Work and Travel
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence Parkı - Moreys Piers

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

merhaba arkadaşlar sormak istedğim bişey var moreys piers te çalışacağım gitmeden burdan pantolon ve şort almamız gerekiyomu orayı anlayamadım ?chino model bi şort ve pantolonmu alacağız yoksa onlarmı veriyolar?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar sormak istedğim bişey var moreys piers te çalışacağım gitmeden burdan pantolon ve şort almamız gerekiyomu orayı anlayamadım ?chino model bi şort ve pantolonmu alacağız yoksa onlarmı veriyolar?
    Merhaba, pantalon veya şortları buradan almamızı şiddetle tavsiye ediyorlar diyelim. Onlar sadece kemer ve t-shirtleri verdiği için şortları bizim almamız gerek. İlk gittiğimizde orada ne nerde bilmediğimiz için ve işe başladığımız gün bu kıyafetlerin hazır olması gerektiği için buradan almanızı öneririm ben de. Mail atmışlardı zaten bu konuyla ilgili, gelen kutunuzu bir kontrol edin isterseniz. Eğer bulamazsanız bana gelen maili size gönderebilirim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı amy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, pantalon veya şortları buradan almamızı şiddetle tavsiye ediyorlar diyelim. Onlar sadece kemer ve t-shirtleri verdiği için şortları bizim almamız gerek. İlk gittiğimizde orada ne nerde bilmediğimiz için ve işe başladığımız gün bu kıyafetlerin hazır olması gerektiği için buradan almanızı öneririm ben de. Mail atmışlardı zaten bu konuyla ilgili, gelen kutunuzu bir kontrol edin isterseniz. Eğer bulamazsanız bana gelen maili size gönderebilirim.
    teşekkür ederim peki bu tan tipi dedikleri pantolonu ve şortu nereden bulabilirz hiç gözünüze çarptımı biyerlerde?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim peki bu tan tipi dedikleri pantolonu ve şortu nereden bulabilirz hiç gözünüze çarptımı biyerlerde?
    Ben henüz göremedim hiç bir yerde. Sezon yeni yeni açılıyor zaten mutlaka gelir birçok markanın mağazasına. Bunlar "basic" denilen ürünler zaten her sezon illa ki bulunur. Takip etmek gerek

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks