vizemi dün aldım.pazartesi de ptt'den almış olurum.yalnız bu visa'nın başlagıç tarihi ne oluyor.misal pasaport elime geçtikten hemen sonra çıkabiliyomuyum ne zaman cıkabiliyorum iş başlangıç tarihim haziranın 1i.
bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
vizemi dün aldım.pazartesi de ptt'den almış olurum.yalnız bu visa'nın başlagıç tarihi ne oluyor.misal pasaport elime geçtikten hemen sonra çıkabiliyomuyum ne zaman cıkabiliyorum iş başlangıç tarihim haziranın 1i.
bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
Bildigim kadariyla vize baslangic tarihinden sonra hemen cikabilirsin yani isin baslamadan once amerikaya giriz yapabilirsin zaten vize baslancig tarihin vizenin onaylandigi tarih oluyor
tam hatırlamıyorum ama iş başlangıcından 1 ay önce amerikaya giriş yapabiliyorsun iş bitişinden sonrada 1 ay kalabiliyorsun diye hatırlıyorum
evet arkadaslar dogru bilgiyi vermis , asil onemli olan ds 2019 daki is baslangic ve is biti tarihlerindir. DS 2019 daki is baslangic tarihinden 30 evveline kadar giris yapma hakkin var , yani 1 mayis dan sonra girebilirsin ABD ye . DS 2019 daki is bitis tarihinin 30 gun sonrasina kadar da seyehat hakkin olacaktir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Hayırlı olsun dostum, İstanbul'dan mı aldın? Görüşme hakkında biraz detay verebilirmisin nasıl bir görüşme oldu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks