Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Rsv Pools

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı K.R.C.N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamm bende bu yaz RSV deyim.Talkative daha önceden tecrübelimisin yoksa iyi mi araştırdın neresi daha güzelse adamları kafalayıp oraya gidelim hepimiz
    Onlar geliceğiniz saate göre ve havuz durumlarına göre yerlerinizi önceden belirliyorlar şanlısınız oranin manager larından biride türk ayrıca çok iyi bir işveren rsv pools çok fazlasıyla bilgim var onlar hakkında daha önce hiç gitmedim ama olabilicekler içinde iyi bir işveren
    What an experience .!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar geliceğiniz saate göre ve havuz durumlarına göre yerlerinizi önceden belirliyorlar şanlısınız oranin manager larından biride türk ayrıca çok iyi bir işveren rsv pools çok fazlasıyla bilgim var onlar hakkında daha önce hiç gitmedim ama olabilicekler içinde iyi bir işveren
    Bende sormuştum çalışacağımız yeri seçebiliyor muyuz yoksa rasgele mi diye rasgele demişti bende bilseydim senin gibi istek yapardım Değerlendirirler isteğini heralde.Umarım hepimiz için güzel bir yaz geçer.Orda da görüşürüz aynı yerde çalışmasakta yakın yerlerde olacağız Ben 10 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum umarım iyi ortamı olan bir havuza verirler .

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı K.R.C.N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sormuştum çalışacağımız yeri seçebiliyor muyuz yoksa rasgele mi diye rasgele demişti bende bilseydim senin gibi istek yapardım Değerlendirirler isteğini heralde.Umarım hepimiz için güzel bir yaz geçer.Orda da görüşürüz aynı yerde çalışmasakta yakın yerlerde olacağız Ben 10 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum umarım iyi ortamı olan bir havuza verirler .
    Değerlendirme yapmazlar sanırım ya çünkü hiç bi yeri bilmiyorsun sonuçta bende işte biras torpil gibi oldu bu ondan yani ayrıca 10 haziranda gidicem bende konuşalım beraber uçarız
    What an experience .!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart rsv

peki arkadaşlar interviewde neler soruyorlar ben bugün giricem yardımcı olurmusunuz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cml166 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar interviewde neler soruyorlar ben bugün giricem yardımcı olurmusunuz
    Once kendinden ve ailenden bikac bilgi veriyorsun nerde okudugun hobilerin ailenin isleri vs. oraya ne zaman gidebilecegini sorarlar.bunun disinda su an calisiomusn yada gecmiste buna benzer bir is yaptinmi ogrenmek istiyorlar.Is tanimini da iyi bil orda calisirken nelerden sorumlu olacagini.sirket hakkinda da rsv hakkinda neler biliyorsun die sorabilir.bide klasik seni neden secmeliyiz sorusu. en son sende bikac soru sor mutlaka.benim aklima gelenler bunlar fazla surmuyor zaten max 7 8 dakika umarim iyi gecer basarilar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerlendirme yapmazlar sanırım ya çünkü hiç bi yeri bilmiyorsun sonuçta bende işte biras torpil gibi oldu bu ondan yani ayrıca 10 haziranda gidicem bende konuşalım beraber uçarız
    iyi olur valla vizeyi aldiktan sonra konusuruz ucak olayini

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)