arakadaslar gecen sene amerıka yolculugum tam bı cıkmasdı bana son gun nereye gıdecegımı soleyen we bunu dalgaya wuran bı sırketle gordum gıttıgımde ıs werenımın benden haberı yoktu tam bı rezıllık ALLAHTAN hersey yolunda gıttı we sıx flagsde calıstım sız sız olun tanınmıs sırketlere aldanmayın adamlar sadece tıcaret yapıo benım sıze onerebılcegım sırketler war emınım sızde sırketler arasındakı farkları anlayacaksınız ayrıca uygar watı elcılıktende turızm sırketlerınden arastırıp karar werebılırsınız

Alıntı

Orhaninhoo bunlar birşey değil.

Basit birşey mi sanki ! Vize alamamışsın, adam öldürmeye değer bence. Amerika sana nası vize vermez hem! Ordan da elçiliğe dalardın. Ya senin gibi psikopatlarin ne işi var zaten Türkiye'de , keşke vize alıp gitseydin , bir daha gelmeseydin. Hem memlekete bi faydan olurdu. Sen bi düşün bence , Amerika'da kiralık katillere iyi para yapıyolar, filimlerde görüyoruz, saatte 100 dolar filan vardır kesin. Ne gelcen be ya, ya da Askere git 2 PKK'lı öldür, memlekete bi faydan olsun, sinirini at orda. Bişey yap işte şu hayatta ,bu kadar ezik nereye kadar, üzülüyoruz bak tüm forum.

Bookmarks