişinin ortalaması 2 civarında oluyo çünkü yani bi tek bizim şirket mi böyle bi uygulaması var anlaşılması zor bi durum dolayısıyla insanın aklına komplolar geliyor. Senin işe yanlışlıkla 2 kişi için ayırtıp senin notun düşük olunca da böyle bişey mi yaptılar gibi birçok şey gelebilir insanın aklına yani.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

[QUOTE=ozanozugur;177511]
    Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaşım bence sen en iyisi konsoloslukla bi konuş çünkü öyle bişey olsa burası dolar taşardı diye çoğu kişinin ortalaması 2 civarında oluyo çünkü yani bi tek bizim şirket mi böyle bi uygulaması var anlaşılması zor bi durum dolayısıyla insanın aklına komplolar geliyor. Senin işe yanlışlıkla 2 kişi için ayırtıp senin notun düşük olunca da böyle bişey mi yaptılar gibi birçok şey gelebilir insanın aklına yani.
    bılmıorum dostm bnce ort dusuk old ıcın bana ıyılık yapmak ıstedıler daha tam kayıt fln sıldırmedım arayp devam etmek ıstedıgımı rısklerı goze alııyorum dicem bakalım nasıl sonuclancak o deılde 6 subbattta iş göürşemsi var inş ona kadar çözülür bu olay

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

[QUOTE=ewerest;177513]
    Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bılmıorum dostm bnce ort dusuk old ıcın bana ıyılık yapmak ıstedıler daha tam kayıt fln sıldırmedım arayp devam etmek ıstedıgımı rısklerı goze alııyorum dicem bakalım nasıl sonuclancak o deılde 6 subbattta iş göürşemsi var inş ona kadar çözülür bu olay
    senın butlerın falan yokmu ya ben 1 91 le alamdım gecen sene vıze aldıgım haldee ben ıkı kere gıttım dırek tanskıpte baktı sora soru bıle sormadı bu sne gorusmeye ılk gıden watcı olarak oldugumdan da olabılır

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

[QUOTE=kaya0133;177514]
    Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senın butlerın falan yokmu ya ben 1 91 le alamdım gecen sene vıze aldıgım haldee ben ıkı kere gıttım dırek tanskıpte baktı sora soru bıle sormadı bu sne gorusmeye ılk gıden watcı olarak oldugumdan da olabılır
    dstm sen 3.ye girdinmi but sonucu not bu malesef

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)