Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 23 May?s Vize Görü?mesi (Ankara)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 23 May?s Vize Görü?mesi (Ankara)

Herkese öncelikle kolay gelsin, 23 May?s'ta Anakra'da vize görü?mem var. 2,20 genel ortalamayla kat?l?yorum (3. s?n?f bitiyor) biraz tedirginim ancak ingilizcede s?k?nt? yok iyi geçece?ini umut ediyorum. Ayr?ca halihaz?rda schengen vizem var Almanya'dan devam eden katk?s? olurmu bilmiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Dostum eski pasaportlarin varsa gotur ben dun girdim vizeye 3 tanede eski pasaportum vardi goturdum nereleri gezdin falan dedi yani hic olmazsa onceden bilecegin bi soru sorar. Ha bide o istemedi pasaportlari. Ben dedim. Eski pasaportlarim yanimda ister misiniz? Dedim o da ver dedi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eski pasaportum yok 2 y?l önce ald?m pasaportumu ve 3 ay öncede Almanya'ya gittim i? gezisi maksad?yla. Bakal?m nas?l olacak.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar bugün 1:30 da olan randevuma saat 1 de gittim 5 dk sonra ald?lar içeri, üst taramas?, daha sonra evrak teslimi ard?ndan ise bekleme salonuna geçip parmak izi için s?ra yanmas?n? bekledik, numara çok geçmeden yand? parmak izlerini verdik (bu arada arkada??mla gittik mülakata), uzun bir bekleyi?in ard?ndan, birbuçuk saat gibi, numaram yand? 9 nolu gi?ede, nedense s?f?r heyecan ve kendinden a??r? emin bir halim vard? bu arada birçok redd alan oldu, gittim tatl? bir kad?n vard?:

K- Hello
    -Hi
    K-Are you Burak?
    -Yes I am
    K- Have you been the US before?
    -No
    K-Where will you go?
    -Berlin , MD
    K-Which company will you work for?
    -Food Lion
    K-Which position?
    -Stocker
    K-What are you going to do when you not work for Food Lion?
    -After work for Food Lion?
    K-Yes
    -I am going to see Manhattan, it is my dream.
    K-Why Manhattan?
    - Because I am a fan of Mad Man the TV series and the story passing in Manhattan.
    K-Which is your favorite character?
    -Don of course
    K- Your visa approved, have a nice holiday.
    -Thank you.

Bu kadar uzun durdu?una bakmay?n toplamda 10 sn falan sürdü (millet ?a??rd? ne çabuk bitti diye) çünkü basit ve çabuk cevaplar verdim. Bana göre dikkat ettikleri iki ?ey var öncelikle tipiniz daha sonra sorular? anlay?p anlamad???n?z. Transkripte bakmad? bile.

?imdiden vize görü?mesine girecek arkada?lara ba?ar?lar dilerim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cintonik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar bugün 1:30 da olan randevuma saat 1 de gittim 5 dk sonra ald?lar içeri, üst taramas?, daha sonra evrak teslimi ard?ndan ise bekleme salonuna geçip parmak izi için s?ra yanmas?n? bekledik, numara çok geçmeden yand? parmak izlerini verdik (bu arada arkada??mla gittik mülakata), uzun bir bekleyi?in ard?ndan, birbuçuk saat gibi, numaram yand? 9 nolu gi?ede, nedense s?f?r heyecan ve kendinden a??r? emin bir halim vard? bu arada birçok redd alan oldu, gittim tatl? bir kad?n vard?:

K- Hello
    -Hi
    K-Are you Burak?
    -Yes I am
    K- Have you been the US before?
    -No
    K-Where will you go?
    -Berlin , MD
    K-Which company will you work for?
    -Food Lion
    K-Which position?
    -Stocker
    K-What are you going to do when you not work for Food Lion?
    -After work for Food Lion?
    K-Yes
    -I am going to see Manhattan, it is my dream.
    K-Why Manhattan?
    - Because I am a fan of Mad Man the TV series and the story passing in Manhattan.
    K-Which is your favorite character?
    -Don of course
    K- Your visa approved, have a nice holiday.
    -Thank you.

Bu kadar uzun durdu?una bakmay?n toplamda 10 sn falan sürdü (millet ?a??rd? ne çabuk bitti diye) çünkü basit ve çabuk cevaplar verdim. Bana göre dikkat ettikleri iki ?ey var öncelikle tipiniz daha sonra sorular? anlay?p anlamad???n?z. Transkripte bakmad? bile.

?imdiden vize görü?mesine girecek arkada?lara ba?ar?lar dilerim.
    merhaba, bende 23 may?s da ankarada girdim vize görü?mesine. benimde 1 45teydi görü?me. sen bayana m? denk geldin yoksa erke?e mi ? bayan bana not ortalamam? sordu ve 2.04 benim not ortalamam. herhalde basar?s?z buldu ve baya bi inceledi transkripti, kaç dersin var fln fistan sordu. söyledim. biraz heyecan yapt?m o s?rada. daha sonra yas?m? sordu. 24 dedim. 24 yas?ndas?n ve okulun henuz bitmemi? dedi( ne demek istedi anlamad?m ama tahminim basar?s?z birisin demeye getirdi ) ve vize vermedi. okuldan referans mektubu almay? dusunuyorum. ayr?ca vize görü?mesi olumlu geçtikten sonra sadece pasaportu mu al?yorlar ? hangi belgeler onlarda kal?yor ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

9 nolu gi?ede ki bayan ile görü?tüm. Bana ortalama falan sormad?, sadece ds 2019 belgesinin ilk sayfas?n? verdi bunu pasaportunla birlikte yan?nda ta?? dedi. Ancak yan?m?zda tekrar ba?vuruda bulunan birisi vard? o da ayn? bayandan ald? vizeyi dene ?ans?n? derim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

9 nolu gi?ede ki bayan ile görü?tüm. Bana ortalama falan sormad?, sadece ds 2019 belgesinin ilk sayfas?n? verdi bunu pasaportunla birlikte yan?nda ta?? dedi. Ancak yan?m?zda tekrar ba?vuruda bulunan birisi vard? o da ayn? bayandan ald? vizeyi dene ?ans?n? derim.
    ya?l? bayandan m? bahsediyorsun yoksa zenci olandan m? ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gayet genç bir bayand?, 9 nolu gi?e sa?daki koridorda.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

banada 2. gi?edeki bayan denk geldi, ya?l? bayan. belki yer de?i?tiriyorlard?r tam bilemiyorum o yuzden sordum. o da bana sen 24 yas?ndas?n ve okulun bimemi? gibi seyler söyledi. saçmalad? bence ama ist da sans?m? bir daha deneyecegim. bakal?m neler olacak.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hay?rl?s? olur umar?m, dil geli?tirme i?i olmasa hayatta gitmem dil okulu da dersen o da çok pahal?ya mal oluyor, zaten biletimi esnek ald?m kafama yatmasa döner gelirim arkada??mla vizeyi ald?ktan sonra s?f?r sevinç, s?f?r heyecan vard? bakal?m art?k.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

in? bakal?m, ben gitmeyi çok istiyorum o yuzden heyecan yapar?m gibi duruyor. in? al?r?m vizeyi. verdi?in bilgi için te?ekkurler.. in? istedi?in gibi olur..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hay?rl?s? olur umar?m, dil geli?tirme i?i olmasa hayatta gitmem dil okulu da dersen o da çok pahal?ya mal oluyor, zaten biletimi esnek ald?m kafama yatmasa döner gelirim arkada??mla vizeyi ald?ktan sonra s?f?r sevinç, s?f?r heyecan vard? bakal?m art?k.
    E?er self olarak gitmiyorsan wata werdi?in parayla 4 kur rahat rahat dil okuluna gidersin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)